Benimki de az önce uyudu. 6 saattir ayakta şimdi duş aldım valla, bişey olmaz. Benim annemde gece duş alma, dışarı çıkma, falan diyor. Eski adetler işte

Bebişler büyüdükçe ne kol kaldı ne boyun ne sırt. Tümgün 5dk emiyor uyuyor 15 dk sonra yine meme. Ne yatağa bırakabiliyorum nede iş görebiliyorum. Kanguru alıp evde onunla iş göreceğim artık

Benimki de az önce uyudu. 6 saattir ayakta şimdi duş aldım valla, bişey olmaz. Benim annemde gece duş alma, dışarı çıkma, falan diyor. Eski adetler işte

Annem birde gece deniz kenarına gitme der, geçen senede doğurduğumda kardeşim biraz hava alalım diye pikniğe götürmüştü nehir kenarına annem kızmıştı. Bi bildikleri mutlaka vardır ama şartlar uymuyor.
Eşim yurtdışındaykrn çpk yardımcı oluyordu burda gündüz annem ablam geliyo ona güveniyor tümgün bende bebek sanki tek başıma yaptım o telefonu sıpıtıp kıracağım birgün

Malesef ki öyle. Bide akşam dışarda çamaşır bırakma derler

Erkek çocuklarına 2 kız çocuklarına 1 kurban düşüyormuş, parasını yatırsak olurmu acaba? Ben adak adamıştım onu kestim ilk 10gün içinde, şimdi para yatırayım diyoru

Erkek çocuklarına 2 kız çocuklarına 1 kurban düşüyormuş, parasını yatırsak olurmu acaba? Ben adak adamıştım onu kestim ilk 10gün içinde, şimdi para yatırayım diyoru
Şart değil diye biliyorum. Ben ilk oglumda adak adamıştım, hem ben hem eşim. İkisini de eve geldigimiz gün kesmişti.

Bunda adak falan adamadık. Akika kurbanı da kesmiyoruz. Zaten, durumumuz müsait değil

Kızlar bugün doktora sordum bibac duymadım dedi wellcare önerdi bugğn satın aldım 35tl. Sprey formu 1 yaş altında önerilmiyormuş solurda akciğerine gider diye sanırım. İçinden damlalığı çıktı onla damlatıyorum. Devitte kullanabilirsin içindeki paraben mideden geçmiyor için rahat etsin dedi

Eklentiler

• image.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 20
julican Canım nasıl oldun evde istirahatte misin. Benim bugün yine kontrolüm vardı rahim agzım 23küsüre düşmüş Pazartesi perinatologa görünüp muhtemelen Çarşamba veya Perşembe serklaj yani rahim ağzına dikiş atılacak. Ama cok korkuyorum haftaya kadar ya bebeklerime bişey olursa diye. Birde pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum operasyonun yapılacağından bir gün önce iğneyi kesicez dedi dr korkuyorum ya iğne olmayınca bebeklerimin kalbi durursa diye oyu oyy Rabbim sağ saglim vaktinde kucağımıza almayı bir nasıp etseydi

Lohusa kafası hep bunlar işte benimde üstüme üstüme geliyor bazen herşey herkes geçecek inşallah canım sen daha iyi biliyorsn 2 çocukla daha zor herşey ama rabbim gücünü ona göre veriyor.

Bebişler büyüdükçe ne kol kaldı ne boyun ne sırt. Tümgün 5dk emiyor uyuyor 15 dk sonra yine meme. Ne yatağa bırakabiliyorum nede iş görebiliyorum. Kanguru alıp evde onunla iş göreceğim artık
Eşimde öyle dedi bugün tam iki saat 5 er dk emmek suretiyle koltukta oturup kalmışm bebek uyudu biraz ayaga kalktm heryerm tutuk.

Bugün bıbace 75 TL vermenin hüznü çöktü içime wellcare hiç sormadım bile ben bu şişe bitsn ona geçeyim bari bi sorun olur muki değiştirince vitamin sonuçta bunlar. Bu arada hala bı çocuk doktorumz yok bulamadm içime sinen bitane bulunduğum ilçede bitaje çocuk doktoru var devlette isimz bitsede eve gitsek diye bakiyor etrafa yakınımda özel hastane yok doğum yaptgm hastane 45 sürüyor ha deyince gidilmiyor ordaki doktorlarida hiç bilmiyorum nasillar ne yapacağım bilmiyorum

Merhabalar canım. Durumum aynı sadece hastane değilde evde yatıyorum, hastaneden tek eksiğim kolumda serumum yok sancı ölçümüne gelen yok..benim 25 haftada farkedildiği için dikiş atılmadı. Enfeksiyon kapar sın veyahut bebeklerin suyu patlar erken doğum aniden gerçekleşir dediler çünkü kısalık 1 cm diye. Allah ım a şükürler olsun bebekler sağlıklı ilerliyor. Allah ın izniyle anneleri de onları taşıyabildiği kadar taşıyacak bende kan sulandırıcı kullanıyorum, arada kullanmadığım gün oldu kötü birşey olmadı. Korkma hiç bir anda pıhtı oluşmaz tahminimce. Ecopirin de kullanıyordum.15 günüdür bıraktım doktor dedi iğneye devam sadece. Allah ım kimseyi yarı yolda bırakmaz. Dayanacağız

