Ben de Bakıyorum canım beğendiğin model marka var mı?

İ
Bence değil canım.eşyaların hazırsa şimdiden halledebilirsin.birkaç haftaya ben de hazırlarım herhalde.haftaya kontrolüm var,annemle eksikleri hallederiz o zaman.
İçine ne koymak gerektiğini bilmiyorum ya valla ilk gebelik hastane evime 10 dk yakınlıkta gereksiz birsey getrmiyim dedm

Cnm Merhaba senin yaptigin kapı süsü falan çok hoşuma gitmişti ellerine saglik kullandigin malzemeler nelerdi nerden temin ettin aceba ve yapımını anlatan video varmi
Kuzum sagol. Evdeki kendi malzemelerimle yaptim bi kac video izleyip kafamda tasarlayip oyle giristim. Istersen ayrintili sekilde sana yapilisini anlatirim

Kuzum sagol. Evdeki kendi malzemelerimle yaptim bi kac video izleyip kafamda tasarlayip oyle giristim. Istersen ayrintili sekilde sana yapilisini anlatirim
Sorarken utandım çok sevinirim anlatrsan malum instagramdaki kapı süsleri hem kolay hemde çok pahalı satılıyor insan o kadar pahalı alamıyor bende kendim yapaym dedm

Kompostoyu neyle hazirladin canim. Kayisi uzum falan da gaz yapiyomus o yuzden ben hazirlamadim
Canım suyu hızlı içtiğinde bile gaz yapıyor. Kayısı aksine tuvaleti kolaylaştırır. Ben kayısı erik vişne ahududu koydum kuzum
Canım ben n11 den aldım yatağı herşeyi içinde 630 liraydı link atayım. Memnunum ben

Çok sevinirim Güle güle kullanırsınız inşallah canm saglikla

Sagol canım, amin

Çok güzel canım sağol . Yatağı nasıl geldi? Kurulumu zor oldu mu? Ben aynı böyle ama içi 70 cm genişliğinde bişey arıyorum sanırım yok bu tiplerin hepsi 60 cm. Sence bebişler ne zamana kadar yatar bunda?

Canım eşim çok kolay kurdu sorun yaşamadık. Yatağı ne sert ne yumuşak orta karar ideal. Bende 70 alacaktım ama onlar anne yanı olmuyor. Bünün üç kademesi var yatağıma bitişik şu an gece falan rahat oluyor eğil kalk yapmıyorum. Üç dört yaşa kadar kullanır canım bence
FatMahmut

Çok sağol canm eşime gösteririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…