Aynen canm beraber baslayalm Ayy neguzel aynı vakitler benmle olan arkadaş ariyordum iyiki karşıma çıktınız :)

Hayırlı olsun canm saglikla buyutursunuz ınsallaj :)

Bebek arabasi fikirirleriniz icin sagolun kizlar. Aslinda ayri ayri 2 tane araba alip birlestirme aparati satilmiyo mu yaa. 1 tane ikiz almaktansa daha mantikli geliyor ama nette oyle bir aparat bulamadim.

Canım gözünüz aydın kavuştunz yavrunuza sonunda sağlıkla anestezi baş ağrısı 2 3 güne geçip gidiyor bebek emiyorsa 2 dkda emse yeter şuan daha çok minik git Gide emmeleri artacak 5 10 dk diye kv Gide bosver gitsin bitane normal kv görsem surda ellerinden opecem çocuğu kucağına alamadı neymiş hiç mi çocuk görmemis benim kız 2800 doğdu minicikti ben bile aldım kucagima üstünü değiştim ettm doktor bile ne güzel yapiyosn ikinci bebekmi dedi sen ona bakma bebek ağlamayacakta ne yapack ağlamasa da bu çocuk hiç ağlamiyor niye diyecek.
Bebeğimle güzel günler gecir inşallah

Kızlar eşimle sorunlar yaşıyoruz bebek olduğundan beri ikimzde kızımizi çok seviyoruz lakin ben Sanırım fazlaca üstüne düşüyorum bebeğin, aynı odada yatıyoruz bebek bazen huzursuz oluyor dün gece yine sürekli kustu ağladı uyumadı ben sakinleştirmek için kırk takla atıyorm açlıktan ağlıyor gazi yok emziriyorm çıkarıyor yarım saat sonra yine ağlamaya başlıyor bu böyle devam ediyor en son yorulup bitap düşüp uyuyor uyanınca yine aynı bütün bunlar olurken eşim uyuyor insan hıçmi rahatsız olmaz kalkip elinden bişey gelmesede bı çocuğuna bakmaz babalar neden böyle çocuk bu ağlar kafasında tmm ağlarda ben dayanamıyorum hiç o nasıl yatıyor rahatça 6.30 gibi yatağımda emziriyordm bı elimlede skntidan arada pike ile oynuyorum aaa kalktı bı anda ne pat pat vuruyorsn kaçtır tmm sen uyumuyosn bizde uyumayalım dedi kalktı oturuyor yanımda bı hışım kalktm yataktan Allah aşkına bidaha gelme yanımıza dedim bebekle salona geçtim orda uyuduk ben mi abartiyorm sizce yoksa yaptığı kabalık değilmi? Bunun gibi birkaç olay daha oldu.

Hemen hemen hepsi ayni galiba canim. Gecen aksamki buyuk gaz sancisi bebegin biri bende biri esimde sakinlestirmeye calisiyoduk esim dayanamadi bebege kiziyo ne istiyosun diye. Aldim kucagindan kovdum evden git arabada vakit gecir hatta orda uyu gelme eve dedim tabi gidemedi de. Neyse bebekler sakinlesti uyuttum o gece bebeklerden once kalkip sutumu sagdim azda mama verdim uyanmadan uykularina devam ettiler. Sabah kalkmis bu gece iyi uyudun dimi diyo ne alaka dedim. Bebeklerin sesi cikmadi diyo. o an seytan al kafasini duvara surustur dedi de zor durdum.
Bide dun aksam yatti uyudu. Kiz gaz sancisini fazlasiyla zor geciriyor uykusunda bile ikilti halinde biri sussa digeri basliyo zorlanmaya. aglamaya butun gece bi biri kucagimda bi digeri. Bugun lafimi sokarim bebekleri doyurur arkami doner uyurum baksin cocuklarina. sutumu etkiliyo uyuyamamak. Kac gundur ikiltilari yuzunden dinlenemedim uyuyamadim dogru duzgun zombi gibiyim. Ne uyku ne duzgun yemek yeme kaldi hizla kilo veriyorum 63u gormusum bile 1 haftada resmen eriyorum

Dünyaya sadece maaş karşılığı bı yerde çalışmaya gelmişler gibi davranıyorlar o kadar sinir oluyorum ki ağlıyorm sinirden ayıptr ya bizde insanz kafası atınca salona geçip kapıyı kapatıp uyumayı biliyor bizim öyle bı secenegimzde yok es veremiyoruz rahatına bu kadar düşkün olduğunu bilseydim o kadar tedavi görmezdk çocuk için dedim artık sinirden ev süpürulup silincek uyandı kız annesilgjlle alışverişe gidiyor arabayı kullanamıyolar sanki illa peşlerinden gidecek oda bebeğe bak evi silip supureym diyorm sen uykusuz kaldn uyu ben gelince yaparm diyor uyumam gündüz uyuyamam zaten çok daraliyorm bu duruma 40 çıkmasını bekliyorum anneme gidicem 1 hafta kalırım kafasını dinlesin oda bari rahat rahay uyusun dizi izlesn dinlensin.

