Burunları açık canım da ayaklarını karnına çekip ağlıyorlar gaz çok maalesefCanım bebekler emerken ağlıyorsa eğer reddetip ya gazı oluyormuş ya da burnu tıkalı hastanede ebeler demişti emmeyip aglaynca burnunu açıp geldiler emdi çocuk rahatça
Benimkiler gün gün huy değiştiriyor bazen gece uyumuyor bazen gündüz. Biri uyuyor diğeri saatlerce ayakta galan. Ben mecburen gece giriyorum eşim işten gelince canımAyy benim oglan şimdi yatagın üstüne hep kaka yaptı altını degişirkenakşam 5 ten beri uyumadı. Mama da verdim. Akşamları durmuyor. Sizinki nasıl?
Bide lohusayken akşamları duş alıyor musunuz?
Canım biz yeryüzü doktorlarına bağışlayacağınız onlar kesiyor. 680 lira olması lazım düşünebilirsin. Kızılay sekizyüz küsüre kesiyorErkek çocuklarına 2 kız çocuklarına 1 kurban düşüyormuş, parasını yatırsak olurmu acaba? Ben adak adamıştım onu kestim ilk 10gün içinde, şimdi para yatırayım diyoru
Kaç damla kullanacaksın canımKızlar bugün doktora sordum bibac duymadım dedi wellcare önerdi bugğn satın aldım 35tl. Sprey formu 1 yaş altında önerilmiyormuş solurda akciğerine gider diye sanırım. İçinden damlalığı çıktı onla damlatıyorum. Devitte kullanabilirsin içindeki paraben mideden geçmiyor için rahat etsin dedi
Mama ne kullanıyorsun canım benimkilerde çok gazlı2 hfta sora aldk canm kavstk cok sukr yognkjtn giremiyirmcok gazlari oluyo erkendigmdn ve mamayla destkledgmzdn yoluna gireck bakalm srn naslsn
Bizde hiç bir işe yaramadı canım maalesef. Çocuk dru nurse harweys verdi daha rahatlarSagol canım, gittim damla aldım biogaia. 69 lira verdimiyi olsunlarda parasından geçtim.
Canım sağlıkla kavuşun inşallahAmin insallah canim
73 kiloyla hamile kaldım 80 le Doğuma girdim 62 kiloyumKizlar tam 80le doguma girmistim 2 haftada dogumla falan 65 kiloya dusmusumbi kac gunde bir tartiliyorum buyuk bir hizla kilo veriyorum odemlerim tamamen kayboldu karnim nerdeyse kalmadi. Eski kiyafetlerimi cikarip denicem bu aksam bakalim hangileri olacak
Ah o gaz işte o hiçbisey yaptrmiyor zaten ne uyku ne emmek en azndan geçici ve ilaçla rahatlayabiliyorlar.Burunları açık canım da ayaklarını karnına çekip ağlıyorlar gaz çok maalesef
Benimkiler gün gün huy değiştiriyor bazen gece uyumuyor bazen gündüz. Biri uyuyor diğeri saatlerce ayakta galan. Ben mecburen gece giriyorum eşim işten gelince canım
Canım biz yeryüzü doktorlarına bağışlayacağınız onlar kesiyor. 680 lira olması lazım düşünebilirsin. Kızılay sekizyüz küsüre kesiyor
Kaç damla kullanacaksın canım
Mama ne kullanıyorsun canım benimkilerde çok gazlı
Bizde hiç bir işe yaramadı canım maalesef. Çocuk dru nurse harweys verdi daha rahatlar
Canım sağlıkla kavuşun inşallah
73 kiloyla hamile kaldım 80 le Doğuma girdim 62 kiloyumçok işe yaradı şeker diyeti
Ayy beni gorende iyisin diyo da benimki zayif halimi seviyo. Dogumdan sonra karnim oyle kocaman kalicak diye akli ciktiAy bende de bı tane 40 beden kot vardı onu giyiyorumeşim kilo verme böyle iyi oldu diyor gardrobumu yenileyeceksen neden olmasn dedim bı geriye taktı orda hemen
Fazladan 10 kilo da gitmis ne guzelBurunları açık canım da ayaklarını karnına çekip ağlıyorlar gaz çok maalesef
Benimkiler gün gün huy değiştiriyor bazen gece uyumuyor bazen gündüz. Biri uyuyor diğeri saatlerce ayakta galan. Ben mecburen gece giriyorum eşim işten gelince canım
Canım biz yeryüzü doktorlarına bağışlayacağınız onlar kesiyor. 680 lira olması lazım düşünebilirsin. Kızılay sekizyüz küsüre kesiyor
Bizde hiç bir işe yaramadı canım maalesef. Çocuk dru nurse harweys verdi daha rahatlar
73 kiloyla hamile kaldım 80 le Doğuma girdim 62 kiloyumçok işe yaradı şeker diyeti
Hadi ya, inşallah bize fayda eder. Yine benim mesai başladı. Artık gece olana kadar uyumazBurunları açık canım da ayaklarını karnına çekip ağlıyorlar gaz çok maalesef
Hurma süt yaparmış canım. Bide, malt içeceği satılıyor. Süt yapan çaylar var eczanede. Lactamil var. Ben bol su ve bestlak damla içiyorumKizlar yorgunluk benim sutu cok etkiler oldu azaldi resmen bebeklerime zor yetiyor. Bestlak damla kullaniyorum ama duzenli degil tabi. Baska ne kullansam artar
