Bende sürekli aglıyorum elimde olmuyor ister istemez aklım hep bu durumda ama karar verdim olucam serklajı . Ben tedbiri mi alayım da gerisini Rabbim e bırakayım. Tedaviyle gelen bebekler olduğu için artık bır oh diyip hamileliğin tadını hiç çıkaramadım sma kader kısmet böyleymiş canımBenim 10mm risk çok daha fazla ve hunileşme var o yüzden den dikiş atılmadı 24+5ti bu farkedildiğinde. Yatarak geçiyor şimdi günlerim.
Araştır yinede haftan dikiş atılabilir Bi hafta ama ikiz deyince duraksıyor doktorlarda. Diktir yada diktirme diyemem ama böyle elden birşey gelmemesi çok endişe verici. Ben yemek yerken bile kendimi suçlu hissediyorum oturuyorum diye. Belki serklajlı daha uzun haftalara gidebilirsin ilaçlarında takviyesiylemoralini yüksek tutmaya çalış gerekirse sakinleştirici vursunlar diazem adında iğne vurmuşlardı bana ilk günler hep ağlamaklıydım çünkü.
Valla emip kusmasndansa oyalamak için ver dedi şuan mesela 6 da uyudu 9 da uyandı emdi sagmistm bı 75 ml emdi gazını çıkardım 1. Saatte tekrar istiyor verincede kusuyor küçücük bebeğe nasıl uygulayın bilmiyom kucağıma alıyorum oyalamk için her yerimi emmeye çalışıyor nasıl vermeym susmuyor agliyorAyy canım benimde aynı senin gibi. 15-20dk uyuyor meme istiyor 5dk emiyor sonra gene oyalama. Nerdeyse saat başı bazen daha az zamanla emziriyorum birtek geceleri 2-3 saatte 1 emiyor. Banada doktor kustuğu için az az sık sık emzir demişti. Emzik verebilirmiymişiz?
Ay bı âlem senin kvde gerçi hangisi bı âlem değil ki hepsi öyleCanim soyledimde dinleyen mi var
Resmen bostan korkulugu muamelesi gorduk
Bize noye sormuyolar ki dedim esime
Kv hemen tugba bile hesap sordu diyomus
Bi kusura bakmayin demediler
Kaynimda kizmis annem soyledi siz hep boyle yapiyosunz neyin acelesine dustunuz demis
Eltim yagcidir baya
O da diyomus ki bunda ne var ki bu kadar kizacak
Bi de annemin yaninda
Kendi cocuguna yapilsaydi gorurdum onu
Esim dun namaza camiye gitti namazdan sonra imam eve geldi o tekrar okudu
Zaten kp dogru okuyamamis
Kp dun memlekete gitmek zorunda kaldi
Kv sanki kendi ortaligi karistirmamis gibi kp telefonda diyoki imam cok guzel okudu keske sende olsaydin
Kv ile konusuyorum ama hic icimden gelmiyo
Pişik için desitin aldım bi kere kullandim pişik olmadı hiç daha gogusy içinde eczaneden almistim bitane hemen iyi etti tek göğsüm yara idi sonra bidaha olmadı adını bakıp yazarımKızlar pişik kremi ve göğüs kremi olarak neler kullanıyorsunuz?
Lansinoh almayı düşünüyorum ben de ama sizlere bi sorayım dedim.Ben sudocrem kullanıyorum, üzerinde göğüs içinde kullanılır yazıyor. Oglumda göğüs için lansinoh kullanmıştım oda iyi.
Desitin mor olanı mı mavi olanı mı?Pişik için desitin aldım bi kere kullandim pişik olmadı hiç daha gogusy içinde eczaneden almistim bitane hemen iyi etti tek göğsüm yara idi sonra bidaha olmadı adını bakıp yazarım
Canım benimki 2-3 saatte 1 mama yiyorKızlar kusma için doktora gittik bugün rutin kontrolde yapıldı doktor çok emziriyosn dedi her istedgnde verme memeyi dedi 2 3 saatte bir emmesi lazm gündüz 3 saate bir gece 2 saatte bir olabilr dedi uyumuyor hep beni emmek istiyor dedim seni yalancı meme yerine kullanıyor çünkü dedi fazla bile kilo almış ilk aya göre dedi 1 hafta 10 gün izleyelim bı dedi diyet verdi gündüz 3 saat te bı emzrcm ağlarsa kucakta sakinlestr verme diyor aç kalmaz merak etme dediymrsis
@laiykaSaye- hemen hemen yakın günlerimiz siz gunduz gece kaç saatye Bir emziriyosunz?
