Ayy benim kizda memede uyucakmis dedigin gibi emmiyo da ama agzindan ciksin istemiyoda. Emzik midesini bulandiriyo veremiyorum yuvarlak uclu eski tip emzik denicem artik belki onu tutar. Bazen hirs yapip isirip cekistiriyo falan yara yapacak az kaldi

Ayy benim kizda memede uyucakmis dedigin gibi emmiyo da ama agzindan ciksin istemiyoda. Emzik midesini bulandiriyo veremiyorum yuvarlak uclu eski tip emzik denicem artik belki onu tutar. Bazen hirs yapip isirip cekistiriyo falan yara yapacak az kaldi
aynı canım benim kızda öyle emzikte almıyor öğürur gibi yapıyor vallahi ne edecem alismasn dedikçe alışıyor.

Cnm hastaneden cikarken oyle demisledi bana

Sarilik olmasaydi esim hemen kestiricekti. (Annemde kizin kulagini deldiricekmis hemen) Bugun 15.gun kontrolumuz vardi ama benimki pazartesi izin alabilirmis doktora gittigimizde soracakmis sunnet isini
Bende 2 yada 3 aylıkken düşünüyorum bakalım. Oglumda 8 aylıkken yaptırmıştım. Geç bile kalmışım. Eli ayagı durmadı hiç. Bebekken daha iyi
Cnm hastaneden cikarken oyle demisledi bana
Anladım canım, emiyorsa ve çıkarmıyorsa sıkıntı yok

Cnm izledim

Cnm izledim.3 saatte bir tek gogus 15 20 dak yetermi yani
Canım yetiyor diyorda çocuk istiyor bende bunu yapıyorm ama 2 saat Max 3 saat uyuyor her uyumasnda kalkncs hunharca emmek istiyor 15 dk emip cikaracak duracak basıyor ağlamayı gelde verme ağlarken verince hemen susuyor az daha emip uyuyor napaym süt akıp gideceğine çünkü bu seferde akıyor göğüsten vermeyince bı damlası midesnde kalsa kar diyorum artk.

Cnm izledim

Cnm izledim.3 saatte bir tek gogus 15 20 dak yetermi yani
Canım yetiyor diyorda çocuk istiyor bende bunu yapıyorm ama 2 saat Max 3 saat uyuyor her uyumasnda kalkncs hunharca emmek istiyor 15 dk emip cikaracak duracak basıyor ağlamayı gelde verme ağlarken verince hemen susuyor az daha emip uyuyor napaym süt akıp gideceğine çünkü bu seferde akıyor göğüsten vermeyince bı damlası midesnde kalsa kar diyorum artk.

Suan tam bunu yasiyoruz kusuyor ama ona ragmen yine meme istiyor

Kizlar simdi oglum uyanmadi bende sagiyim hem bakiyim ne kadar geliyo diye kontrol edeyim dedim.ikisini 20 ser dakika sagdim toplam 90 ml cikti.ki gece tek meme emiyor 3 saatte 1 yani gece 1 ogunde 45 falan Az degil mi.sabahtan beri cok huzursuz acaba yetmedigi icin mi

Kizlar bu 40 dk surekli emerek degil dimi
Az gelmis sanki canim. sahsen az once sagdim ki sadece sertligini almak icin daha fazla cikti. Yatmadan suyu bolca ic. Cok sukur ben dinlenince sutum geri geldi fazlasini sagip dolaba koyuyorum bi dahaki ogune elbet lazim oluyo minnaklarima

Kizlar dunki gaz sancilarinin sonucu esime aci elma yagi (adacayi yagi) aldirmistim. Yan komsum kullaniyodu dun nette de denk geldim. Aksam yine gaz sancisi tuttu kizin ve bu yuzden bi turlu uyuyamadi surekli agladi 1er damla ayaginin altina yag surdum masaj yaptim guzelce corabini falan giydirip agiz bezini utuyle isitip isitip ayaginin altina koydum 10dk varmadi cok guzel gazini cikarir oldu. Gaz damlalarina pek guvenmedigimden bunu denedim. Cok sukur bizde ise yaradi damlalardan fayda goremeyenler denesin kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…