- 26 Aralık 2016
- 443
- 424
- 103
- 43
Evet aslında belki kalacak ama 2 defa yapıp tutmayınca bi korku oluyor işte bir yumurta bile değerli.Aslında bir yıl geçti bu defa sanırım havuz yaptıracağım bir iki toplama ne kadar kalırsa artık.Ama bir daha ki ay Allah nasip ederse başlamayı düşünüyorum.canım diğerinde tek kaldı diye yine tek kalacak diye düşünme belki 3 tanesi kalacak yeniden bir yumurta daha 6-7 olacak canım stres oldukça da hep kendimize yapıyoruz gerçi iyice düşün hazır olduğunda başla tedavine hazır olmak çok önemli
sizin tüp bebek tedavisi ne durumda şuanMerhaba bende bu sene tekrar deneyeceğim inşallah geçen sene 2 tüp denemem oldu ikisindende elim kolum bomboş kaldım. Devlete başvurduk rapor çıkabilir dendi sonraya bıraktık 3 yıldır ertelediğimiz umre ziyaretimizi öne aldık,şubat 7 de yolcuyuz kısmetse dönüşte
meraba cnm. halaaa beklemedeyız. beklıyoruzmerhaba arkadaşlar konumuza hamiş haberini yazan olmamış hepimiz de sevinriz inşallah biz ankaradaydık nisanda samsuna tayin oldu eşim haziran 10 da burada ünv hastanesinde histeroskopi oldum iki aydır histeroskopiden sonra 5 er gün erken geldi adetim ama tam gününde oldu bu ay üçüncü ayım 4 gün geciktim pazartesi kan tahlili yaptıracağm..
eğer hamile değilsem ekimde tüp bebeğe başlayacağız doktorumla konuştuk..
samsunda davut guvene gidiyorum
Mayıs ayında tedavisi başladık.30yumurta toplandı 13 tane 5.gün donduruldu.1 ay rahim dinlendirme uygulandı haziranda. Temmuzda histereskopi oldum.bu ay nasipse inşallah transfer olacağım, yavaş yavaşlerliyoruz sonu güzel olsun inşallahsizin tüp bebek tedavisi ne durumda şuan
inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur ya hayırlısı ile sağlıcakla aminmeraba cnm. halaaa beklemedeyız. beklıyoruz
. umarım bu ay olur benımde. 3 aşılamam ekım de tüp bebeğe başlıcam
yumurtaların da iyi olmuş maşallah canım ben de histeroskopi olduğuma sevindim sana da sevindim tedavi öncesi bence olumlu çok etkisi olacaktır...Mayıs ayında tedavisi başladık.30yumurta toplandı 13 tane 5.gün donduruldu.1 ay rahim dinlendirme uygulandı haziranda. Temmuzda histereskopi oldum.bu ay nasipse inşallah transfer olacağım, yavaş yavaşlerliyoruz sonu güzel olsun inşallah
Allah razı olsun canım inşallah güzel etkisi olur, daha önce 2 düşüğüm var sorun bulunamıyor histereskopi bunun için yapıldı aslında ama bişey çıkmadı, tüp bebeğe erkek faktörlü başlamıştık,eşim şiddetli oligoazospermi sperm sayısı az ve hareketsiz bu kez kucağıma almak nasip olur inşallahyumurtaların da iyi olmuş maşallah canım ben de histeroskopi olduğuma sevindim sana da sevindim tedavi öncesi bence olumlu çok etkisi olacaktır...
tek yumurta mı transfer edilecek
Sizde durum nedir hangi aşamadasınız? İnşallah buraya yazan herkes hamile kalır yavrusuna kavuşurkonunun ilk hamiş haberini bakalım kim verecek?
ben de haziranda histeroskopi oldum ekimde tüp bebeğe karar verdik doktorumla şimdi ama günüm geçti yarın kan tahlili yaptıracağım gebelik testlerinden nefret ettim bir umutlanıyorum br umutlanmıyorum bakalım ne çıkacak..Sizde durum nedir hangi aşamadasınız? İnşallah buraya yazan herkes hamile kalır yavrusuna kavuşur
Canım neden ekim, özel bir sebebi yoksa bu adetle başlasanızyine adet oldumekimde artık tüm umutlar
eylülde mübaşirlik mülakatım var da ondan canım yoksa eylülde başlardım hemenCanım neden ekim, özel bir sebebi yoksa bu adetle başlasanız
ALLAH'IM HAYIRLISI İLE SAĞLICAKLA EVLADINA KAVUŞURSUN İNŞALLAH AMİNHaftaya peşembe 29 ağustos transfer tarihim duanıza talibim kızlar
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en doğru zamanda olur güzel sonuca uşaşırsıneylülde mübaşirlik mülakatım var da ondan canım yoksa eylülde başlardım hemen
Aminn hepimiz inşallah cnmALLAH'IM HAYIRLISI İLE SAĞLICAKLA EVLADINA KAVUŞURSUN İNŞALLAH AMİN
İNŞALLAH CANIM MEMURİYET DE OLUR SA HAYIRLISI İLE BEBİŞ DE ÇİFTE KAVRULMUŞ OLACAK BİZİM İÇİN :) SENİN DE HABERLERİNİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH SEVİNÇLE BURADAHakkında hayırlısı olsun canım inşallah en doğru zamanda olur güzel sonuca uşaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?