De hiç çekinme, ben akrep burcuyum kızmam kızmam bardak taşarsada dilimin kemiği yoktur allah ne verdiyse. Söylemeyince kendilerni haklı görüyorlar.Bide o var değilmi sen çok değiştim böyle degildin sende hayallerindeki gibi değilsin artk diyesim geliyor valla o an
Çoğu şeyi görmezden geliyorum sırf emziriyorm gerilmeym stres yapmayım sütüm etkilenmesn bebek etkilenmesn diye hergun rahat duran bebek bugün 11 den beri uyumadı ağlayıp durdu benim gerginliğim huzursuzlugm belki ona yansıyor böyle ben neseli olunca oda rahat oluyor. Ama bunu anlayacak erkek nerde varsa beri gelsin.De hiç çekinme, ben akrep burcuyum kızmam kızmam bardak taşarsada dilimin kemiği yoktur allah ne verdiyse. Söylemeyince kendilerni haklı görüyorlar.
Tabiatlari bu demek rahatlar yani başka açıklamasi yok çünkü.Valla bende sinir oluyorum. Çocuğun daha 40ı çıkmadı tutturdu denize gidecekmişiz dedim bi 40çıksın bu ne yaa, sen nekadar rahatsın ya bebeğe birşey olsa.. tınn kime demişim bi kavgaya tutuştuk evde tıkılı kalmış dedim ben napim 8 ay kanama düşük tehlikesi herseyden uzaklaştım bizim canımız yokmu? İnat adamla iş çok zor, benimkide aşırı rahat. Camlar açık, ben giydiriyorum o soğuyor akşam 21:30 arkadaşlarını annesine yemeğe çağırıyor prematüre olduğunun farkında değil. Bir yandan bebek gaz saat başı besle ev temizle kendime bakamıyorum adam kimseye sormadan sözler veriyor çemkirince kadın değişmiş oluyor.
Bı an abartiyomuym diye kendimi sorguladm ama
Canım bi an öyle düşünürdüm kusura bakma. Bu erkeklerle işimiz zor. Bu süreçte Allah yardımcımız olsun. Bebişinle en güzel günleri yaşarsın inşallah canımBı an abartiyomuym diye kendimi sorguladm ama
İnşallah canım sağlıkla büyüsünler yeterki anneler güçlü babalarylada uğraşırlar evelallahCanım bi an öyle düşünürdüm kusura bakma. Bu erkeklerle işimiz zor. Bu süreçte Allah yardımcımız olsun. Bebişinle en güzel günleri yaşarsın inşallah canım
Maşallah canım, gezmelere erken başlamışsınızTeyzoslari biz dun aksam avmlere gezmelere gittikevden cikarken benimki yaa durmazlarsa yaa aglarlarsa diye baya gerildi ama bizi zorla tutan yok yaa doneriz ne var dedim ve gittik. bebislere puset baktik ebebekten falan ama bunlar cok kucuk iki buklum gibi durdular hep
Evet erken basladikMaşallah canım, gezmelere erken başlamışsınızbiz bi saglık ocagı bide hastaneye gidiyoruz
Bu arada ilk oglumda 5 gunlukken hastane kontrolunden sonra ablama oturmaya gitmistim yengemler falan vardi kalabaliktiMaşallah canım, gezmelere erken başlamışsınızbiz bi saglık ocagı bide hastaneye gidiyoruz
Ben anca bayrama cıkabilrim. Kayınvalıdemler giderde ozamana inşallah. Odadan bile çıkasım gelmiyor.Bu arada ilk oglumda 5 gunlukken hastane kontrolunden sonra ablama oturmaya gitmistim yengemler falan vardi kalabaliktieve tikilmanin anlami yok hava guzel sicakkkk hatta fazla sicakkk. Dun bebislere de iyi geldi gelince yikadim sutumde guzel gelmis sagdim doyurdum 3 saat ikildamadan deliksiz uyudular bende uyudum harika oldu yani
Nette okudum, anne sütü oda sıcaklığında 6 saat durabiliyormuş. Bi sorun olmaz canım mendile sar, ılık durur. Zaten hava da sıcakKızlar bişey soracm acil bilen dönerse sevinirim şimdi bugün asimizi olduk 1 ay asisi 3 de aylık kontrolümz var hemde su kusma işi canımı sıkmaya başladı iyice onun için götürücez emdikce kusuyor ordada yapar kesin ben daha önceden sagdigm sütü cozdursem biberonla hastanede icirsem dedim en azndan benim üstüm basım batmaz sütü cozdurdukten sonra ne kadar dışarda bekleyebilir hastaneye gidene kadar belli bı zaman geçecek sonuçta.
Kızlar bişey soracm acil bilen dönerse sevinirim şimdi bugün asimizi olduk 1 ay asisi 3 de aylık kontrolümz var hemde su kusma işi canımı sıkmaya başladı iyice onun için götürücez emdikce kusuyor ordada yapar kesin ben daha önceden sagdigm sütü cozdursem biberonla hastanede icirsem dedim en azndan benim üstüm basım batmaz sütü cozdurdukten sonra ne kadar dışarda bekleyebilir hastaneye gidene kadar belli bı zaman geçecek sonuçta.
Son anda ılık suda hemen eriyor zaten eritip koyayım o zaman canım saolNette okudum, anne sütü oda sıcaklığında 6 saat durabiliyormuş. Bi sorun olmaz canım mendile sar, ılık durur. Zaten hava da sıcak
Canım Sağlık ocağı ilk ayda kalça ultrasonu cektrmen gerekiyodu dedi ama bana demedi tabi şimdi diyor size dediler mi öyle bişey ne zaman cektrecksnz ?Nette okudum, anne sütü oda sıcaklığında 6 saat durabiliyormuş. Bi sorun olmaz canım mendile sar, ılık durur. Zaten hava da sıcak
Ins iyi gelir canim hipp cok gaz yapiyo diyo arkadas ikizlerine yediremedi. Ben aptamilden memnunum premature mamadn sora 1 noyla biraz rahatladilar gaz ilaclarida nurse harves ve relactoz iyi geldi bize. Bebektn bebege hersey degisiyo dendyp gorcz herseyi hepimz:)Canım koca tencere hoşaf yaptım kavanozlara koyup dolaba kaldırdım içiyorum. Bestlac içiyorum. Rezene içiyordum dr arkadaşım gaz sebebiyle bırak dedi bıraktım
Allah kolaylık versin canım oğluna da zor inşallah kolaylıkla atlatırsınız bu süreci
Ben l aldım canım
Tamam canım sağol. Bizde şimdi hipp başladık bakalım nasıl olacak
Evet dediler canım, 1 aylıkken kalça ultrasonu çektiriyorsunCanım Sağlık ocağı ilk ayda kalça ultrasonu cektrmen gerekiyodu dedi ama bana demedi tabi şimdi diyor size dediler mi öyle bişey ne zaman cektrecksnz ?
Bana doktor dışarda 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay dedi cnmSon anda ılık suda hemen eriyor zaten eritip koyayım o zaman canım saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?