Bide o var değilmi sen çok değiştim böyle degildin sende hayallerindeki gibi değilsin artk diyesim geliyor valla o an
De hiç çekinme, ben akrep burcuyum kızmam kızmam bardak taşarsada dilimin kemiği yoktur allah ne verdiyse. Söylemeyince kendilerni haklı görüyorlar.

De hiç çekinme, ben akrep burcuyum kızmam kızmam bardak taşarsada dilimin kemiği yoktur allah ne verdiyse. Söylemeyince kendilerni haklı görüyorlar.
Çoğu şeyi görmezden geliyorum sırf emziriyorm gerilmeym stres yapmayım sütüm etkilenmesn bebek etkilenmesn diye hergun rahat duran bebek bugün 11 den beri uyumadı ağlayıp durdu benim gerginliğim huzursuzlugm belki ona yansıyor böyle ben neseli olunca oda rahat oluyor. Ama bunu anlayacak erkek nerde varsa beri gelsin.

Tabiatlari bu demek rahatlar yani başka açıklamasi yok çünkü.
Benim evim bahce katı günes görmüyor doğru düzgün o yüzden baya serin bildign kv geliyor ayy burası çok sıcak yanıyorum ben terliyorum ee sendeki yağ bizde yok ondan diyecem bigun çocuk yanar yanar diyor çocuğun eldivenleri çıkarmıyorm buz gibi oluyor elleri yaz günü evet ama bizm ev kilimali gibi soğuk arada dışarı çıkıp ısınıp geliyorm ben

Bebeklerin elleri ayakları soğuk olur zaten üşüdüğünü oradan anlayamayız. Göğsünden ya da sırtından anlayabiliriz.. doktor kızımda senden bir kat daha fazla giydir derdi.

Teyzoslari biz dun aksam avmlere gezmelere gittik evden cikarken benimki yaa durmazlarsa yaa aglarlarsa diye baya gerildi ama bizi zorla tutan yok yaa doneriz ne var dedim ve gittik. bebislere puset baktik ebebekten falan ama bunlar cok kucuk iki buklum gibi durdular hep

Maşallah canım, gezmelere erken başlamışsınız biz bi saglık ocagı bide hastaneye gidiyoruz

Maşallah canım, gezmelere erken başlamışsınız biz bi saglık ocagı bide hastaneye gidiyoruz
Bu arada ilk oglumda 5 gunlukken hastane kontrolunden sonra ablama oturmaya gitmistim yengemler falan vardi kalabalikti eve tikilmanin anlami yok hava guzel sicakkkk hatta fazla sicakkk. Dun bebislere de iyi geldi gelince yikadim sutumde guzel gelmis sagdim doyurdum 3 saat ikildamadan deliksiz uyudular bende uyudum harika oldu yani

Ben anca bayrama cıkabilrim. Kayınvalıdemler giderde ozamana inşallah. Odadan bile çıkasım gelmiyor.

Kızlar bişey soracm acil bilen dönerse sevinirim şimdi bugün asimizi olduk 1 ay asisi 3 de aylık kontrolümz var hemde su kusma işi canımı sıkmaya başladı iyice onun için götürücez emdikce kusuyor ordada yapar kesin ben daha önceden sagdigm sütü cozdursem biberonla hastanede icirsem dedim en azndan benim üstüm basım batmaz sütü cozdurdukten sonra ne kadar dışarda bekleyebilir hastaneye gidene kadar belli bı zaman geçecek sonuçta.

Nette okudum, anne sütü oda sıcaklığında 6 saat durabiliyormuş. Bi sorun olmaz canım mendile sar, ılık durur. Zaten hava da sıcak

Nette okudum, anne sütü oda sıcaklığında 6 saat durabiliyormuş. Bi sorun olmaz canım mendile sar, ılık durur. Zaten hava da sıcak
Canım Sağlık ocağı ilk ayda kalça ultrasonu cektrmen gerekiyodu dedi ama bana demedi tabi şimdi diyor size dediler mi öyle bişey ne zaman cektrecksnz ?

julican merhaba canım bugün perinatolog a göründüm rahim Ağzı kısalmaya devam ediyormuş ama ikizlerde serklaj önermiyorum diyor özeldeki dr um profesör bir an önce yapalım dıyor. Cok arada kaldım ama yaptırıcam serklajı. Perinatolog diyoki daha önce erken Doğum yapıp kaybetmemişsin ilk gebeliğin, bu sekılde şimdilik gözlemleyelim diyor

Ins iyi gelir canim hipp cok gaz yapiyo diyo arkadas ikizlerine yediremedi. Ben aptamilden memnunum premature mamadn sora 1 noyla biraz rahatladilar gaz ilaclarida nurse harves ve relactoz iyi geldi bize. Bebektn bebege hersey degisiyo dendyp gorcz herseyi hepimz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…