Benim de oluyor cnm uyuyamayinca mama veriyorum

Merhaba kizlar ben daha dogurmadan kvdeden iyice bunaldim avazim ciktigi kadar ciglik atasim var
Yarin annemler gelecek o zaman nasil olur bilmiyorum
Esimin babannesi haftaya ameliyat olacak kp gidiyo yanina esime annende gitsin soylede diyorum keske gitse kocasiyla birlikte

Birde Sezeryan olan annisler ne zaman dus alabildiniz?

Kv ve kp ile cok zor oluyor canım

3 gun kaldılar delirme noktasina geldim
Sonra Esim uygun bi dille gonderdi
Simdi benimle telefonda bile konuşmuyolar trip atiyolar umrumda değil

Banyoyuda 3.gun eve gelince yaptim canım
Belime cöp poseti bantlayip öyle girdim

Anlamadım canım gerçekten. Birde emerken bile ağlıyor memeyi bırakıp
Kızlar daha ilk aydan adet oluyorum daha 40ım çıkmadı karnım parçalanacak gibi inş parol keser. Bende emziriyorum en az 6 ay adet olmam diye seviniyordum geldi başımın belası endometriyozis ağrıları
Canım Allah kolaylık versin endometriyozis zor gerçekten
Saye- canım kullandığın D3 bibac kaç mg bebek için olanı?
Canım hiç bilmiyorum bakıp yazayım

Eve geldikten 1 gün sonra ayakta 5 dakikalık bı duş aldm sabunsz sonraki günler normal yaptm doktorum öyle demişti.

Anlamadım canım gerçekten. Birde emerken bile ağlıyor memeyi bırakıp

Canım Allah kolaylık versin endometriyozis zor gerçekten

Canım hiç bilmiyorum bakıp yazayım
Canım bebekler emerken ağlıyorsa eğer reddetip ya gazı oluyormuş ya da burnu tıkalı hastanede ebeler demişti emmeyip aglaynca burnunu açıp geldiler emdi çocuk rahatça

Kan sonucum 3 4 5 ciksaydi belki evet birakmazdim ama 0 zorlamaya gerek yok doye dusundum.
Canım senin nickini hatırlıyorum ama nerden hatırlıyorum onu hatırlayamadım. Rabbim en kısa zamanda anneliği nasip etsin inş. Aramızda 5. Denemesinde tutan var allah beraberinde olsun umudunu kaybetme

Aynen elimi sırtına koyuyorum gurul gurul. Ciğerinden sandım doktora götürdüm meğersem barsak gaZıymış
Ayy benim oglan şimdi yatagın üstüne hep kaka yaptı altını degişirken akşam 5 ten beri uyumadı. Mama da verdim. Akşamları durmuyor. Sizinki nasıl?

Bide lohusayken akşamları duş alıyor musunuz?

Ayy benim oglan şimdi yatagın üstüne hep kaka yaptı altını degişirken akşam 5 ten beri uyumadı. Mama da verdim. Akşamları durmuyor. Sizinki nasıl?

Canım benimkide akşam uykuya geç geçiyor uyumuyor hele bugün gündüz hiç uyumadi diyebilirim doğru düzgün bu arada ben sadece akşamları banyo yapabiliyorm gündüz bebekle ilgilenmekten yalnz bırakıp duşa giremiyorum bide uyusa bile eşim işten gelince giriyorm kız uyuyunca ancak.

Acaba bu barsaklar ne zaman düzene girecek bugün doktora gittik bi masaj yaptı büyük adam gibi gaz çıkardı. Ben bu masaj işini beceremiyorum
Canım rahat durmuyor ki masaj yapalm ben yapmaya çalışiyorm Kendini sıkıyor falan ayaklarını diretiyor sıcak havlu koyuyorum kıyafetin üstünden karnini yandan hafif sıkıyorm o zaman alttan baya gaz çıkariyor.

Allah kolaylık versin canım. Zor valla bende zorlanıyorum evde insan olmasına ragmen. Oglanın birini doyur digerine geç. Büyüğü ses yapıyor, kapıyı acıyor kapıyor, elleriyle alkış yapıyor, bagırıp duruyor. Çocuk uyuyamıyor
Kayınvalide desen surat 5 karış bi faydası yok. Çok bunaldım

Annem lohusayken akşam duşa girme dedi ama ne mümkün. Birde bebeğide 40ı çıkana kadar banyoya sokma dedi ama ben üstünü banyoda değişiyorum maşallah bezini açar açmaz çiş yapıyor her taraf batıyor. Yarın 40ımız çıkıyor kısmetse.

Benimki öğlen 11-14 akşam 20-24 saatleri arasında çosuyor. Aslında hergün bi yarım saat dışarı çıkarmak lazım biz bugün doktora gittk arabada uyudu hep. Benim sorunum kucakta susuyor yatağa koy 2dk sonra cıngar çıkarıyor hep kucaktayız gazdanmış doktor öyle dedi masajla çıkaracakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…