- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Ayy benim kizda memede uyucakmis dedigin gibi emmiyo da ama agzindan ciksin istemiyoda. Emzik midesini bulandiriyo veremiyorum yuvarlak uclu eski tip emzik denicem artik belki onu tutar. Bazen hirs yapip isirip cekistiriyo falan yara yapacak az kaldiValla bazen emzrdkten sonra ağlıyor yine benim ki aranıyor veriyorm almıyor ucunu yalıyor emiyor baya bildigin yalancı memeyim o anemzikte almıyor az veriyorm en fazlA 20 dk 3 gün kusmuyor ohh diyorm rahatlıyorm anam ertesi gün kusuyor çocuk
aynı canım benim kızda öyle emzikte almıyor öğürur gibi yapıyor vallahi ne edecem alismasn dedikçe alışıyor.Ayy benim kizda memede uyucakmis dedigin gibi emmiyo da ama agzindan ciksin istemiyoda. Emzik midesini bulandiriyo veremiyorum yuvarlak uclu eski tip emzik denicem artik belki onu tutar. Bazen hirs yapip isirip cekistiriyo falan yara yapacak az kaldi
Cnm hastaneden cikarken oyle demisledi bana40 dakıka mı emziriyorsun
Benim ki resmen ailemle kavga etti. Annemler de, çekip gitti.
Olabilir canım, bide banyo sonrası doyurmaya çalış. Emzirince sallarsan da kusuyor, kucaga alırsan da kusuyor
Yok agız dolusu, fışkıracak şekilde kusarsa reflü oluyor. Büyük oglum dan tecrübe ile sabit
Canım benim aldığım depend kilod ped onda sadece orta oy ve büyük boy var beden olarak. S, M, L yazmıyorBen l aldm cnm normalde m di bedenim bi buyugunu alsan iyi olur bnce ama kesnlkle al yaniben hatta evdede 1 hafta kullandm cok olunca kanama
Ben büyük boy aldım. Lastikleri ameliyat yerini sıkmasın diye. Sende büyük boy al benceCanım benim aldığım depend kilod ped onda sadece orta oy ve büyük boy var beden olarak. S, M, L yazmıyor
Bende 2 yada 3 aylıkken düşünüyorum bakalım. Oglumda 8 aylıkken yaptırmıştım. Geç bile kalmışım. Eli ayagı durmadı hiç. Bebekken daha iyiSarilik olmasaydi esim hemen kestiricekti. (Annemde kizin kulagini deldiricekmis hemen) Bugun 15.gun kontrolumuz vardi ama benimki pazartesi izin alabilirmis doktora gittigimizde soracakmis sunnet isini
Anladım canım, emiyorsa ve çıkarmıyorsa sıkıntı yokCnm hastaneden cikarken oyle demisledi bana
Cikariyor canim cikarmaz miBende 2 yada 3 aylıkken düşünüyorum bakalım. Oglumda 8 aylıkken yaptırmıştım. Geç bile kalmışım. Eli ayagı durmadı hiç. Bebekken daha iyi
Anladım canım, emiyorsa ve çıkarmıyorsa sıkıntı yok
Fışkıracak şekilde mi kusuyorCikariyor canim cikarmaz mi
Cnm izledim.3 saatte bir tek gogus 15 20 dak yetermi yani
Şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. 15 20 dk dan fazla emiyorsa aynı memeyi bebek, sizi yalancı Emzik yerine kullanıyor demektir
Canım yetiyor diyorda çocuk istiyor bende bunu yapıyorm ama 2 saat Max 3 saat uyuyor her uyumasnda kalkncs hunharca emmek istiyorCnm izledim
Canım yetiyor diyorda çocuk istiyor bende bunu yapıyorm ama 2 saat Max 3 saat uyuyor her uyumasnda kalkncs hunharca emmek istiyorCnm izledim
Suan tam bunu yasiyoruz kusuyor ama ona ragmen yine meme istiyorCanım yetiyor diyorda çocuk istiyor bende bunu yapıyorm ama 2 saat Max 3 saat uyuyor her uyumasnda kalkncs hunharca emmek istiyor15 dk emip cikaracak duracak basıyor ağlamayı gelde verme ağlarken verince hemen susuyor az daha emip uyuyor napaym süt akıp gideceğine çünkü bu seferde akıyor göğüsten vermeyince bı damlası midesnde kalsa kar diyorum artk.
Iyi olurlar inşallah canım :) bende kızıma biogaia 3 ay kullandım çok memnun kaldımSagol canım, gittim damla aldım biogaia. 69 lira verdimiyi olsunlarda parasından geçtim.
3 saat uzun süre. Her emzirme de süreyi aşmamak lazım. Yoksa kusuyorlar. Hem mide zarar görüyor, hemde süt çöpe gidiyorCnm izledim
İnşaallah bizde memnun kalırız :)Iyi olurlar inşallah canım :) bende kızıma biogaia 3 ay kullandım çok memnun kaldım
Ben orta boy almıştım değiştireyim bari sağol canımBen büyük boy aldım. Lastikleri ameliyat yerini sıkmasın diye. Sende büyük boy al bence
Az gelmis sanki canim. sahsen az once sagdim ki sadece sertligini almak icin daha fazla cikti. Yatmadan suyu bolca ic. Cok sukur ben dinlenince sutum geri geldi fazlasini sagip dolaba koyuyorum bi dahaki ogune elbet lazim oluyo minnaklarimaKizlar simdi oglum uyanmadi bende sagiyim hem bakiyim ne kadar geliyo diye kontrol edeyim dedim.ikisini 20 ser dakika sagdim toplam 90 ml cikti.ki gece tek meme emiyor 3 saatte 1 yani gece 1 ogunde 45 falan Az degil mi.sabahtan beri cok huzursuz acaba yetmedigi icin mi
Hiç ölçmedim, sağmadığım için.Kizlar sizin bebekler ortalama kac ml iciyodur? Benimkilerin mi midesi buyuk anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?