Evet dediler canım, 1 aylıkken kalça ultrasonu çektiriyorsun
Ben 1 aylıkken cektirdim sorun çıktı en az 6 haftalık olması gerekiyordu desi başka cocuk doktoru şimdi 2. Ayda yine çektireceğiz ultrason

Bana doktor dışarda 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay dedi cnm
Bende böyle biliyorumki şu sıralar hava sıcak hiç 6 saat beklemez

Canım bilemiyorum benim daha önceki takipli doktorum ve perinatologumda önermiyodu. Allah göstermesin tetikler, enfeksiyon kapabilsin vs deniliyordu. Ama uşakta ki doktor ben erken farketseydim kısalık daha iyi durumda olsaydı atardım demişti. Senin kaç çıktı rahim ağzı uzunluğun. Doktoruna güveniyorsan içine siniyorsa dikiş attır, şöyle düşün iki parmağını yan yana koy uç kısmına lastik gibi birşey geçiriyorlar bağlıyorlar bir nevi ve hafif anestezi altında

Ya bi de her arayana cok iyiler diyip duruyo
Bu gece sabaha kadar agladi yavrum
Aglamaktan sesi kesildi artik
Ya bi hastaneden geldigimiz gun cok yorgundum geldik odama gectik bebegi emzirip biraZ dinleneyim diye
Sonra aldim bebegi oturma odasina yanlarina gectim hemen odaya girdi demesinler diye
Bebek yanlarinda uyurken bende az odaya gectim uyumak icin
Esimde alinacaklar icin disari cikmisti
O ara ilkindi vakti diye kv kp abdest al ezanini oku demis
Ne esim var yaninda ne de ben haberimizde yok boyle bisey yapacaklarindan
Annemle babamda karismak istememisler
Kendi kendilerine biz yanlarinda olmadan okumuslar ismini
Oyle sinirlendim ki hemen neyin acelesiyse anlamadim
Herseyi kafalarina gore yapmaya meraklilar
Simdide konusuyorum kv ile ama hic icimden gelmiyo
Esime yardimda edemiyo bana zaten erken gitsin temizlik icin temizlikci zaten geliyodu normalde yine haftalik cagiririz dedim
O da simdilik ikna olmus gibi
Annemlerde 10 gun kadar kalacaklar
Babama da kv bana yardim edemiyo annem kalsin dikislerim rahatlayana kadar dedim o da tamam dedi

En iyisi annenin kalması canım bende 6 gün annemle kaldm sonra kendim yaptım yemek Haric herşeyi yemeklerin kv yapıp indirdi bana hep babası okur benim bildiğim biliyorsa yani eşim okudu benim ne isguzarlik yani ben kv tembih ettm özellikle soranlara bebek iyi uslu deme diye nazar değer diye korkuyorum napaym

Kızlar kusma için doktora gittik bugün rutin kontrolde yapıldı doktor çok emziriyosn dedi her istedgnde verme memeyi dedi 2 3 saatte bir emmesi lazm gündüz 3 saate bir gece 2 saatte bir olabilr dedi uyumuyor hep beni emmek istiyor dedim seni yalancı meme yerine kullanıyor çünkü dedi fazla bile kilo almış ilk aya göre dedi 1 hafta 10 gün izleyelim bı dedi diyet verdi gündüz 3 saat te bı emzrcm ağlarsa kucakta sakinlestr verme diyor aç kalmaz merak etme dedi ymrsis
laiyka Saye- hemen hemen yakın günlerimiz siz gunduz gece kaç saatye Bir emziriyosunz?

En son geçen hafta 23mm e kadar düşmüştü Canım. İşlemi yapacak dr um profesör yani ehil biri tabi yine korkuyorum her zaman her seyde risk var ama hiçbişey yapmadan daha da kısalırsa o zaman ne yaparım. O kadar çok okudumki erkenden Doğum olduğunda yasama ihtimalleri cok düşük daha 22.haftaya yeni başladım çok minikler

Canim soyledimde dinleyen mi var
Resmen bostan korkulugu muamelesi gorduk
Bize noye sormuyolar ki dedim esime
Kv hemen tugba bile hesap sordu diyomus
Bi kusura bakmayin demediler
Kaynimda kizmis annem soyledi siz hep boyle yapiyosunz neyin acelesine dustunuz demis
Eltim yagcidir baya
O da diyomus ki bunda ne var ki bu kadar kizacak
Bi de annemin yaninda
Kendi cocuguna yapilsaydi gorurdum onu
Esim dun namaza camiye gitti namazdan sonra imam eve geldi o tekrar okudu
Zaten kp dogru okuyamamis
Kp dun memlekete gitmek zorunda kaldi
Kv sanki kendi ortaligi karistirmamis gibi kp telefonda diyoki imam cok guzel okudu keske sende olsaydin
Kv ile konusuyorum ama hic icimden gelmiyo

Bu kaynanalar ın hepsi aynı, al birini vur ötekine. Gerçi ilerde bende iki gelin alacagım, orası ayrı

Evet bebeler bizi yalancı Emzik niyetine kullanıyor, yoksa karınları doyuyor bu seferde kusuyorlar

Benim 10mm risk çok daha fazla ve hunileşme var o yüzden den dikiş atılmadı 24+5ti bu farkedildiğinde. Yatarak geçiyor şimdi günlerim.
Araştır yinede haftan dikiş atılabilir Bi hafta ama ikiz deyince duraksıyor doktorlarda. Diktir yada diktirme diyemem ama böyle elden birşey gelmemesi çok endişe verici. Ben yemek yerken bile kendimi suçlu hissediyorum oturuyorum diye. Belki serklajlı daha uzun haftalara gidebilirsin ilaçlarında takviyesiyle moralini yüksek tutmaya çalış gerekirse sakinleştirici vursunlar diazem adında iğne vurmuşlardı bana ilk günler hep ağlamaklıydım çünkü.

Ayy canım benimde aynı senin gibi. 15-20dk uyuyor meme istiyor 5dk emiyor sonra gene oyalama. Nerdeyse saat başı bazen daha az zamanla emziriyorum birtek geceleri 2-3 saatte 1 emiyor. Banada doktor kustuğu için az az sık sık emzir demişti. Emzik verebilirmiymişiz?

İnşaallah sizde saglıkla kucagınıza aldığınız günleri görürsünüz

Kizlar ben devleette sezeryan oldum doktor hastaneden cikrken dikis kontrolune 10gun sonra aile hekimine git dedi ben gidemedim.simdi aklima takildi.suan bi sikintim yok dikisle ilgili ama arada adet gibi agrilar ve kanama devamediyor. Dikisim var mi yokmu yapistirma mi onu bile bilmiyorum.bi sikibti olurmu

İltihap falan yoksa bir sıkıntı olmaz canım. Sen yinede randevu alıp görün istersen, sonucta ameliyat. Doktor beni dogumdan 1 hafta sonra kontrole cagırdı, gittim. 2 ay sonra tekrar kontrole çagırdı. İç dikişlerin iyileşmesi 6 ay sürermiş,dikkat et dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…