Canım maşallah sağlıklısınız ikinizde çok şükür. Gözünüzaydın sağlıkla büyüt inşallahTeyzeleri merhaba dun yogunluktan yazamadim
Dogduk biz 3240gram
Sezeryan yuzunden agrilarim var spinal anestezi sebebiyle bugun basagrim var
Gece 15 dakika uyuyabildim sadece
Bebek uyurken bile icim rahat edip uyuyamadim
Iyiki annem gelmis yanima
Kv bebegi hic alamadi eline ustune agladikca bu niye agliyo dedi durdu
En son dayanamadim bebek bu aglayacak sen boyle yapinca ben geriliyorum dedim
Gecede yanimda annem kaldi rahat rahat idare ettik
Kakasini gec yapti onu yapana kadar huzursuzdu
Simdilik az emiyo memeyi tutuyo ama cabuk yoruluyo
Bizde haberler boyle simdilik
Cok guzel bi duyguymus Allahim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin kimsenin kucagini bos koymasin
Maşallah canım, gözünüz aydın. Rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah.Teyzeleri merhaba dun yogunluktan yazamadim
Dogduk biz 3240gram
Cok guzel bi duyguymus Allahim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin kimsenin kucagini bos koymasin
Ben ciğerine kadar diye puff vermedim damlalığını kullanıyorum.Bende bundan kullanıyorum cnm benim doktorum dil altı 1 puf olarak kullandırıyor
Doktor 3dedi ben üzerinde 2 damla 400mg dedi diye 2 damlatıyorum.Burunları açık canım da ayaklarını karnına çekip ağlıyorlar gaz çok maalesef
Benimkiler gün gün huy değiştiriyor bazen gece uyumuyor bazen gündüz. Biri uyuyor diğeri saatlerce ayakta galan. Ben mecburen gece giriyorum eşim işten gelince canım
Canım biz yeryüzü doktorlarına bağışlayacağınız onlar kesiyor. 680 lira olması lazım düşünebilirsin. Kızılay sekizyüz küsüre kesiyor
Kaç damla kullanacaksın canım
Mama ne kullanıyorsun canım benimkilerde çok gazlı
Bizde hiç bir işe yaramadı canım maalesef. Çocuk dru nurse harweys verdi daha rahatlar
Canım sağlıkla kavuşun inşallah
73 kiloyla hamile kaldım 80 le Doğuma girdim 62 kiloyumçok işe yaradı şeker diyeti
Benimkide hiç uyumuyor 2 gün oldu 40 çıkalı inan düzeni dahada bozulduHadi ya, inşallah bize fayda eder. Yine benim mesai başladı. Artık gece olana kadar uyumazsenin tabi daha zor ikiz. Benim de oglan tamamlıyor maşallah. Kardesini hiç rahat bırakmıyor geçen gece gel benle yat diyor. Bebege kim bakacak dedim. Bana kim bakacak diyor
Ağlayacağım artık gaz sancısından hiç uyutmuyor. Eşim pişiyor camları açıyor ben kapatıyorum sanıyorki bebek 1 yalında kuzum cereyanı yedikçe gazı oluyor. Herseyde gaz yapıyor diette yapamıyorum.İnşaallah canım benim
Gaz problemimiz baya fazla. Emzirirken bagırsaklarından gurul gurul ses geliyor. Gaz hareketlerini dışardan hissediyorum. Ağlaya aglaya zor çıkarıyor. Damla aldım, onu kullanıyorum
Ben 68ile doğurdum m aldım iyi geldi bana.Kızlar aranızda depend alan oldu mu? Beden konusunda çok kararsız kaldım
GöZün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ilk 15günün tadını çıkarTeyzeleri merhaba dun yogunluktan yazamadim
Dogduk biz 3240gram
Bu gaz olayı baya zorBen ciğerine kadar diye puff vermedim damlalığını kullanıyorum.
Doktor 3dedi ben üzerinde 2 damla 400mg dedi diye 2 damlatıyorum.
Benimkide hiç uyumuyor 2 gün oldu 40 çıkalı inan düzeni dahada bozuldu
Ağlayacağım artık gaz sancısından hiç uyutmuyor. Eşim pişiyor camları açıyor ben kapatıyorum sanıyorki bebek 1 yalında kuzum cereyanı yedikçe gazı oluyor. Herseyde gaz yapıyor diette yapamıyorum.
