Nasılsın canım, doktora gittin mi?Maşallahh size en son doğuma girerken foto paylaşmıştın öncesi sonrası yapsana❤
İyiyim kuzum cumartesi gördük kendileriniNasılsın canım, doktora gittin mi?
Maşallah canım, senin bebiş de büyüyorİyiyim kuzum cumartesi gördük kendilerini1 sn dinletti kalp atışını.. salı da devlete gittim rutin testleri verdim.
Sen de idare ediyosunn bunaldınn kuzum geçicek biliyosuunn❤ hiç bişiy düşünme senn. Bol su iç:) bi de bulgur pilavı canım çekerdi hep sütüm taşardı:)
Sağol kuzumm sen de gözümün önünde büyüdün kucağına aldın 5 haftalıktı takvim yaptığında:) darısı bekleyen herkesee❤Maşallah canım, senin bebiş de büyüyor
Bulgur yemeye korkuyorum gaz yapar diye. Su içmeye de çalıyorum
İnşaallah canım benimSağol kuzumm sen de gözümün önümde büyüdün kucağına aldın 5 haftalıktı takvim yaptığında:) darısı bekleyen herkesee❤
Korkma kuzum yaa gazını da kolay çıkarıyorsa ohh yarasın
Ayy kıyamam Esini kaldırır kaldırmaz çıkarırdı inşallah bunda da üzülmem:) üşütüyo olabilir mi ya da sen üşüttün mü?İnşaallah canım benim
Gaz problemimiz baya fazla. Emzirirken bagırsaklarından gurul gurul ses geliyor. Gaz hareketlerini dışardan hissediyorum. Ağlaya aglaya zor çıkarıyor. Damla aldım, onu kullanıyorum
38 derece havada, nerde üşüyelim, valla, çok sıcak. Yine 38 iyi, sıcaklık düştü biraz.Ayy kıyamam Esini kaldırır kaldırmaz çıkarırdı inşallah bunda da üzülmem:) üşütüyo olabilir mi ya da sen üşüttün mü?
Ayy evett ankara sanıyorum her yeri ama lohusasın yine de dikkat et.38 derece havada, nerde üşüyelim, valla, çok sıcak. Yine 38 iyi, sıcaklık düştü biraz.
Koca yatak boş duruyor, ben camın altında yatıyorum serinlik gelsin diye
Ankara serin oluyor ne güzel. Urfa alev alev yanıyorAyy evett ankara sanıyorum her yeri ama lohusasın yine de dikkat et.
Yaz canim. Sut yapici caylardn icmeye calisiyorum iste 2 tane anca icebiliyorm veya 1 firsat kalmiyo ki. Ilk zamanlat sutum guzeldi kuvozede surkli tasiyorduk smdi yari yariya azaldi. Uykusuzluk dinlenememek ve su icmemek cok normal azalmasiBende bugun başladım, işe yararsa yazarım. Süt arttırıcı bişey kullanıyor musun?
Onu blmiyorm canim bide damlali vrdi bnde. Dene bakalim hangisi iyi gelirse bebisineBendeki serum şeklinde siringayla sıkmak gerekiyor tonimerinn suyu daha pratik geldi ondan alırm elimdeki bitince bari bizimki banyoda genelde atıyor sumugunubazende ben çekiyorum iyiz çok şükür canım alıştık artk birbirimize koynumda uyuyor bu ara yatağına koyuyorum aşk yaşıyoruz işte 2800 doğmuştuk şimdi 3800 olduk süt veriyorm sadece mama dediğin gibi daha zor sindirildigi için gaz yapıyor Allah'tan o ilaçlar varda rahatlıyor biraz bebisler senin prensesler ne durumda
Ikizin sezaryani zorda iyimis sneinYok canim ikiz degil benim sezeryan olucam insallah
Ay bnde 1 kilofazladn bile verdm suzuldm vala:)Burunları açık canım da ayaklarını karnına çekip ağlıyorlar gaz çok maalesef
Benimkiler gün gün huy değiştiriyor bazen gece uyumuyor bazen gündüz. Biri uyuyor diğeri saatlerce ayakta galan. Ben mecburen gece giriyorum eşim işten gelince canım
Canım biz yeryüzü doktorlarına bağışlayacağınız onlar kesiyor. 680 lira olması lazım düşünebilirsin. Kızılay sekizyüz küsüre kesiyor
Kaç damla kullanacaksın canım
Mama ne kullanıyorsun canım benimkilerde çok gazlı
Bizde hiç bir işe yaramadı canım maalesef. Çocuk dru nurse harweys verdi daha rahatlar
Canım sağlıkla kavuşun inşallah
73 kiloyla hamile kaldım 80 le Doğuma girdim 62 kiloyumçok işe yaradı şeker diyeti
Ben l aldm cnm normalde m di bedenim bi buyugunu alsan iyi olur bnce ama kesnlkle al yaniKızlar aranızda depend alan oldu mu? Beden konusunda çok kararsız kaldım
