Canım çok işe yarıyor o İbrahim Saraçoğlu çocuklara gaz ilacı vermeyin bunu yapın görün nasıl sihirli diyor

Canım bebeğinin iyi beslendiğini kaka yapimndan anlarsn gunde kaç defa yapıyor yapısı nasıl sarı pütürlü olunca mide sindiriyor iyi besleniyor demekmiş yeşile donukse çok besleniyor bağırsaklardan sindirilmeden geçiyor demekmiş bide kilo alımı varsa besleniyordr bence.

Canım çok işe yarıyor o İbrahim Saraçoğlu çocuklara gaz ilacı vermeyin bunu yapın görün nasıl sihirli diyor
Evet canim gaz ilacina pek guvenim yok ilac sonucta ne kadar dogal denilse de. Hele bagirsak duzenleyici falan veriyo doktorlar benimkilere de verdiler almadim zamanla kendi kendine duzene girecek zaten bosuna neden zorlayayim bunyesini. elimden geldigince hem cekicem hem de boyle daha dogal olduguna inandigim seylerle halletmeye calisicam.

6 haftalık olana kadar her öğünde 60_150 ml arası emiyolar canım her bebek farklı kimi 60 ml le doyar annenin sütü yariyodur kimi 150 ile
Ayy benimkiler resmen oglan en fazla 75ml icer. Kizda 100ml doymaz daha ister. Yalniz sunu farkettim oglum sarilik diye biberondan veriyodum sagdigimi su siralar agirlasti kilo almis dun esimde dedi kiza gore agir diye. Oysa kiz daha cok emiyo hatta yetmeyip mama ictigi de oluyo erkege gore sanki kilo almamis hatta zayiflamis geldi. Artik kiza biberonla verip biraz erkegi emziricem bakalim

Allah Allah neden fark ediyor acaba canım biberon dan daha mı kolay emiyorsa efor sarfetmiyor acaba yiyip icip yatıyor misali kızda emiyor göğüsten çekmek daha zor tabi

C Canım Allah aşkına eskiden öyle şeyler mi vardı ben masaj sıcak havlu ile alttan gazını cikarttiryorm çok kötü olursa dedim adaçayı yada kimyon denerim, annem diyoki biz doyurur işten güçten atardık beşiğe gazida kendi kendinize cikarirdnz

Ama genel olarak az gelmiş 20 dk her iki göğüs sen bol bol su iç emzirmeden önce 1 bardak emzirdkten sonra bı bardak mutlaka iç gece yanına al suyunu her emzrden önce sonra iç karpuz çok Süt yapıyor ye bol bol gaz kavun yapar karpuz yapmaz ılık ye soğuk yeme dereotu incir bunlarıda iç sütun kalitesi içinde abur cubur yeme tahin pekmez helva bide et suyuna çorba iç canım benim kız 20 dk bı göğsü emiyor gece uyuyor daha ememiyor ama ben 10 dkta 35 40 ml arasi sagiyordm ilk zamanlar bebek ememezken.

Allah Allah neden fark ediyor acaba canım biberon dan daha mı kolay emiyorsa efor sarfetmiyor acaba yiyip icip yatıyor misali kızda emiyor göğüsten çekmek daha zor tabi
Sarilik yuzunden aynen yedi icti uyudu kipirdamadi bile ondan kilo aldi galiba. Kiz tam tersi kipir kipir eli kolu durmaz

Sarılık geçti demi canım oda hareketlenir kardeşi gibi kıpır kıpır olurlar artık sonra anneye kolaylık versin
Cildi hala sari gibi ama gozlerinin beyazi duzeldi. oysa en son gozlerinden gecer sarilik diyolar. Artik babasi gibi esmer olucandan mi nedir cildi anlamadim. Kipir kipir artik onceki gibi bayilircasina uyuklamiyo cok sukur

Cnm kakasini 7 8 kere yapiyodur en az

Kizlar yorgunluk benim sutu cok etkiler oldu azaldi resmen bebeklerime zor yetiyor. Bestlak damla kullaniyorum ama duzenli degil tabi. Baska ne kullansam artar
Canım koca tencere hoşaf yaptım kavanozlara koyup dolaba kaldırdım içiyorum. Bestlac içiyorum. Rezene içiyordum dr arkadaşım gaz sebebiyle bırak dedi bıraktım
Allah kolaylık versin canım oğluna da zor inşallah kolaylıkla atlatırsınız bu süreci
Kızlar aranızda depend alan oldu mu? Beden konusunda çok kararsız kaldım
Ben l aldım canım
Tamam canım sağol. Bizde şimdi hipp başladık bakalım nasıl olacak

Kompostoyu neyle hazirladin canim. Kayisi uzum falan da gaz yapiyomus o yuzden ben hazirlamadim

Hakkında hayrlisi canm ama eğer kan pıhtılaşma varsa doğumdan sonra igneyi devam ettiren doktor var

Kızlar merhaba ben ahşap anne yani beşik bakıyorum 4 5 yaşına kadar kullanım istiyorum yalniz çok pahalı burdaki mağazalarda 850 civarı internetten hepsi burada ya baktm 630 civari ama montajsiz nasil yapacaz guvenemedim guvendiginiz site varmi aceba

Kompostoyu neyle hazirladin canim. Kayisi uzum falan da gaz yapiyomus o yuzden ben hazirlamadim
Cnm Merhaba senin yaptigin kapı süsü falan çok hoşuma gitmişti ellerine saglik kullandigin malzemeler nelerdi nerden temin ettin aceba ve yapımını anlatan video varmi

Aynen arkadaşım.hazırlarken konuşuruz,eksik kaldı mı neler almalı diye :) ben hala kendime pijama,gecelik tarzı birşey de almadım.bebeğe de bir takım daha almalıyım.bu ara halletmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…