Canım bebekler emerken ağlıyorsa eğer reddetip ya gazı oluyormuş ya da burnu tıkalı hastanede ebeler demişti emmeyip aglaynca burnunu açıp geldiler emdi çocuk rahatça
Burunları açık canım da ayaklarını karnına çekip ağlıyorlar gaz çok maalesef
Ayy benim oglan şimdi yatagın üstüne hep kaka yaptı altını degişirken akşam 5 ten beri uyumadı. Mama da verdim. Akşamları durmuyor. Sizinki nasıl?

Bide lohusayken akşamları duş alıyor musunuz?
Benimkiler gün gün huy değiştiriyor bazen gece uyumuyor bazen gündüz. Biri uyuyor diğeri saatlerce ayakta galan. Ben mecburen gece giriyorum eşim işten gelince canım
Erkek çocuklarına 2 kız çocuklarına 1 kurban düşüyormuş, parasını yatırsak olurmu acaba? Ben adak adamıştım onu kestim ilk 10gün içinde, şimdi para yatırayım diyoru
Canım biz yeryüzü doktorlarına bağışlayacağınız onlar kesiyor. 680 lira olması lazım düşünebilirsin. Kızılay sekizyüz küsüre kesiyor
Kaç damla kullanacaksın canım
2 hfta sora aldk canm kavstk cok sukr yognkjtn giremiyirm cok gazlari oluyo erkendigmdn ve mamayla destkledgmzdn yoluna gireck bakalm srn naslsn
Mama ne kullanıyorsun canım benimkilerde çok gazlı
Sagol canım, gittim damla aldım biogaia. 69 lira verdim iyi olsunlarda parasından geçtim.
Bizde hiç bir işe yaramadı canım maalesef. Çocuk dru nurse harweys verdi daha rahatlar
Amin insallah canim
Canım sağlıkla kavuşun inşallah
73 kiloyla hamile kaldım 80 le Doğuma girdim 62 kiloyum çok işe yaradı şeker diyeti

Ah o gaz işte o hiçbisey yaptrmiyor zaten ne uyku ne emmek en azndan geçici ve ilaçla rahatlayabiliyorlar.

Ay bende de bı tane 40 beden kot vardı onu giyiyorum eşim kilo verme böyle iyi oldu diyor gardrobumu yenileyeceksen neden olmasn dedim bı geriye taktı orda hemen
Ayy beni gorende iyisin diyo da benimki zayif halimi seviyo. Dogumdan sonra karnim oyle kocaman kalicak diye akli cikti yeni takintisi kuafor masrafim kara kara suan onu dusunuyor

Fazladan 10 kilo da gitmis ne guzel darisi bana geri 55e falan dussem yeter

Kizlar yorgunluk benim sutu cok etkiler oldu azaldi resmen bebeklerime zor yetiyor. Bestlak damla kullaniyorum ama duzenli degil tabi. Baska ne kullansam artar

Hadi ya, inşallah bize fayda eder. Yine benim mesai başladı. Artık gece olana kadar uyumaz senin tabi daha zor ikiz. Benim de oglan tamamlıyor maşallah. Kardesini hiç rahat bırakmıyor geçen gece gel benle yat diyor. Bebege kim bakacak dedim. Bana kim bakacak diyor

Kizlar yorgunluk benim sutu cok etkiler oldu azaldi resmen bebeklerime zor yetiyor. Bestlak damla kullaniyorum ama duzenli degil tabi. Baska ne kullansam artar
Hurma süt yaparmış canım. Bide, malt içeceği satılıyor. Süt yapan çaylar var eczanede. Lactamil var. Ben bol su ve bestlak damla içiyorum

Hurma süt yaparmış canım. Bide, malt içeceği satılıyor. Süt yapan çaylar var eczanede. Lactamil var. Ben bol su ve bestlak damla içiyorum
Aldirayim canim sagol. Bende cok su iciyorum 4 litreyi buluyo belki geciyo bile kimyon cayiyla falan canim. Karpuz istedim sut yapar dedi annem. Bestlaki duzenli kullansam belki artar ama firsatim olmuyo aklima gelmiyo. Uykusuzluk yorgunluk cok ust uste bindi.