Bende merak ediyorum benim ilk bi kac gun yogundu kanamam sonra kesildi. yine geldi sonra 2 gun yoktu. sonra yine oldu derken arada az az kanamam oluyo bazen kesiliyo gibi normal mi acaba. Oglum da nasildi hic hatirlamiyorum. Annemde normal 40 gun leke seklinde surer dediBende yazaym dedm aslnda 3 kilom kalsa 60 da kalsm diyordm ama57 le hamile kalmistm 67 le doguma girdim 8 kilo dogmla gtms karnim kuclmstu odaya geldgmde sasrdm dogmda doktorlar diyolardi iki bebek cikti icinden demez kmse die Eve geldgm hafta 56 dim fzla gtti smdi yine 57 yim. Bi cokme oldu ilk hfta kanama etkisiyle ve uzuntyle sanirm. Bu arada kzlar sizin kanama nekadr surdu ya uzun oldu sanki benim adet son gunu gibi azaldi tabi ama tamamen keslmedi. 2 3 gundur sarimsi bi renk aldi. 35. Gun bugun dogm yapali
1 hafta depent kullanabildm sadece dusun. Sora baya adet kanamasi full devm etti benim vala hic keslmedi. Adetim 4 gub surer normalde. Sezaryan dogurunca bukadr kanama olmz sanmstim ben. Corasprn de etkilems olabilir. Ay bide dikisimden kan bosaldi 10 gunlukken gttk bosalttilar kan sulandiricdn dolayi icerdebirikme olms. Aklim ckmsti dikis acildi dieBende merak ediyorum benim ilk bi kac gun yogundu kanamam sonra kesildi. yine geldi sonra 2 gun yoktu. sonra yine oldu derken arada az az kanamam oluyo bazen kesiliyo gibi normal mi acaba. Oglum da nasildi hic hatirlamiyorum. Annemde normal 40 gun leke seklinde surer dedi
Normal adet duzenini nasil bilecez smdi canim benim ilk dogm blgm yok. Bu suren kanama bittiktn sora gelen mi olacak oBende merak ediyorum benim ilk bi kac gun yogundu kanamam sonra kesildi. yine geldi sonra 2 gun yoktu. sonra yine oldu derken arada az az kanamam oluyo bazen kesiliyo gibi normal mi acaba. Oglum da nasildi hic hatirlamiyorum. Annemde normal 40 gun leke seklinde surer dedi
Süt dönem dönem değişiyor canım artacaktır emin ol bol enzrme ile inşaallah iki bebeğe yetmemesi çok normal Rabbim ikisininde rızkını gönderir ama merak etme , kv mevzuna gelince takma canım kendini bebeklerini düşünYaz canim. Sut yapici caylardn icmeye calisiyorum iste 2 tane anca icebiliyorm veya 1 firsat kalmiyo ki. Ilk zamanlat sutum guzeldi kuvozede surkli tasiyorduk smdi yari yariya azaldi. Uykusuzluk dinlenememek ve su icmemek cok normal azalmasicaylara agrlk vrdm bakalim nolck su sisemide salona aldim
Onu blmiyorm canim bide damlali vrdi bnde. Dene bakalim hangisi iyi gelirse bebisinemasallah guzel toparlamis kizin hep bole gitsin bizde alistik birbirimize toparladi kilolarida biraz. Ah en guzeli canim benim bol sutun olsn. 2 bebege ytmiyo bide azaldi benim ins artar yoksa kaliteli yogn geliyo sutum civik degl ama azaldi iste birzda uzuntuler yasadm kv sagolsn smdi daha iyim
Ikizin sezaryani zorda iyimis sneinsaglkli guzel haberlerini alalim inss ❤
Ay bnde 1 kilofazladn bile verdm suzuldm vala:)
Aptamil prematil 1 ay kullandk canim premature donemde smdi aptamil 1 e gectik. Daha iyi gldi premature olan daha yogun oldgndan daha cok gaz yapti malesf
Ayy gecmis olsun. Insanin akli cikar yaa ben bile bandi evde soktum de doktora oyle gittim aniden cekiyolar dikisim acilir falan diye.1 hafta depent kullanabildm sadece dusun. Sora baya adet kanamasi full devm etti benim vala hic keslmedi. Adetim 4 gub surer normalde. Sezaryan dogurunca bukadr kanama olmz sanmstim ben. Corasprn de etkilems olabilir. Ay bide dikisimden kan bosaldi 10 gunlukken gttk bosalttilar kan sulandiricdn dolayi icerdebirikme olms. Aklim ckmsti dikis acildi dieaslnda dogmdn bisure once birakilmasi lazm benim dogum plansz acil olnca iste bu etkilr oldu oyuzdn cok zor toparladm acida cok oldu bide 2 bebek bunalmstm baya bi ara
Valla hic hatirlamiyorum bilmiyorum canim yaaNormal adet duzenini nasil bilecez smdi canim benim ilk dogm blgm yok. Bu suren kanama bittiktn sora gelen mi olacak o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?