Benimde aynı senin gibi oldu hatta oluyor 2 gün yok bitti heralde diyorum geri geliyor

Kızlar yine kusma krizlerimz başladı oturup ağlayacam artk ne ictyse dışarı çıkarıyor 3 ten beri uyumadida uyumasn neyse ama kusmasi beni bitiriyor 2 kere üstümü degistm ne yaparsam yapayım kusuyor sonra tekrar emmek istiyor doğal olarak mide boşalınca yine kusuyor vermeym meme diyorm ağlıyor hıçkırık tuttu şimdi iyice kustu napacagimi bilmiyorum babası yatıyor devirdi kendini çok üzülüyorum.

Canm Merhaba bende 28 haftaya girerken doktorum coraspin bıraktrdi neden aceba sormayı. Unuttum oksapar 0.4luk iğne doğuma kadr kullancam ama
Her doktor başka şey söyledi bana birisi hem iğne hem ecopirin kullan dedi kullandım perinatolog birini bırak dedi teki yeterli dedi birşey olur diye korkup bırakmadım şu rahim ağzı kısalığım olunca başka il e başka doktora geldik oda birşey de deformasyon olmuş fazla kan sulandırıcı kullanmaktan dedi plesanta mı dedi o an çok anlamadım stres ten. O gün itibariyle bıraktım 15 gün anca oluyor. Sadece iğne 0,4lük devam. Doğuma yakın onuda keserler

Bu kaynanalar hep mi böyle ya. Benimki de aynı, her dogumum un içine ediyor sagolsun.

Çok mu emziriyorsun. 15 dk emzir bırak. Benim gibi olmayın valla. Ek gıdaya başlayınca yediğini de, çıkaracak hale geliyorlar. Az besle sık besle

Cnm uzmekendını sureklı kusma bızde de oluyor bazen.normal dıyolar kv sut fazla gelmıstır o kadar emzırme dıyor.e cocuk ıstıyor ben de ıhtıyacı vardır dıye verıyorum.zaten hersekılde yanlıs yapıyorum kv gore.basta kuvozde falan mama verdıler eve gelınce ben de verdım.o zaman sen sureklı emzır dıyodu.sımdı de cok verme ben de anlamadım cnm.

Be
Çok mu emziriyorsun. 15 dk emzir bırak. Benim gibi olmayın valla. Ek gıdaya başlayınca yediğini de, çıkaracak hale geliyorlar. Az besle sık besle
Ben gunduz 20 ser dakka verıyorum ıkı memeyı.sonra gazını cıkarıp uyursa sıkıntı yok uyumazsa sureklı az az emip 5 10 dakka uyuyup uyanıypr.gece tek gogus emıp uyuyakalıyo genelde

Ayy inss rahatlattn beni ins artar bnde sadece sutle beslenebilcklerini bklemiyorm ama cok onmli anne sutu ins biraz daha fazla alabilirler ins. Oyle canm bnde tkmiyorm da kendisi buyk olay cikardi dogumdn beri skntilydi neseki esim yanimda oldu. Lohusa halimzle biz insanlari idare eder oldk vala

Ayy gecmis olsun. Insanin akli cikar yaa ben bile bandi evde soktum de doktora oyle gittim aniden cekiyolar dikisim acilir falan diye.
Sagolasn canim
Valla hic hatirlamiyorum bilmiyorum canim yaa
Yasayp gorcz artk desene canm
Bu kaynanalar hep mi böyle ya. Benimki de aynı, her dogumum un içine ediyor sagolsun.
herlde canm hastanede aglatto beni sagsn kendisi mutlu olacklarins torun geliyo destk olacklarina bizimkinin ilk torunu bide

Kusunca fazlasını çıkardı diyolar fazlası da ağız dolusu olurmu bı kaç defa üst üste hemde dediğin gibi çocuk aranıyor yalaniyor ağlıyor ne yapaym veriyoruz mecbur.

Doğuma Gittgmz gün sürat beş karış sirke satıyordu sonradan öğrendim bağırsaklarıni bozmuş sanirsn ölümcül hasta ben doğuma girdim başımıza ne gelecek belli değil hastanenin terasına cikmis fotoğraf çekilip paylaşımlar yapıyor annem ablam da dogumhanenin önünde nöbet tutmuş böyle kadını ne yapacaksnki olmasa daha iyiydi seninkide aynen öyle keşke gelmeselerde yalandan torun sevecez diye bizde gerilmesek.

Be

Ben gunduz 20 ser dakka verıyorum ıkı memeyı.sonra gazını cıkarıp uyursa sıkıntı yok uyumazsa sureklı az az emip 5 10 dakka uyuyup uyanıypr.gece tek gogus emıp uyuyakalıyo genelde
40 dakıka mı emziriyorsun
Sagolasn canim
Yasayp gorcz artk desene canm
herlde canm hastanede aglatto beni sagsn kendisi mutlu olacklarins torun geliyo destk olacklarina bizimkinin ilk torunu bide
Benim ki resmen ailemle kavga etti. Annemler de, çekip gitti.
Zaten 15 dk emiyor en fazla canım çıkariyor banyo yaptgmz günler böyle oluyor hep üşüyor olabilirmi acaba
Olabilir canım, bide banyo sonrası doyurmaya çalış. Emzirince sallarsan da kusuyor, kucaga alırsan da kusuyor
Kusunca fazlasını çıkardı diyolar fazlası da ağız dolusu olurmu bı kaç defa üst üste hemde dediğin gibi çocuk aranıyor yalaniyor ağlıyor ne yapaym veriyoruz mecbur.
Yok agız dolusu, fışkıracak şekilde kusarsa reflü oluyor. Büyük oglum dan tecrübe ile sabit

Şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. 15 20 dk dan fazla emiyorsa aynı memeyi bebek, sizi yalancı Emzik yerine kullanıyor demektir
Valla bazen emzrdkten sonra ağlıyor yine benim ki aranıyor veriyorm almıyor ucunu yalıyor emiyor baya bildigin yalancı memeyim o an emzikte almıyor az veriyorm en fazlA 20 dk 3 gün kusmuyor ohh diyorm rahatlıyorm anam ertesi gün kusuyor çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…