Ben 68ile doğurdum m aldım iyi geldi bana.
GöZün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ilk 15günün tadını çıkar
Gozun aydin canim masallahhh rabbim saglikli omur versinTeyzeleri merhaba dun yogunluktan yazamadim
Dogduk biz 3240gram
Bu gaz olayı baya zordamla bize biraz fayda etti gibi sanki
Dene bakalım, faydasını görürsen bizede yazBugün kimyon çayı içicem gecemiz nasıl geçecek bakalım
Yazık olmuş gerçektenBu marka çok iyi ama çarpma testlerinden güvenle geçmiş. Bebek arabamızvar sağolsun thy parçasını kaybettiği için kullanamıyoruz. Birde dünya bi para verdik kanguru sipariş vericem
Orkide_sever
Canım yalancı sancı olabilir ama doktoruna bi mesaj at sor istersenKızlar benim karnim çok agriyor sanci gibi arada gidip geliyor özellikle göğüs altındaki yer karnimiz üst kısmı ne yapabilrm
Oyyy maşallah ömürlü olsunTeyzeleri merhaba dun yogunluktan yazamadim
Dogduk biz 3240gram
Canım benim aldığım külot ped s, m, l diye beden yok sadece orta boy ve büyük boy var. Garanti olsun diye büyük boy almaya karar verdimBen ciğerine kadar diye puff vermedim damlalığını kullanıyorum.
Doktor 3dedi ben üzerinde 2 damla 400mg dedi diye 2 damlatıyorum.
Benimkide hiç uyumuyor 2 gün oldu 40 çıkalı inan düzeni dahada bozuldu
Ağlayacağım artık gaz sancısından hiç uyutmuyor. Eşim pişiyor camları açıyor ben kapatıyorum sanıyorki bebek 1 yalında kuzum cereyanı yedikçe gazı oluyor. Herseyde gaz yapıyor diette yapamıyorum.
Ben 68ile doğurdum m aldım iyi geldi bana.
GöZün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ilk 15günün tadını çıkar
Büyük boy al canım evetCanım benim aldığım külot ped s, m, l diye beden yok sadece orta boy ve büyük boy var. Garanti olsun diye büyük boy almaya karar verdim
Canım biz buna baktık ama aşırı ağır yerden kalkmıyor. Taşıması bir zaman sonra zor gelebilir diye vazgeçtik. Hafif bi araba bakıyoruz. Casual ikiz bebek arabası baya hafif geldi bize
Bizim araba bundan çok hafif baston arabalardan almayı düşünürsen bilgin olsun canım
İkiz olanı mı o kdr ağır acaba şaşırdım ben kullanıyorum çok hafif ama ikiz değil benimkiCanım biz buna baktık ama aşırı ağır yerden kalkmıyor. Taşıması bir zaman sonra zor gelebilir diye vazgeçtik. Hafif bi araba bakıyoruz. Casual ikiz bebek arabası baya hafif geldi bize
Ben de henüz kendi ihtiyaçlarımı almadım. Önümüzdeki hafta alacağım inşallah. Şimdi kızımın odasını yenilemekle vakit geçiyor :) ablaya yeni oda lazımdı:) hastane çıkışı annem sipariş etmiş. Bende iki takım 5 li alıp yıkayıp hazırlayacağım. Yavaştan haftaya başlarım yine haberleşiriz.Aynen arkadaşım.hazırlarken konuşuruz,eksik kaldı mı neler almalı diye :) ben hala kendime pijama,gecelik tarzı birşey de almadım.bebeğe de bir takım daha almalıyım.bu ara halletmek lazım
Yavaştan başlayalım artık hazırlıklara:) önce liste yapıp hem kendimiz için hem bebek için gerekli olan malzemeleri yazalım. Tamamladıķça çantaya koyarız30.hafta erken mi aceba çanta hazırlamak için
Allah analı babalı büyütsün inşallah :)Teyzeleri merhaba dun yogunluktan yazamadim
Dogduk biz 3240gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?