Aynen canım tüp bebekle de olunca zaten bu süreçte yıpranıyoruz ama hiç bitmiyor endişelerimiz.. O zaman çok geçirmeden bu haftalarda yapılsın dikişin Allah yardımcımız olsun Hepimizin. Serklaj sonrasında da hep yat enfeksiyon dan mutlaka korunmaya çalış dikkat et progestan vajinal alıyordum normalde onu bile enfeksiyon olabilir diye ağızdan a çevirdi doktor onuda sor doktoruna. Antibiyotik kullanıyorum mesela, sanada verirler muhtemelen..Allah yiyecek ekmekleri alacak nefesleri varsa her türlü bize yardım eder kavuşturur bize evlatlarımızı.Bende sürekli aglıyorum elimde olmuyor ister istemez aklım hep bu durumda ama karar verdim olucam serklajı . Ben tedbiri mi alayım da gerisini Rabbim e bırakayım. Tedaviyle gelen bebekler olduğu için artık bır oh diyip hamileliğin tadını hiç çıkaramadım sma kader kısmet böyleymiş canım
Anladım canım bizde 2 3 saate bı gelseydik kusmalarimz azalacakti inşallahCanım benimki 2-3 saatte 1 mama yiyor
Benim sütüm 6 saatte doluyor çocuğu doyurucak seviyeye geç geliyor kilo alımı az olunca doktor mama doldukçada süt sağ ver dedi
Mavi canım.Desitin mor olanı mı mavi olanı mı?
Bi şekilde oyalaman lazım emzik alıyorsa onu verirsin kauçuk emzikleri almaları daha kolaymış cnm aklında olsun bide ben emziği kendi sütüme değdirip veriyorumAnladım canım bizde 2 3 saate bı gelseydik kusmalarimz azalacakti inşallah
Amin canım amin,yarın konuşacağız bu hafta bir gün yapılacak inşllh bana da dua edin lütfen inşllh kazasız belasız atlatırım. Allahım hepimize yardım etsin sağ saglim vaktinde dünyaya getirmek nasıp olsun inşallahAynen canım tüp bebekle de olunca zaten bu süreçte yıpranıyoruz ama hiç bitmiyor endişelerimiz.. O zaman çok geçirmeden bu haftalarda yapılsın dikişin Allah yardımcımız olsun Hepimizin. Serklaj sonrasında da hep yat enfeksiyon dan mutlaka korunmaya çalış dikkat et progestan vajinal alıyordum normalde onu bile enfeksiyon olabilir diye ağızdan a çevirdi doktor onuda sor doktoruna. Antibiyotik kullanıyorum mesela, sanada verirler muhtemelen..Allah yiyecek ekmekleri alacak nefesleri varsa her türlü bize yardım eder kavuşturur bize evlatlarımızı.
Bende denedim canım sütüme batırıp verdim ama yok almıyor kauçuk emzik alicam onu deneyecm bide inşaallahBi şekilde oyalaman lazım emzik alıyorsa onu verirsin kauçuk emzikleri almaları daha kolaymış cnm aklında olsun bide ben emziği kendi sütüme değdirip veriyorum
Bana bu ay max 1 kg alıcak dedi
Benimkilerin bu avm ti beşinci ziyareti sanırımTeyzoslari biz dun aksam avmlere gezmelere gittikevden cikarken benimki yaa durmazlarsa yaa aglarlarsa diye baya gerildi ama bizi zorla tutan yok yaa doneriz ne var dedim ve gittik. bebislere puset baktik ebebekten falan ama bunlar cok kucuk iki buklum gibi durdular hep
Çocuk dru dün ikinci ay kontrolünde çekilecek dedi canımCanım Sağlık ocağı ilk ayda kalça ultrasonu cektrmen gerekiyodu dedi ama bana demedi tabi şimdi diyor size dediler mi öyle bişey ne zaman cektrecksnz ?
Canım geçmiş olsun. Bemimde rahim ağzı kısalığım vardı ikiz gebelik. 23. Haftada çıktı ortaya. Perinatalogda kadın doğumcuda enfeksiyon riski var daha tehlikeli yatarak götürebildiniz kadar götüreceksin dediler. Kesinlikle serklaj önermediler. 37. Haftaya geldim 33 dem sonra rahim ağzını ölçemiyorlardı o kadar kısaydıjulican merhaba canım bugün perinatolog a göründüm rahim Ağzı kısalmaya devam ediyormuş ama ikizlerde serklaj önermiyorum diyor özeldeki dr um profesör bir an önce yapalım dıyor. Cok arada kaldım ama yaptırıcam serklajı. Perinatolog diyoki daha önce erken Doğum yapıp kaybetmemişsin ilk gebeliğin, bu sekılde şimdilik gözlemleyelim diyor
Nurse harweys kullanıyoruz canım bunları bilmiyorum
Canım uyandıkları zaman emziriyorum üç saat uyudukları nadir oluyor iki saatte diyelim. Bazen daha erken uyanıyorlar gazdan dolayı emzik veriyorum. Emzik hiç birine tutmadılar avent ultra soft aldım onu tutuyorlarKızlar kusma için doktora gittik bugün rutin kontrolde yapıldı doktor çok emziriyosn dedi her istedgnde verme memeyi dedi 2 3 saatte bir emmesi lazm gündüz 3 saate bir gece 2 saatte bir olabilr dedi uyumuyor hep beni emmek istiyor dedim seni yalancı meme yerine kullanıyor çünkü dedi fazla bile kilo almış ilk aya göre dedi 1 hafta 10 gün izleyelim bı dedi diyet verdi gündüz 3 saat te bı emzrcm ağlarsa kucakta sakinlestr verme diyor aç kalmaz merak etme dediymrsis
@laiykaSaye- hemen hemen yakın günlerimiz siz gunduz gece kaç saatye Bir emziriyosunz?
