- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 33
- 39
Benim de oluyor cnm uyuyamayinca mama veriyorumCanım yarım saat emiyor Ömer emdikten sonra hala aranıyor ağlıyor uykuya geçemiyor, mama veriyorum o zaman uyuyor
Benimkiler 23 günlük oldu canım ben daha yeni 1 numaraya geçtim. 0 numara baya kullandım ben. Sleepy almıştım ilk etapta 0 numara o büyük geldi, primanın 0 numarasını aldım o daha küçüktü
Evde olduğum zaman gerek duymuyorum canım. İşe başlayınca lazım olacak bana bir buçuk ay sonra
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Insallah en kısa zamanda annelik nasip olur. Ilaclari test gününe kadar bırakmasan iyi olurdu aslında. 7. gün erken bir vakitBugun 7.gunum yine negatif olmadi.ilaclari biraktim.adetimde gidecem.
Kan sonucum 3 4 5 ciksaydi belki evet birakmazdim ama 0 zorlamaya gerek yok doye dusundum.Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Insallah en kısa zamanda annelik nasip olur. Ilaclari test gününe kadar bırakmasan iyi olurdu aslında. 7. gün erken bir vakit
Rabbim saglıkla sihhatle sanada en kısa sürede bebiş nasip etsin canım. Zamanı gelmemiş demek ki.Kan sonucum 3 4 5 ciksaydi belki evet birakmazdim ama 0 zorlamaya gerek yok doye dusundum.
Kv ve kp ile cok zor oluyor canımMerhaba kizlar ben daha dogurmadan kvdeden iyice bunaldim avazim ciktigi kadar ciglik atasim var
Yarin annemler gelecek o zaman nasil olur bilmiyorum
Esimin babannesi haftaya ameliyat olacak kp gidiyo yanina esime annende gitsin soylede diyorum keske gitse kocasiyla birlikte
Birde Sezeryan olan annisler ne zaman dus alabildiniz?
Anlamadım canım gerçekten. Birde emerken bile ağlıyor memeyi bırakıpAyy ayni durum 2 gundur benim kizda var emiyo iki gogsumu yetmiyo ustune araniyo memede uyumaya calisiyo dalamiyo falan en son mama yiyince rahatlayip uykuya dalabiliyo. Ogluma 50ml sut yeterken kiza neden iki gogsum yetmiyo hala cozemedim. Oysa oglum guzel kilo almis kiz normal karar almis.
Canım Allah kolaylık versin endometriyozis zor gerçektenKızlar daha ilk aydan adet oluyorum daha 40ım çıkmadı karnım parçalanacak gibi inş parol keser. Bende emziriyorum en az 6 ay adet olmam diye seviniyordum geldi başımın belası endometriyozis ağrıları
Canım hiç bilmiyorum bakıp yazayımSaye- canım kullandığın D3 bibac kaç mg bebek için olanı?
Eve geldikten 1 gün sonra ayakta 5 dakikalık bı duş aldm sabunsz sonraki günler normal yaptm doktorum öyle demişti.Merhaba kizlar ben daha dogurmadan kvdeden iyice bunaldim avazim ciktigi kadar ciglik atasim var
Yarin annemler gelecek o zaman nasil olur bilmiyorum
Esimin babannesi haftaya ameliyat olacak kp gidiyo yanina esime annende gitsin soylede diyorum keske gitse kocasiyla birlikte
Birde Sezeryan olan annisler ne zaman dus alabildiniz?
Canım bebekler emerken ağlıyorsa eğer reddetip ya gazı oluyormuş ya da burnu tıkalı hastanede ebeler demişti emmeyip aglaynca burnunu açıp geldiler emdi çocuk rahatçaAnlamadım canım gerçekten. Birde emerken bile ağlıyor memeyi bırakıp
Canım Allah kolaylık versin endometriyozis zor gerçekten
Canım hiç bilmiyorum bakıp yazayım
Canım senin nickini hatırlıyorum ama nerden hatırlıyorum onu hatırlayamadım. Rabbim en kısa zamanda anneliği nasip etsin inş. Aramızda 5. Denemesinde tutan var allah beraberinde olsun umudunu kaybetmeKan sonucum 3 4 5 ciksaydi belki evet birakmazdim ama 0 zorlamaya gerek yok doye dusundum.
Benim oglanın da gaz problemi var. Dr gaz damlası yazdı. Ona başlayacağım. Emerken bile bagırsaklarından ses geliyorAcaba bu barsaklar ne zaman düzene girecek bugün doktora gittik bi masaj yaptı büyük adam gibi gaz çıkardı. Ben bu masaj işini beceremiyorum
Aynen elimi sırtına koyuyorum gurul gurul. Ciğerinden sandım doktora götürdüm meğersem barsak gaZıymışBenim oglanın da gaz problemi var. Dr gaz damlası yazdı. Ona başlayacağım. Emerken bile bagırsaklarından ses geliyor
Ayy benim oglan şimdi yatagın üstüne hep kaka yaptı altını degişirkenAynen elimi sırtına koyuyorum gurul gurul. Ciğerinden sandım doktora götürdüm meğersem barsak gaZıymış
Canım benimkide akşam uykuya geç geçiyor uyumuyor hele bugün gündüz hiç uyumadi diyebilirim doğru düzgün bu arada ben sadece akşamları banyo yapabiliyorm gündüz bebekle ilgilenmekten yalnz bırakıp duşa giremiyorum bide uyusa bile eşim işten gelince giriyorm kız uyuyunca ancak.Ayy benim oglan şimdi yatagın üstüne hep kaka yaptı altını degişirkenakşam 5 ten beri uyumadı. Mama da verdim. Akşamları durmuyor. Sizinki nasıl?
Bide lohusayken akşamları duş alıyor musunuz?
Canım rahat durmuyor ki masaj yapalm ben yapmaya çalışiyorm Kendini sıkıyor falan ayaklarını diretiyor sıcak havlu koyuyorum kıyafetin üstünden karnini yandan hafif sıkıyorm o zaman alttan baya gaz çıkariyor.Acaba bu barsaklar ne zaman düzene girecek bugün doktora gittik bi masaj yaptı büyük adam gibi gaz çıkardı. Ben bu masaj işini beceremiyorum
Allah kolaylık versin canım. Zor valla bende zorlanıyorum evde insan olmasına ragmen. Oglanın birini doyur digerine geç. Büyüğü ses yapıyor, kapıyı acıyor kapıyor, elleriyle alkış yapıyor, bagırıp duruyor. Çocuk uyuyamıyorCanım benimkide akşam uykuya geç geçiyor uyumuyor hele bugün gündüz hiç uyumadi diyebilirim doğru düzgün bu arada ben sadece akşamları banyo yapabiliyorm gündüz bebekle ilgilenmekten yalnz bırakıp duşa giremiyorum bide uyusa bile eşim işten 0 giriyorm kız uyuyunca ancak.
Annem lohusayken akşam duşa girme dedi ama ne mümkün. Birde bebeğide 40ı çıkana kadar banyoya sokma dedi ama ben üstünü banyoda değişiyorum maşallah bezini açar açmaz çiş yapıyor her taraf batıyor. Yarın 40ımız çıkıyor kısmetse.Ayy benim oglan şimdi yatagın üstüne hep kaka yaptı altını degişirkenakşam 5 ten beri uyumadı. Mama da verdim. Akşamları durmuyor. Sizinki nasıl?
Bide lohusayken akşamları duş alıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?