2019 DA TÜP BEBEK DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR BURAYA

Evet aslında belki kalacak ama 2 defa yapıp tutmayınca bi korku oluyor işte bir yumurta bile değerli.Aslında bir yıl geçti bu defa sanırım havuz yaptıracağım bir iki toplama ne kadar kalırsa artık.Ama bir daha ki ay Allah nasip ederse başlamayı düşünüyorum.

Herkese merhabalar,
Umarım umduğumuza en kısa sürede hayırlı şekilde kavuşuruz. Bu alanda yeniyim:) Malesef mayıs ayında hiç beklemediğim bir şey ile karşılaştım. Bir iki defa doktora gitmiştim muayene ve bazı testler bir de küçükken apandisit ameliyatı olduğum için rahim filmi çekildim. Her hangi bir sorun görünmüyordu ve doktorlar hep bekleyin olur gibi konuştu. Yaş 31 bu arada. Eşim hız ve ros değeri için ilaç tedavisi gördü ama doktor çok büyük boyutta olmadığı için normal yoldan olabilir dedi. Neyse fazla uzattım hiç amh bakılmamıştı. Başka bir doktor için muayeneye gittiğimde amh istedi ve yaşıma göre çook düşük olduğu için tüp bebek tavsiye etti. 2 gün sonra kontrole gideceğim ve süreç başlamış olacak. Kendimi ne kadar teskin etmeye çalışsam da aşırı mutsuzum. Daha önce hiç tedavi görmedim. Ne düşük ne gebelik ne aşılama hiç bir şey denemedik doktorlarda böyle bir tedavi öngörememişti zaten. Beklemeyi önerdiler. Verdikleri vitaminleri de ben kullanamadım malesef ( çok pişmanım. Gerginim. Hiç regl sorunum olmamıştı troid şeker fsh vs. Her değer gayet iyi görünüyordu. Bir anda erken menopoz öngörüsü ve muayeneden korkan ben için bu uzun zorlu süreç, geç kalmışlık hissi, pişmanlık... Bilmiyorum Akla gelmeyen başa geliyor.

sizin tüp bebek tedavisi ne durumda şuan

merhaba arkadaşlar konumuza hamiş haberini yazan olmamış hepimiz de sevinriz inşallah biz ankaradaydık nisanda samsuna tayin oldu eşim haziran 10 da burada ünv hastanesinde histeroskopi oldum iki aydır histeroskopiden sonra 5 er gün erken geldi adetim ama tam gününde oldu bu ay üçüncü ayım 4 gün geciktim pazartesi kan tahlili yaptıracağm..
eğer hamile değilsem ekimde tüp bebeğe başlayacağız doktorumla konuştuk..
samsunda davut guvene gidiyorum

meraba cnm. halaaa beklemedeyız. beklıyoruz
. umarım bu ay olur benımde. 3 aşılamam ekım de tüp bebeğe başlıcam

yumurtaların da iyi olmuş maşallah canım ben de histeroskopi olduğuma sevindim sana da sevindim tedavi öncesi bence olumlu çok etkisi olacaktır...
tek yumurta mı transfer edilecek

konunun ilk hamiş haberini bakalım kim verecek?

yumurtaların da iyi olmuş maşallah canım ben de histeroskopi olduğuma sevindim sana da sevindim tedavi öncesi bence olumlu çok etkisi olacaktır...
tek yumurta mı transfer edilecek
Allah razı olsun canım inşallah güzel etkisi olur, daha önce 2 düşüğüm var sorun bulunamıyor histereskopi bunun için yapıldı aslında ama bişey çıkmadı, tüp bebeğe erkek faktörlü başlamıştık,eşim şiddetli oligoazospermi sperm sayısı az ve hareketsiz bu kez kucağıma almak nasip olur inşallah

Sizde durum nedir hangi aşamadasınız? İnşallah buraya yazan herkes hamile kalır yavrusuna kavuşur
ben de haziranda histeroskopi oldum ekimde tüp bebeğe karar verdik doktorumla şimdi ama günüm geçti yarın kan tahlili yaptıracağım gebelik testlerinden nefret ettim bir umutlanıyorum br umutlanmıyorum bakalım ne çıkacak..
inşallah ya bol hamiiş haberleri alırız

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en doğru zamanda olur güzel sonuca uşaşırsın
İNŞALLAH CANIM MEMURİYET DE OLUR SA HAYIRLISI İLE BEBİŞ DE ÇİFTE KAVRULMUŞ OLACAK BİZİM İÇİN :) SENİN DE HABERLERİNİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH SEVİNÇLE BURADA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…