Aldirayim canim sagol. Bende cok su iciyorum 4 litreyi buluyo belki geciyo bile kimyon cayiyla falan canim. Karpuz istedim sut yapar dedi annem. Bestlaki duzenli kullansam belki artar ama firsatim olmuyo aklima gelmiyo. Uykusuzluk yorgunluk cok ust uste bindi.Hurma süt yaparmış canım. Bide, malt içeceği satılıyor. Süt yapan çaylar var eczanede. Lactamil var. Ben bol su ve bestlak damla içiyorum
Benim cocukta gel oyna diyor ama halim yok bebekler uyusa uyumaya calisiyorum hepten yalniz kaldi surekli uzgun cocukHadi ya, inşallah bize fayda eder. Yine benim mesai başladı. Artık gece olana kadar uyumazsenin tabi daha zor ikiz. Benim de oglan tamamlıyor maşallah. Kardesini hiç rahat bırakmıyor geçen gece gel benle yat diyor. Bebege kim bakacak dedim. Bana kim bakacak diyor
Ayy beni gorende iyisin diyo da benimki zayif halimi seviyo. Dogumdan sonra karnim oyle kocaman kalicak diye akli ciktiyeni takintisi kuafor masrafim kara kara suan onu dusunuyor
Zor vallahi. Allah yardımcın olsun. Bu arada karpuz da gaz yapıyor, bilgin olsunAldirayim canim sagol. Bende cok su iciyorum 4 litreyi buluyo belki geciyo bile kimyon cayiyla falan canim. Karpuz istedim sut yapar dedi annem. Bestlaki duzenli kullansam belki artar ama firsatim olmuyo aklima gelmiyo. Uykusuzluk yorgunluk cok ust uste bindi.
Evet, bende üzülüyorum ama yapacak bişey yok. Birazda babalar ilgilensinBenim cocukta gel oyna diyor ama halim yok bebekler uyusa uyumaya calisiyorum hepten yalniz kaldi surekli uzgun cocukonu da kafama cok takiyorum uzuluyorum
Ayy evettt ben bayramda yapalim diyorum anneme hazir millet koydeyken de kurban isi var falan olmaz diyoErkeklere de kalsa sıfır masraf yani ama yapacak bişey yok mecbur dışarı çıkıp üst baş alayım desem dışarıda çıkamıyorum bebeği bırakıp kvme birakamiyorm daha doğrusu artk nasıl edecem bilmiyorum 2 3 saatligine bı çıkıp bakmam lazm mevlitte giyecek bişeym yok ay İnsan içine cikacaz
Nette gaz yapmaz yaziyodu canim yaaZor vallahi. Allah yardımcın olsun. Bu arada karpuz da gaz yapıyor, bilgin olsun
Evet, bende üzülüyorum ama yapacak bişey yok. Birazda babalar ilgilensin
Sağolasın canım. Rabbim 36.haftaları görmeyi nasip etsin bizeDayanmaktan baska çare yok yeterki vaktinde sağlıklıca gelsinler inşllh. Korkmuyor değilim çok korkuyorum ama düşününce neler neler yaşadım bu bebekler için daha da bitmemiş devam
Anladım canım. İkiz olunca ekstra bir vaktin kalmıyor tabi. Sen yine de kendini üzme. Bebeklere bakarken onu da yanına al. Gel beraber bakalım de. Kendini yalnız hissetmez en azındanNette gaz yapmaz yaziyodu canim yaasekerli sulu sut yapiyo diye yemistim ben gecenlerde.
Babasi da napsin aksam geliyo iki lokma zorla yiyoruz bebekler uyursa bana sen de uyu diyo o esnada kalkan olursa ilgileniyo yine bebeklere bakiyoruz yani. Olan yine benim oglana oluyo arada
Elim kolum resmen cok yardimci oluyo ama oylede kullaniyomus gibi hissediyorum bakmak zorunda degil gibi falan. Ayy ne bileyim yaa cocuga haksizlik etmis gibi hissediyorum her sekildeAnladım canım. İkiz olunca ekstra bir vaktin kalmıyor tabi. Sen yine de kendini üzme. Bebeklere bakarken onu da yanına al. Gel beraber bakalım de. Kendini yalnız hissetmez en azından
Benim oglan 4 yaşında. Onun bile hoşuna gidiyor yardım edince. Abi olma fikri hoşuna gidiyor emin ol. Sen bence lohusalıktan duygusalsın. O kadar dert etme. Bi şekilde büyüyecekler. Sen elinden geleni yapıyorsun. Böyle düşünme :)Elim kolum resmen cok yardimci oluyo ama oylede kullaniyomus gibi hissediyorum bakmak zorunda degil gibi falan. Ayy ne bileyim yaa cocuga haksizlik etmis gibi hissediyorum her sekilde
Doğru canım o hengame de yaptığından anlamazsn.Ayy evettt ben bayramda yapalim diyorum anneme hazir millet koydeyken de kurban isi var falan olmaz diyo
Maşallahh size en son doğuma girerken foto paylaşmıştın öncesi sonrası yapsanaKizlar tam 80le doguma girmistim 2 haftada dogumla falan 65 kiloya dusmusumbi kac gunde bir tartiliyorum buyuk bir hizla kilo veriyorum odemlerim tamamen kayboldu karnim nerdeyse kalmadi. Eski kiyafetlerimi cikarip denicem bu aksam bakalim hangileri olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?