Bende çaresizlikten verecem canım şimdi tuttu hatta ağladı baya emmek için emzirdm halbuki doydu 2O dk sonra tekrar istiyor verince kusuyor fazla geliyor çünkü napayım verdim ağlarken meme sandı tuttu yavrum hiç istememe rağmen zorunda kaldım su kusma süreci hafifleyene kadar en azndan erken bıraktiirm belki bı umut.Canım bende aynı şekilde emzik vermem diyordum. Ama halimi bir görsen. Ev darmadağın,bebekler sürekli gazdan krize grip ağlıyor, eşim gelene kadar bazen bir bardak çay içemiyorum. Çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor
Aman verin kizlar benimkiler de tutamiyo tutsa keske hemen vericem emzigi.Canım bende aynı şekilde emzik vermem diyordum. Ama halimi bir görsen. Ev darmadağın,bebekler sürekli gazdan krize grip ağlıyor, eşim gelene kadar bazen bir bardak çay içemiyorum. Çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor
Canım kolaylık versin Allah Hülyanin dediği su adaçayı yağını denedin mi bı belki işe yarar insan çok çaresiz oluyor gazı oluncaKızlar selam dünden beri gene perişanız. Oğlanları uyutuyorum yarım saat demeden gazdan geri kalkıyorlar kıvranarak
Canım avent plusu dene bak tutuyormus çocuklar onu ben bugün tutturdm şükürAman verin kizlar benimkiler de tutamiyo tutsa keske hemen vericem emzigi.
Memeden uzaklaşmaz demi canım emziği alıncaAman verin kizlar benimkiler de tutamiyo tutsa keske hemen vericem emzigi.
Yuvarlak uclu mu o canim? Biberon ucu gibi alicam bu uc midelerini bulandiriyoCanım avent plusu dene bak tutuyormus çocuklar onu ben bugün tutturdm şükür
Yok canim emzik kuru neden uzaklassin memedenMemeden uzaklaşmaz demi canım emziği alınca
Canım cok sağolasın. tüp bebek doktorum ile görüştüm daha sonra o beni başka bir perinatologla da görüştürdü fayda göstereceğini yaptırmamı tavsiye ettiler. Korkuyorum ama karar verdik nasıpse birkaç gün içinde özelde profesör doktor işlemi yapıcak sonrası Allah Kerim. Masallah sen Doğum yaptın büyütüyorsun Rabbim bana da hayırlısı ile o günleri görmek nasıp eder inşllhBenimkilerin bu avm ti beşinci ziyareti sanırımiyi yapmışsın canım. Pusetler hep öyle oluyor benimkilerde öyle
Çocuk dru dün ikinci ay kontrolünde çekilecek dedi canım
Canım geçmiş olsun. Bemimde rahim ağzı kısalığım vardı ikiz gebelik. 23. Haftada çıktı ortaya. Perinatalogda kadın doğumcuda enfeksiyon riski var daha tehlikeli yatarak götürebildiniz kadar götüreceksin dediler. Kesinlikle serklaj önermediler. 37. Haftaya geldim 33 dem sonra rahim ağzını ölçemiyorlardı o kadar kısaydı
Nurse harweys kullanıyoruz canım bunları bilmiyorum
Canım uyandıkları zaman emziriyorum üç saat uyudukları nadir oluyor iki saatte diyelim. Bazen daha erken uyanıyorlar gazdan dolayı emzik veriyorum. Emzik hiç birine tutmadılar avent ultra soft aldım onu tutuyorlar
Pişik kremi evomere kullanıyorum canım göğüs için lansinoh
Bana da sık sık besleme dediler canım. Hazımsızlıktan da kusma ve gaz oluyormuş. Emzik ben veriyorum avent ultra sofra aldım tuttular
Benimde bulandırıyordu öğürup atiyodu ama nasıl olduysa tuttuYuvarlak uclu mu o canim? Biberon ucu gibi alicam bu uc midelerini bulandiriyo
Demi bilmiyorum ki hiç böyle şeyleriYok canim emzik kuru neden uzaklassin memeden
Avent ultra soft alıcam ben de.Canım avent plusu dene bak tutuyormus çocuklar onu ben bugün tutturdm şükür
Ayy çok güzel bi haber bu yorgun yıpratıcı yollardan güzel zamanlara rabbim ne büyük inşallah sağa salim kucağına alırsın güzel bı hamilelik olurMerhaba kizlar 5. Tüp bebege hazırlanırken hamile oldugumu öğrendim bu sevincimi sizinle paylaşmak istedim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah
Allah razi olsun canim benim iste gerçek mucize benimki.Rabbim.isteyen herkese tez vakitte nasip etsin. Hamile anne adaylarına da sağ salim kucaklarına almayi nasip etsin insaallahAyy çok güzel bi haber bu yorgun yıpratıcı yollardan güzel zamanlara rabbim ne büyük inşallah sağa salim kucağına alırsın güzel bı hamilelik olur
İnşallah canım zor süreçler ama her şey geride kalacak inşallahCanım cok sağolasın. tüp bebek doktorum ile görüştüm daha sonra o beni başka bir perinatologla da görüştürdü fayda göstereceğini yaptırmamı tavsiye ettiler. Korkuyorum ama karar verdik nasıpse birkaç gün içinde özelde profesör doktor işlemi yapıcak sonrası Allah Kerim. Masallah sen Doğum yaptın büyütüyorsun Rabbim bana da hayırlısı ile o günleri görmek nasıp eder inşllh
Demekki rabbim isteyince imkansız diye bişey yok doğru zamanı varmışBenim.normal yolla hamile kalmam imkansızdı.sol tüpüm tamamen kapalı sağ tüp de ucu tikaliydi rahmim de yarımdı histeroskopi olacaktim adetimi bekliyodum. 6 gun geçince test yaptim ve gözlerime inanamadım. Beta değerim 2949 cıktı ama hala inanamıyorum. Ve artık mucizelere inaniyorum
Canım benimkide aynı avent ultra soft tutuyor bi dene istersenBende mi ondan alsam acaba ya emzik vermiycm diyodum ama özellikle araba koltuğunda çok zor oluyor ağlama krizlerine giriyor.
Aldığım emziği tuttu çok şükür canım devamı gelir uyunana kadar emdi kucagmda sonra cikardm uyuduCanım benimkide aynı avent ultra soft tutuyor bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?