Benimki de az önce uyudu. 6 saattir ayaktaAnnem lohusayken akşam duşa girme dedi ama ne mümkün. Birde bebeğide 40ı çıkana kadar banyoya sokma dedi ama ben üstünü banyoda değişiyorum maşallah bezini açar açmaz çiş yapıyor her taraf batıyor.
Benimki öğlen 11-14 akşam 20-24 saatleri arasında çosuyor. Aslında hergün bi yarım saat dışarı çıkarmak lazım biz bugün doktora gittk arabada uyudu hep.
Bebişler büyüdükçe ne kol kaldı ne boyun ne sırt. Tümgün 5dk emiyor uyuyor 15 dk sonra yine meme. Ne yatağa bırakabiliyorum nede iş görebiliyorum. Kanguru alıp evde onunla iş göreceğim artıkCanım benimkide akşam uykuya geç geçiyor uyumuyor hele bugün gündüz hiç uyumadi diyebilirim doğru düzgün bu arada ben sadece akşamları banyo yapabiliyorm gündüz bebekle ilgilenmekten yalnz bırakıp duşa giremiyorum bide uyusa bile eşim işten gelince giriyorm kız uyuyunca ancak.
Benimki de az önce uyudu. 6 saattir ayaktaşimdi duş aldım valla, bişey olmaz. Benim annemde gece duş alma, dışarı çıkma, falan diyor. Eski adetler işte
Malesef ki öyle. Bide akşam dışarda çamaşır bırakma derlerAnnem birde gece deniz kenarına gitme der, geçen senede doğurduğumda kardeşim biraz hava alalım diye pikniğe götürmüştü nehir kenarına annem kızmıştı. Bi bildikleri mutlaka vardır ama şartlar uymuyor
Şart değil diye biliyorum. Ben ilk oglumda adak adamıştım, hem ben hem eşim. İkisini de eve geldigimiz gün kesmişti.Erkek çocuklarına 2 kız çocuklarına 1 kurban düşüyormuş, parasını yatırsak olurmu acaba? Ben adak adamıştım onu kestim ilk 10gün içinde, şimdi para yatırayım diyoru
Lohusa kafası hep bunlar işte benimde üstüme üstüme geliyor bazen herşey herkes geçecek inşallah canım sen daha iyi biliyorsn 2 çocukla daha zor herşey ama rabbim gücünü ona göre veriyor.Allah kolaylık versin canım. Zor valla bende zorlanıyorum evde insan olmasına ragmen. Oglanın birini doyur digerine geç. Büyüğü ses yapıyor, kapıyı acıyor kapıyor, elleriyle alkış yapıyor, bagırıp duruyor. Çocuk uyuyamıyor
Kayınvalide desen surat 5 karış bi faydası yok. Çok bunaldım
Eşimde öyle dedi bugün tam iki saat 5 er dk emmek suretiyle koltukta oturup kalmışm bebek uyudu biraz ayaga kalktm heryerm tutuk.Bebişler büyüdükçe ne kol kaldı ne boyun ne sırt. Tümgün 5dk emiyor uyuyor 15 dk sonra yine meme. Ne yatağa bırakabiliyorum nede iş görebiliyorum. Kanguru alıp evde onunla iş göreceğim artık
Bugün bıbace 75 TL vermenin hüznü çöktü içime wellcare hiç sormadım bile ben bu şişe bitsn ona geçeyim bari bi sorun olur muki değiştirince vitamin sonuçta bunlar. Bu arada hala bı çocuk doktorumz yok bulamadm içime sinen bitaneKızlar bugün doktora sordum bibac duymadım dedi wellcare önerdi bugğn satın aldım 35tl. Sprey formu 1 yaş altında önerilmiyormuş solurda akciğerine gider diye sanırım. İçinden damlalığı çıktı onla damlatıyorum. Devitte kullanabilirsin içindeki paraben mideden geçmiyor için rahat etsin dedi
Merhabalar canım. Durumum aynı sadece hastane değilde evde yatıyorum, hastaneden tek eksiğim kolumda serumum yok sancı ölçümüne gelen yok..benim 25 haftada farkedildiği için dikiş atılmadı. Enfeksiyon kapar sın veyahut bebeklerin suyu patlar erken doğum aniden gerçekleşir dediler çünkü kısalık 1 cm diye. Allah ım a şükürler olsun bebekler sağlıklı ilerliyor. Allah ın izniyle anneleri de onları taşıyabildiği kadar taşıyacakjulican Canım nasıl oldun evde istirahatte misin. Benim bugün yine kontrolüm vardı rahim agzım 23küsüre düşmüş Pazartesi perinatologa görünüp muhtemelen Çarşamba veya Perşembe serklaj yani rahim ağzına dikiş atılacak. Ama cok korkuyorum haftaya kadar ya bebeklerime bişey olursa diye. Birde pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum operasyonun yapılacağından bir gün önce iğneyi kesicez dedi dr korkuyorum ya iğne olmayınca bebeklerimin kalbi durursa diye oyu oyy Rabbim sağ saglim vaktinde kucağımıza almayı bir nasıp etseydi
2 hfta sora aldk canm kavstk cok sukr yognkjtn giremiyirm
Hatrn icin sagol kuzum dogmdn sora zot toparladm ben ya kendmiMorasigi canım nasılsınız, uzun, zamandır yazmıyorsun?
Canim 3 4 aya geviyo diyolar hep. Ben 2 bebektnde cok cekiyorum dusjn halimi sarjos gibiyim uykuszlktn gaz vrsa uyumazAcaba bu barsaklar ne zaman düzene girecek bugün doktora gittik bi masaj yaptı büyük adam gibi gaz çıkardı. Ben bu masaj işini beceremiyorum
Maşallah maşallah. İyi olmanıza sevindim canım. Ben dogum yapalı 18 gün oldu. Gaz sancısından duramıyor yavrum. Bu gece hiç uyumadı.Hatrn icin sagol kuzum dogmdn sora zot toparladm ben ya kendmibide ikizli hayat zor aklima geliyosnz giremiyirm wc nezamn gittgmi unutuyorm vala 2 kizimda yanmda coksukur. Sen dogurdn mu
Cok sevndm canim gozun aydinMaşallah maşallah. İyi olmanıza sevindim canım. Ben dogum yapalı 18 gün oldu. Gaz sancısından duramıyor yavrum. Bu gece hiç uyumadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?