Benim cocukta gel oyna diyor ama halim yok bebekler uyusa uyumaya calisiyorum hepten yalniz kaldi surekli uzgun cocuk onu da kafama cok takiyorum uzuluyorum

Ayy beni gorende iyisin diyo da benimki zayif halimi seviyo. Dogumdan sonra karnim oyle kocaman kalicak diye akli cikti yeni takintisi kuafor masrafim kara kara suan onu dusunuyor
Erkeklere de kalsa sıfır masraf yani ama yapacak bişey yok mecbur dışarı çıkıp üst baş alayım desem dışarıda çıkamıyorum bebeği bırakıp kvme birakamiyorm daha doğrusu artk nasıl edecem bilmiyorum 2 3 saatligine bı çıkıp bakmam lazm mevlitte giyecek bişeym yok ay İnsan içine cikacaz

Zor vallahi. Allah yardımcın olsun. Bu arada karpuz da gaz yapıyor, bilgin olsun
Benim cocukta gel oyna diyor ama halim yok bebekler uyusa uyumaya calisiyorum hepten yalniz kaldi surekli uzgun cocuk onu da kafama cok takiyorum uzuluyorum
Evet, bende üzülüyorum ama yapacak bişey yok. Birazda babalar ilgilensin

Ayy evettt ben bayramda yapalim diyorum anneme hazir millet koydeyken de kurban isi var falan olmaz diyo

Zor vallahi. Allah yardımcın olsun. Bu arada karpuz da gaz yapıyor, bilgin olsun
Evet, bende üzülüyorum ama yapacak bişey yok. Birazda babalar ilgilensin
Nette gaz yapmaz yaziyodu canim yaa sekerli sulu sut yapiyo diye yemistim ben gecenlerde.
Babasi da napsin aksam geliyo iki lokma zorla yiyoruz bebekler uyursa bana sen de uyu diyo o esnada kalkan olursa ilgileniyo yine bebeklere bakiyoruz yani. Olan yine benim oglana oluyo arada

julican kızlar Allahın izni ile dayanıcaz sabredicez bebeklerimizi sağ salim alıcaz kucaklarımıza bende ağustosun ilk haftası gidicem bakalım ne diyecek doktor özellikle rahim ağzını ölçeceğiz dedi

Anladım canım. İkiz olunca ekstra bir vaktin kalmıyor tabi. Sen yine de kendini üzme. Bebeklere bakarken onu da yanına al. Gel beraber bakalım de. Kendini yalnız hissetmez en azından

Anladım canım. İkiz olunca ekstra bir vaktin kalmıyor tabi. Sen yine de kendini üzme. Bebeklere bakarken onu da yanına al. Gel beraber bakalım de. Kendini yalnız hissetmez en azından
Elim kolum resmen cok yardimci oluyo ama oylede kullaniyomus gibi hissediyorum bakmak zorunda degil gibi falan. Ayy ne bileyim yaa cocuga haksizlik etmis gibi hissediyorum her sekilde

Elim kolum resmen cok yardimci oluyo ama oylede kullaniyomus gibi hissediyorum bakmak zorunda degil gibi falan. Ayy ne bileyim yaa cocuga haksizlik etmis gibi hissediyorum her sekilde
Benim oglan 4 yaşında. Onun bile hoşuna gidiyor yardım edince. Abi olma fikri hoşuna gidiyor emin ol. Sen bence lohusalıktan duygusalsın. O kadar dert etme. Bi şekilde büyüyecekler. Sen elinden geleni yapıyorsun. Böyle düşünme :)

Maşallahh size en son doğuma girerken foto paylaşmıştın öncesi sonrası yapsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…