Lohusalık zor bir dönem ve hassasiyetimizin en üst seviyede olması çok normal. İlk doğumunda ben de benzer şeyler yaşadım ama zamanla bunları aştık. Biz kadın olarak 9 ay boyunca bebeğin varlığına alışıyoruz ve annelik güdülerimiz destekleniyor. Erkekler baba olduklarını çocuklar "baba" diyene kadar neredeyse anlamıyorlar. Rabbim o lütfu biz kadınlara vermiş. Anlayışlı olmamaları bizi sinirlendiriyor ama kendimize kötülük ediyoruz çünkü ne kadar bağırsak kavga da etsek erkeklerin bebeklerle yaşamaya adapte olması daha fazla zaman alıyor. Elden geldiğince sakın olmakta fayda var kendi iyiliğimiz için.
Abartıyorsun ayrıca, kim olsa tepki verir o sartlarda. Sen öncelikle kendini ve bebeğini düşün. Herşey zamanla düzene girecektir inşallah

Aman canim uzme kendini en sinir stres donemlerimiz alismaya calisiyoruz. Bende bayramin gelmesini iple cekiyorum en azindan degisiklik olacak bebeklerin kirki cikacak

Bebek arabasi fikirirleriniz icin sagolun kizlar. Aslinda ayri ayri 2 tane araba alip birlestirme aparati satilmiyo mu yaa. 1 tane ikiz almaktansa daha mantikli geliyor ama nette oyle bir aparat bulamadim.
Canım sadece öyle birleşen casualin bir modeli var. Ama satıcı kaldırımda falan kaldırırken aradaki aparatın kırıldığını, yükü kaldıramadıgını söyledi. Birde daha geniş oluyor sonradan birleştiği için. İkiz arabası seçmek çok zormuş

Canım abartmiyorsun diyecektim yanlış yazmışım

Canım bir önceki mesajımda ABARTMİYORSUN yazacakken yanlış olmuş onu düzelteyim

Valla bende sinir oluyorum. Çocuğun daha 40ı çıkmadı tutturdu denize gidecekmişiz dedim bi 40çıksın bu ne yaa, sen nekadar rahatsın ya bebeğe birşey olsa.. tınn kime demişim bi kavgaya tutuştuk evde tıkılı kalmış dedim ben napim 8 ay kanama düşük tehlikesi herseyden uzaklaştım bizim canımız yokmu? İnat adamla iş çok zor, benimkide aşırı rahat. Camlar açık, ben giydiriyorum o soğuyor akşam 21:30 arkadaşlarını annesine yemeğe çağırıyor prematüre olduğunun farkında değil. Bir yandan bebek gaz saat başı besle ev temizle kendime bakamıyorum adam kimseye sormadan sözler veriyor çemkirince kadın değişmiş oluyor.

ayniii ben giydiriyorum bebekleri benimki cam kapi acma pesinde. Actirmazsam kendi terledikce cocuklari soyuyo

Ben cocugu bi odadan çıkarmıyorum. Tüm kapılar açık, cereyan yapıyor. Odada klima da acık. 41 derece sıcaklıkta yatak odasında vakit geçiriyorum bütün gün

Ben normaldede çok duygusal bı insanım ancak onun bı şartı yok ortada istediğini yapıyor uyuyor keyfini de yapıyor bı güzel verdiği tepki neye onuda anlamadm uyuyamiyosa gitsn salonda yatsn bişey demem ona ama oflayip puflamasn ben zaten yeni bı sürece alisiyorm bebek bana ben ona bişey olunca ilk bebeğim elim ayağıma dolaşıyor üstüne bide ben onu pikeye vurup uyutmuyomsm tepkisi normal değil bence.

Bide o var değilmi sen çok değiştim böyle degildin sende hayallerindeki gibi değilsin artk diyesim geliyor valla o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…