Bende sürekli aglıyorum elimde olmuyor ister istemez aklım hep bu durumda ama karar verdim olucam serklajı . Ben tedbiri mi alayım da gerisini Rabbim e bırakayım. Tedaviyle gelen bebekler olduğu için artık bır oh diyip hamileliğin tadını hiç çıkaramadım sma kader kısmet böyleymiş canım

Valla emip kusmasndansa oyalamak için ver dedi şuan mesela 6 da uyudu 9 da uyandı emdi sagmistm bı 75 ml emdi gazını çıkardım 1. Saatte tekrar istiyor verincede kusuyor küçücük bebeğe nasıl uygulayın bilmiyom kucağıma alıyorum oyalamk için her yerimi emmeye çalışıyor nasıl vermeym susmuyor agliyor cidden beni meme yerine kullanıyor emziği almiyor.

Ay bı âlem senin kvde gerçi hangisi bı âlem değil ki hepsi öyle

Canım benimki 2-3 saatte 1 mama yiyor
Benim sütüm 6 saatte doluyor çocuğu doyurucak seviyeye geç geliyor kilo alımı az olunca doktor mama doldukçada süt sağ ver dedi

Aynen canım tüp bebekle de olunca zaten bu süreçte yıpranıyoruz ama hiç bitmiyor endişelerimiz.. O zaman çok geçirmeden bu haftalarda yapılsın dikişin Allah yardımcımız olsun Hepimizin. Serklaj sonrasında da hep yat enfeksiyon dan mutlaka korunmaya çalış dikkat et progestan vajinal alıyordum normalde onu bile enfeksiyon olabilir diye ağızdan a çevirdi doktor onuda sor doktoruna. Antibiyotik kullanıyorum mesela, sanada verirler muhtemelen..Allah yiyecek ekmekleri alacak nefesleri varsa her türlü bize yardım eder kavuşturur bize evlatlarımızı.

Amin canım amin,yarın konuşacağız bu hafta bir gün yapılacak inşllh bana da dua edin lütfen inşllh kazasız belasız atlatırım. Allahım hepimize yardım etsin sağ saglim vaktinde dünyaya getirmek nasıp olsun inşallah

Bi şekilde oyalaman lazım emzik alıyorsa onu verirsin kauçuk emzikleri almaları daha kolaymış cnm aklında olsun bide ben emziği kendi sütüme değdirip veriyorum
Bana bu ay max 1 kg alıcak dedi
Bende denedim canım sütüme batırıp verdim ama yok almıyor kauçuk emzik alicam onu deneyecm bide inşaallah

Benimkilerin bu avm ti beşinci ziyareti sanırım iyi yapmışsın canım. Pusetler hep öyle oluyor benimkilerde öyle
Canım Sağlık ocağı ilk ayda kalça ultrasonu cektrmen gerekiyodu dedi ama bana demedi tabi şimdi diyor size dediler mi öyle bişey ne zaman cektrecksnz ?
Çocuk dru dün ikinci ay kontrolünde çekilecek dedi canım
Canım geçmiş olsun. Bemimde rahim ağzı kısalığım vardı ikiz gebelik. 23. Haftada çıktı ortaya. Perinatalogda kadın doğumcuda enfeksiyon riski var daha tehlikeli yatarak götürebildiniz kadar götüreceksin dediler. Kesinlikle serklaj önermediler. 37. Haftaya geldim 33 dem sonra rahim ağzını ölçemiyorlardı o kadar kısaydı
Nurse harweys kullanıyoruz canım bunları bilmiyorum
Canım uyandıkları zaman emziriyorum üç saat uyudukları nadir oluyor iki saatte diyelim. Bazen daha erken uyanıyorlar gazdan dolayı emzik veriyorum. Emzik hiç birine tutmadılar avent ultra soft aldım onu tutuyorlar
Kızlar pişik kremi ve göğüs kremi olarak neler kullanıyorsunuz?
Pişik kremi evomere kullanıyorum canım göğüs için lansinoh
Bana da sık sık besleme dediler canım. Hazımsızlıktan da kusma ve gaz oluyormuş. Emzik ben veriyorum avent ultra sofra aldım tuttular

Bende mi ondan alsam acaba ya emzik vermiycm diyodum ama özellikle araba koltuğunda çok zor oluyor ağlama krizlerine giriyor.

Kızlar selam dünden beri gene perişanız. Oğlanları uyutuyorum yarım saat demeden gazdan geri kalkıyorlar kıvranarak

Bende mi ondan alsam acaba ya emzik vermiycm diyodum ama özellikle araba koltuğunda çok zor oluyor ağlama krizlerine giriyor.

Canım bende aynı şekilde emzik vermem diyordum. Ama halimi bir görsen. Ev darmadağın,bebekler sürekli gazdan krize grip ağlıyor, eşim gelene kadar bazen bir bardak çay içemiyorum. Çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor

Aman sordurdum zaten 250tlymis bi tanesi onu da buralarda bulamazmisiz yurtdisindan geliyomus. Ama kesin cozummus. Annemde siparis ver gelsin parasini yollarim al diye tutturdu.

Kızlar selam dünden beri gene perişanız. Oğlanları uyutuyorum yarım saat demeden gazdan geri kalkıyorlar kıvranarak
Dun de biz oyleydik canim onceki gece 1 den aksam 7ye kadar uyanik ac susuz kaldim gazlari yuzunden. aksam esim sagolsun 2 kez 3 er saat uyudum da oyle toparladim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…