Nasılsın canım, doktora gittin mi?
İyiyim kuzum cumartesi gördük kendilerini 1 sn dinletti kalp atışını.. salı da devlete gittim rutin testleri verdim.
Sen de idare ediyosunn bunaldınn kuzum geçicek biliyosuunn❤ hiç bişiy düşünme senn. Bol su iç:) bi de bulgur pilavı canım çekerdi hep sütüm taşardı:)

Maşallah canım, senin bebiş de büyüyor
Bulgur yemeye korkuyorum gaz yapar diye. Su içmeye de çalıyorum

Maşallah canım, senin bebiş de büyüyor
Bulgur yemeye korkuyorum gaz yapar diye. Su içmeye de çalıyorum
Sağol kuzumm sen de gözümün önünde büyüdün kucağına aldın 5 haftalıktı takvim yaptığında:) darısı bekleyen herkesee❤
Korkma kuzum yaa gazını da kolay çıkarıyorsa ohh yarasın

İnşaallah canım benim

Gaz problemimiz baya fazla. Emzirirken bagırsaklarından gurul gurul ses geliyor. Gaz hareketlerini dışardan hissediyorum. Ağlaya aglaya zor çıkarıyor. Damla aldım, onu kullanıyorum

İnşaallah canım benim

Gaz problemimiz baya fazla. Emzirirken bagırsaklarından gurul gurul ses geliyor. Gaz hareketlerini dışardan hissediyorum. Ağlaya aglaya zor çıkarıyor. Damla aldım, onu kullanıyorum
Ayy kıyamam Esini kaldırır kaldırmaz çıkarırdı inşallah bunda da üzülmem:) üşütüyo olabilir mi ya da sen üşüttün mü?

Ayy kıyamam Esini kaldırır kaldırmaz çıkarırdı inşallah bunda da üzülmem:) üşütüyo olabilir mi ya da sen üşüttün mü?
38 derece havada, nerde üşüyelim, valla, çok sıcak. Yine 38 iyi, sıcaklık düştü biraz.
Koca yatak boş duruyor, ben camın altında yatıyorum serinlik gelsin diye

Bende bugun başladım, işe yararsa yazarım. Süt arttırıcı bişey kullanıyor musun?
Yaz canim. Sut yapici caylardn icmeye calisiyorum iste 2 tane anca icebiliyorm veya 1 firsat kalmiyo ki. Ilk zamanlat sutum guzeldi kuvozede surkli tasiyorduk smdi yari yariya azaldi. Uykusuzluk dinlenememek ve su icmemek cok normal azalmasi caylara agrlk vrdm bakalim nolck su sisemide salona aldim Onu blmiyorm canim bide damlali vrdi bnde. Dene bakalim hangisi iyi gelirse bebisine masallah guzel toparlamis kizin hep bole gitsin bizde alistik birbirimize toparladi kilolarida biraz. Ah en guzeli canim benim bol sutun olsn. 2 bebege ytmiyo bide azaldi benim ins artar yoksa kaliteli yogn geliyo sutum civik degl ama azaldi iste birzda uzuntuler yasadm kv sagolsn smdi daha iyim
Yok canim ikiz degil benim sezeryan olucam insallah
Ikizin sezaryani zorda iyimis snein saglkli guzel haberlerini alalim inss
Ay bnde 1 kilofazladn bile verdm suzuldm vala:)
Aptamil prematil 1 ay kullandk canim premature donemde smdi aptamil 1 e gectik. Daha iyi gldi premature olan daha yogun oldgndan daha cok gaz yapti malesf

Bende yazaym dedm aslnda 3 kilom kalsa 60 da kalsm diyordm ama 57 le hamile kalmistm 67 le doguma girdim 8 kilo dogmla gtms karnim kuclmstu odaya geldgmde sasrdm dogmda doktorlar diyolardi iki bebek cikti icinden demez kmse die Eve geldgm hafta 56 dim fzla gtti smdi yine 57 yim. Bi cokme oldu ilk hfta kanama etkisiyle ve uzuntyle sanirm. Bu arada kzlar sizin kanama nekadr surdu ya uzun oldu sanki benim adet son gunu gibi azaldi tabi ama tamamen keslmedi. 2 3 gundur sarimsi bi renk aldi. 35. Gun bugun dogm yapali

Bende merak ediyorum benim ilk bi kac gun yogundu kanamam sonra kesildi. yine geldi sonra 2 gun yoktu. sonra yine oldu derken arada az az kanamam oluyo bazen kesiliyo gibi normal mi acaba. Oglum da nasildi hic hatirlamiyorum. Annemde normal 40 gun leke seklinde surer dedi

1 hafta depent kullanabildm sadece dusun. Sora baya adet kanamasi full devm etti benim vala hic keslmedi. Adetim 4 gub surer normalde. Sezaryan dogurunca bukadr kanama olmz sanmstim ben. Corasprn de etkilems olabilir. Ay bide dikisimden kan bosaldi 10 gunlukken gttk bosalttilar kan sulandiricdn dolayi icerdebirikme olms. Aklim ckmsti dikis acildi die aslnda dogmdn bisure once birakilmasi lazm benim dogum plansz acil olnca iste bu etkilr oldu oyuzdn cok zor toparladm acida cok oldu bide 2 bebek bunalmstm baya bi ara

Normal adet duzenini nasil bilecez smdi canim benim ilk dogm blgm yok. Bu suren kanama bittiktn sora gelen mi olacak o

Süt dönem dönem değişiyor canım artacaktır emin ol bol enzrme ile inşaallah iki bebeğe yetmemesi çok normal Rabbim ikisininde rızkını gönderir ama merak etme , kv mevzuna gelince takma canım kendini bebeklerini düşün

Ayy gecmis olsun. Insanin akli cikar yaa ben bile bandi evde soktum de doktora oyle gittim aniden cekiyolar dikisim acilir falan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…