Kizlar nasilsiniz gunaydin insallah hepiniz iyisinizdir.bizde haberler guzel.bi sorunumuz yok şükür.tabi bebekle birbirimize alismaya calisiyoruz.orda bazen sorunlar oluyorbenimkide yatakta durmuyor hep meme istiyor.gaz sancisi olsa bebek memeyi alinca susarmi ve uyurmu kizlar

Acaba bu barsaklar ne zaman düzene girecek bugün doktora gittik bi masaj yaptı büyük adam gibi gaz çıkardı. Ben bu masaj işini beceremiyorum
Canim 3 4 aya geviyo diyolar hep. Ben 2 bebektnde cok cekiyorum dusjn halimi sarjos gibiyim uykuszlktn gaz vrsa uyumazgecn laman bile yapildi birine rahtladi. o senlk bisi degl ki hic uzlme butun teknkleri uyguluyorz gaz cikarmk icin cocuk cikaramiyo veya cikarsada yine kivraniyo icim gidiyodu drdn yeni masajda ogrendm onuda yapiyorm arada. Gaz dmlasi frkli frkli alip denemek gerekiyo biz ole yaptk. Dr hangisi iyi gelirse bebek bunyedine gore degisiyo dedi. Ikizler dusun ikisinede frkli urun iyi grliyor

Kizlar 40 ckana kadr ckmaym die dusnmeyn hic sncta hastanrye surekli gudiliuo kontroldy asydi. Bebklere acik hava iyi geliyor. Otomobul ve bebk arabasnda guzel uyuyorlar. Gaz icnde dr onrdi engebelu yollara hatta girin dedi cikmasi icn anne karni etkiside yaparmis bnde evde bunaliyirm dun bebk arabasyla cktk yine biraz hem dsrda hem evde nasi gz cikariyolar relactaz bir bebegime iyi gkdi birz pahali ama raht ettim. Nurse harvers de digerine iyi gldi.neo baby hic fyda etmedi. Simdide bir kizimda ciddi burun tikanikligi bsladi surkli aspiratorle temzlesekde hiril hirildi tikanklktn uyuyamiyodu dun doktora goturdk iyims okyans suyu verdi onla temzliyoruz daha iyi soktoruyor. Tikandkca sikabilirsn yan etkisi yok dedi ben kendmde hsmileyken kullanmstm cok rahat etmstm. Tonimer baby aldm birde icnden burun aspiratoru cikti acayip iyi yazmak istedm cogu plastk oluyo bebek cani aciyo bunun uclari silikon supermis bu markadn aspirator alabilirsnz kzlar

Gunaydin kizlar 2 seferdir benimkilerinde cok siddetli gaz sancisi oldu. Birini hala cekiyoruz dun gece basladi. Ikiside kivranip duruyor az rahatlasalar uyuya kaliyolar emzirmeye korkuyorum uyanip kivranicaklar diye.
Oglum deseniz iyice icine kapanan bi cocuk olmaya basladi. Ben tum gun bebeklerle ilgileniyorum mecbur. cocuk tvye bagimli hale geldi bisey desek hemen trip halinde aglama moduna giriyor kendimi daha kotu hissediyorum ogluma da yetemiyorum diye. Galiba hic ama hic istemesemde sirf oglumun iyiligi icin koye gidicem. azindan orda baga bahceye cikar ananesi dedesi var arada teyzesine gider gelir. Yoksa boyle tum gun evde yalniz gibi oluyo garip hareketler goruyorum skintidan kendini saga sola vuruyor. Kendi kendine hic boyle biseyi omur boyu dememis olsak bile. Ben beceriksizim gereksizim gibi kelimeler kurar oldu. Surekli yuzu dusuk uzgun koltuk yerine sandalyelerde oturuyor. Ilgi gormek icin aksam babasina cok sariyor. Oysa o kadar oturup konusmaya calisiyorum ama 7 sene sonra bi anda ilginin ustunden dagilmasi ve yalniz kalmasi cok etkiledi. Bana da iyi kotu bi sekilde annem yardim eder boyle gaz sancilarinda ben ona ev isinde ederim falan. En iyi cozum gitmek galiba okuluda koyde okusun bu sene zaten devlete vericektik haa orasi haa burasi farketmicek. Dun ogluma soyledim babasindan ayri kalicagi icin uzgun ama artik bi sekilde birinden birini kabullenmemiz lazim.

Hatrn icin sagol kuzum dogmdn sora zot toparladm ben ya kendmi bide ikizli hayat zor aklima geliyosnz giremiyirm wc nezamn gittgmi unutuyorm vala 2 kizimda yanmda coksukur. Sen dogurdn mu
Maşallah maşallah. İyi olmanıza sevindim canım. Ben dogum yapalı 18 gün oldu. Gaz sancısından duramıyor yavrum. Bu gece hiç uyumadı.

Maşallah maşallah. İyi olmanıza sevindim canım. Ben dogum yapalı 18 gün oldu. Gaz sancısından duramıyor yavrum. Bu gece hiç uyumadı.
Cok sevndm canim gozun aydin zatn 10 15 gun sora gaz sancilari bsliyo bagirsk kivrimlanmaya bslayinca. Kmisi hafifatlatiyo iste bizimde co ksddetli cok gecms olsn sanada. Uyuyamaz ki snde uyuyamazsn cok kvranirlar kiyamam mamalarnda ozel serileri oluyorms gaz icn onrdi dr bakalim onu denicz bide smdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…