Ben de Bakıyorum canım beğendiğin model marka var mı?Kızlar merhaba ben ahşap anne yani beşik bakıyorum 4 5 yaşına kadar kullanım istiyorum yalniz çok pahalı burdaki mağazalarda 850 civarı internetten hepsi burada ya baktm 630 civari ama montajsiz nasil yapacaz guvenemedim guvendiginiz site varmi aceba
30.hafta erken mi aceba çanta hazırlamak içinAynen arkadaşım.hazırlarken konuşuruz,eksik kaldı mı neler almalı diye :) ben hala kendime pijama,gecelik tarzı birşey de almadım.bebeğe de bir takım daha almalıyım.bu ara halletmek lazım
Canm beğendiğim model ahşap anne yani beşik ler ama marka farketmiyor yeterki uygun ve güvenilir bişey olsun istiyorumBen de Bakıyorum canım beğendiğin model marka var mı?
Bence değil canım.eşyaların hazırsa şimdiden halledebilirsin.birkaç haftaya ben de hazırlarım herhalde.haftaya kontrolüm var,annemle eksikleri hallederiz o zaman.30.hafta erken mi aceba çanta hazırlamak için
İçine ne koymak gerektiğini bilmiyorum ya valla ilk gebelik hastane evime 10 dk yakınlıkta gereksiz birsey getrmiyim dedmBence değil canım.eşyaların hazırsa şimdiden halledebilirsin.birkaç haftaya ben de hazırlarım herhalde.haftaya kontrolüm var,annemle eksikleri hallederiz o zaman.
Birde bebek kıyafetlerini sadece suyla yikasam yeterli miBence değil canım.eşyaların hazırsa şimdiden halledebilirsin.birkaç haftaya ben de hazırlarım herhalde.haftaya kontrolüm var,annemle eksikleri hallederiz o zaman.
Kuzum sagol. Evdeki kendi malzemelerimle yaptim bi kac video izleyip kafamda tasarlayip oyle giristim. Istersen ayrintili sekilde sana yapilisini anlatirimCnm Merhaba senin yaptigin kapı süsü falan çok hoşuma gitmişti ellerine saglik kullandigin malzemeler nelerdi nerden temin ettin aceba ve yapımını anlatan video varmi
Sorarken utandımKuzum sagol. Evdeki kendi malzemelerimle yaptim bi kac video izleyip kafamda tasarlayip oyle giristim. Istersen ayrintili sekilde sana yapilisini anlatirim
Canım suyu hızlı içtiğinde bile gaz yapıyor. Kayısı aksine tuvaleti kolaylaştırır. Ben kayısı erik vişne ahududu koydum kuzumKompostoyu neyle hazirladin canim. Kayisi uzum falan da gaz yapiyomus o yuzden ben hazirlamadim
Canım ben n11 den aldım yatağı herşeyi içinde 630 liraydı link atayım. Memnunum benKızlar merhaba ben ahşap anne yani beşik bakıyorum 4 5 yaşına kadar kullanım istiyorum yalniz çok pahalı burdaki mağazalarda 850 civarı internetten hepsi burada ya baktm 630 civari ama montajsiz nasil yapacaz guvenemedim guvendiginiz site varmi aceba
Çok sevinirim Güle güle kullanırsınız inşallah canm sagliklaCanım suyu hızlı içtiğinde bile gaz yapıyor. Kayısı aksine tuvaleti kolaylaştırır. Ben kayısı erik vişne ahududu koydum kuzum
Canım ben n11 den aldım yatağı herşeyi içinde 630 liraydı link atayım. Memnunum ben
Ben sabun tozu ile çift durulama yaptırarak kısa programda yıkattım. Toz, boya vs varsa çıksın diye.Birde bebek kıyafetlerini sadece suyla yikasam yeterli mi
Sagol canım, aminCanım koca tencere hoşaf yaptım kavanozlara koyup dolaba kaldırdım içiyorum. Bestlac içiyorum. Rezene içiyordum dr arkadaşım gaz sebebiyle bırak dedi bıraktım
Allah kolaylık versin canım oğluna da zor inşallah kolaylıkla atlatırsınız bu süreci
Ben l aldım canım
Tamam canım sağol. Bizde şimdi hipp başladık bakalım nasıl olacak
At at ben de bakayımCanım suyu hızlı içtiğinde bile gaz yapıyor. Kayısı aksine tuvaleti kolaylaştırır. Ben kayısı erik vişne ahududu koydum kuzum
Canım ben n11 den aldım yatağı herşeyi içinde 630 liraydı link atayım. Memnunum ben
İnşallah canım aminn. Ben ikinciyi alacağım oğlanları ayrı yatırmaya başlayıncaÇok sevinirim Güle güle kullanırsınız inşallah canm saglikla
Hemen geliyor canımAt at ben de bakayım
Çok güzel canım sağolBebek Beşikleri - Beşik Modelleri - n11
Bebek Beşikleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Beşik çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
FatMahmut ShinSeGi bu kızlar sarı olanı aldım ben uyku seti sarı
Hayırlı olsun canm evet kurulumu falan kolay oldu mu uyku seti güzel mi yatağı falanBebek Beşikleri - Beşik Modelleri - n11
Bebek Beşikleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Beşik çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
FatMahmut ShinSeGi bu kızlar sarı olanı aldım ben uyku seti sarı
Canım eşim çok kolay kurdu sorun yaşamadık. Yatağı ne sert ne yumuşak orta karar ideal. Bende 70 alacaktım ama onlar anne yanı olmuyor. Bünün üç kademesi var yatağıma bitişik şu an gece falan rahat oluyor eğil kalk yapmıyorum. Üç dört yaşa kadar kullanır canım benceÇok güzel canım sağol. Yatağı nasıl geldi? Kurulumu zor oldu mu? Ben aynı böyle ama içi 70 cm genişliğinde bişey arıyorum sanırım yok bu tiplerin hepsi 60 cm. Sence bebişler ne zamana kadar yatar bunda?
Çok sağol canm eşime gösteririmCanım eşim çok kolay kurdu sorun yaşamadık. Yatağı ne sert ne yumuşak orta karar ideal. Bende 70 alacaktım ama onlar anne yanı olmuyor. Bünün üç kademesi var yatağıma bitişik şu an gece falan rahat oluyor eğil kalk yapmıyorum. Üç dört yaşa kadar kullanır canım bence
FatMahmut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?