Bende çaresizlikten verecem canım şimdi tuttu hatta ağladı baya emmek için emzirdm halbuki doydu 2O dk sonra tekrar istiyor verince kusuyor fazla geliyor çünkü napayım verdim ağlarken meme sandı tuttu yavrum hiç istememe rağmen zorunda kaldım su kusma süreci hafifleyene kadar en azndan erken bıraktiirm belki bı umut.

Aman verin kizlar benimkiler de tutamiyo tutsa keske hemen vericem emzigi.

Canım cok sağolasın. tüp bebek doktorum ile görüştüm daha sonra o beni başka bir perinatologla da görüştürdü fayda göstereceğini yaptırmamı tavsiye ettiler. Korkuyorum ama karar verdik nasıpse birkaç gün içinde özelde profesör doktor işlemi yapıcak sonrası Allah Kerim. Masallah sen Doğum yaptın büyütüyorsun Rabbim bana da hayırlısı ile o günleri görmek nasıp eder inşllh

Yuvarlak uclu mu o canim? Biberon ucu gibi alicam bu uc midelerini bulandiriyo
Benimde bulandırıyordu öğürup atiyodu ama nasıl olduysa tuttu nette videosu var canım yaz bı bak orda herşeyi anlatıyor yapısını ucunu falan güzel bana netten 2 tanesi 45 TL idi bebeklrin% 96 su tutuyormus denemekte fayda var.

Merhaba kizlar 5. Tüp bebege hazırlanırken hamile oldugumu öğrendim bu sevincimi sizinle paylaşmak istedim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah
Ayy çok güzel bi haber bu yorgun yıpratıcı yollardan güzel zamanlara rabbim ne büyük inşallah sağa salim kucağına alırsın güzel bı hamilelik olur

Ayy çok güzel bi haber bu yorgun yıpratıcı yollardan güzel zamanlara rabbim ne büyük inşallah sağa salim kucağına alırsın güzel bı hamilelik olur
Allah razi olsun canim benim iste gerçek mucize benimki.Rabbim.isteyen herkese tez vakitte nasip etsin. Hamile anne adaylarına da sağ salim kucaklarına almayi nasip etsin insaallah

İnşallah canım zor süreçler ama her şey geride kalacak inşallah

Demekki rabbim isteyince imkansız diye bişey yok doğru zamanı varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…