merhaba arkadaşlar konumuza hamiş haberini yazan olmamış hepimiz de sevinriz inşallah biz ankaradaydık nisanda samsuna tayin oldu eşim haziran 10 da burada ünv hastanesinde histeroskopi oldum iki aydır histeroskopiden sonra 5 er gün erken geldi adetim ama tam gününde oldu bu ay üçüncü ayım 4 gün geciktim pazartesi kan tahlili yaptıracağm..
eğer hamile değilsem ekimde tüp bebeğe başlayacağız doktorumla konuştuk..
samsunda davut guvene gidiyorum
merhaba canım ben de adetle birlikte tüp bebeğe başlayacağım davut hoca için haziranda histeroskopi oldum davranışlrı iyiydi yani ben bependim ankaradaki doktorlara ben histeroskopi bile yaptıramamıştım...
şimdi ben de sizden bilgi alayım siz nasıl memnun kaldınız mı tek mi çift mi yumurta kondu ne kadar masrafınız oldu acaba rapor çıktı mı? ben de ayın 24ünde adet bekliyorum
nasipse yaşım 35 e giriyor çift yumurta koyarız demişti doktor
merhaba canım ben de adetle birlikte tüp bebeğe başlayacağım davut hoca için haziranda histeroskopi oldum davranışlrı iyiydi yani ben bependim ankaradaki doktorlara ben histeroskopi bile yaptıramamıştım...
şimdi ben de sizden bilgi alayım siz nasıl memnun kaldınız mı tek mi çift mi yumurta kondu ne kadar masrafınız oldu acaba rapor çıktı mı? ben de ayın 24ünde adet bekliyorum
nasipse yaşım 35 e giriyor çift yumurta koyarız demişti doktor
Ben memnunum çok pozitif bir adam, Bilgi verme konusunda sıkıntılı illa soracaksınız.
Yaşım 23 bana çift yumurta kondu eşimde oligospermi var.
İlaçlarla birlikte 10 milyar 500e geldi. Rapor olmadı, 1 buçuk senelik evliyiz, hiç aşılama denemedik ve eşim oligospermi olduğundan.
Ben memnunum çok pozitif bir adam, Bilgi verme konusunda sıkıntılı illa soracaksınız.
Yaşım 23 bana çift yumurta kondu eşimde oligospermi var.
İlaçlarla birlikte 10 milyar 500e geldi. Rapor olmadı, 1 buçuk senelik evliyiz, hiç aşılama denemedik ve eşim oligospermi olduğundan.
hayırlısıyla sevinirsiniz inşallah benim 2 aşılamam var 7 senelik evliyim..
ilaçların hepsi kullanıldı mı kalan yumurtaların donduruldu mu canım?
yumurtaların kalitesini söyledi mi doktor?