Pişik kremi evomere kullanıyorum canım göğüs için lansinohKızlar pişik kremi ve göğüs kremi olarak neler kullanıyorsunuz?
Bana da sık sık besleme dediler canım. Hazımsızlıktan da kusma ve gaz oluyormuş. Emzik ben veriyorum avent ultra sofra aldım tuttularAyy canım benimde aynı senin gibi. 15-20dk uyuyor meme istiyor 5dk emiyor sonra gene oyalama. Nerdeyse saat başı bazen daha az zamanla emziriyorum birtek geceleri 2-3 saatte 1 emiyor. Banada doktor kustuğu için az az sık sık emzir demişti. Emzik verebilirmiymişiz?
Bende mi ondan alsam acaba ya emzik vermiycm diyodum ama özellikle araba koltuğunda çok zor oluyor ağlama krizlerine giriyor.Benimkilerin bu avm ti beşinci ziyareti sanırımiyi yapmışsın canım. Pusetler hep öyle oluyor benimkilerde öyle
Çocuk dru dün ikinci ay kontrolünde çekilecek dedi canım
Canım geçmiş olsun. Bemimde rahim ağzı kısalığım vardı ikiz gebelik. 23. Haftada çıktı ortaya. Perinatalogda kadın doğumcuda enfeksiyon riski var daha tehlikeli yatarak götürebildiniz kadar götüreceksin dediler. Kesinlikle serklaj önermediler. 37. Haftaya geldim 33 dem sonra rahim ağzını ölçemiyorlardı o kadar kısaydı
Canım uyandıkları zaman emziriyorum üç saat uyudukları nadir oluyor iki saatte diyelim. Bazen daha erken uyanıyorlar gazdan dolayı emzik veriyorum. Emzik hiç birine tutmadılar avent ultra soft aldım onu tutuyorlar
Pişik kremi evomere kullanıyorum canım göğüs için lansinoh
Bana da sık sık besleme dediler canım. Hazımsızlıktan da kusma ve gaz oluyormuş. Emzik ben veriyorum avent ultra sofra aldım tuttular
Bende mi ondan alsam acaba ya emzik vermiycm diyodum ama özellikle araba koltuğunda çok zor oluyor ağlama krizlerine giriyor.
Aman sordurdum zaten 250tlymis bi tanesi onu da buralarda bulamazmisiz yurtdisindan geliyomus. Ama kesin cozummus. Annemde siparis ver gelsin parasini yollarim al diye tutturdu.Benimkilerin bu avm ti beşinci ziyareti sanırımiyi yapmışsın canım. Pusetler hep öyle oluyor benimkilerde öyle
Çocuk dru dün ikinci ay kontrolünde çekilecek dedi canım
Canım geçmiş olsun. Bemimde rahim ağzı kısalığım vardı ikiz gebelik. 23. Haftada çıktı ortaya. Perinatalogda kadın doğumcuda enfeksiyon riski var daha tehlikeli yatarak götürebildiniz kadar götüreceksin dediler. Kesinlikle serklaj önermediler. 37. Haftaya geldim 33 dem sonra rahim ağzını ölçemiyorlardı o kadar kısaydı
Canım uyandıkları zaman emziriyorum üç saat uyudukları nadir oluyor iki saatte diyelim. Bazen daha erken uyanıyorlar gazdan dolayı emzik veriyorum. Emzik hiç birine tutmadılar avent ultra soft aldım onu tutuyorlar
Pişik kremi evomere kullanıyorum canım göğüs için lansinoh
Bana da sık sık besleme dediler canım. Hazımsızlıktan da kusma ve gaz oluyormuş. Emzik ben veriyorum avent ultra sofra aldım tuttular
Dun de biz oyleydik canim onceki gece 1 den aksam 7ye kadar uyanik ac susuz kaldim gazlari yuzunden. aksam esim sagolsun 2 kez 3 er saat uyudum da oyle toparladim kendimiKızlar selam dünden beri gene perişanız. Oğlanları uyutuyorum yarım saat demeden gazdan geri kalkıyorlar kıvranarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?