- 5 Ağustos 2016
- 1.560
- 2.504
- 133
Sabaha kadar kabuslar gördüm . Sabah eşime dedim bakmaya gidelim . Gittik doktora çok şükür iyiydi . Kendi doktorum değil ama bu haftalarda azalmaya başlar normal dedi. Stresi hayatından uzaklaştır en büyük etken stres dedi . Bidaha ki kontrolüme kadar evham yapıp gitmeyeceğim inş . Bugün ultrasonda 9+5 ölçtü doktor . İlerde minik :) Allah yardımcımız olsun . Şu günleri atlatalım inş .Canm benim hayirla alirisn insallah bebegini kucagina saglikla sihhatle icini ferah tutmaya calis dua et mutlaka hergun uyaninca uyumadan aklna geldikce. Benimde bulantilarm azalmaya basladi 11+4 uz bugun. Dun kontrolum vardi doktorum artik azalmaya baslar dedi. Her hamilelik farklidir ozeldir oyuzden hic uzme kendini ve kesinlikle yormamaya calis bunyeni. Dikkat et kendine ve bebegine
Canım sen kaçındasın hamileliğin . Ben bugün evin yakınındaki doktora gittim . Duyduk kalp atışları gayet iyi dedi doktor . Büyümüşte minik . Stres yapma dedi . En büyük olumsuzluk stres dedi . Allah kaldıramayacaklarımızla imtihan etmesin . Çok zor .Benimde azalıyor bu aralar yok gibi Ay Allah korusun bebeklerimizi
Bende 8. Haftadayım 2 hafta sürdü bulantı şimdi azaldıCanım sen kaçındasın hamileliğin . Ben bugün evin yakınındaki doktora gittim . Duyduk kalp atışları gayet iyi dedi doktor . Büyümüşte minik . Stres yapma dedi . En büyük olumsuzluk stres dedi . Allah kaldıramayacaklarımızla imtihan etmesin . Çok zor .
Yediğinin keyfini çıkar canımMerhaba kızlar bende 5+5 ken keseyi gördük çok şükür bur hafta sonrasina tekrar çağirdi bebeği görmek için inşAllah hepimizin gebeliği sağlikli devam eder bebişlerimize kavuşuruz :) bende göğüs ağrısı oluyor uyku hali var şimdilik ve kesinlikle doyamiyorum kızlar ne yapacağimi bilemedim hep bi açlık hissi
Evett inşAllah böyle devam eder :)) sağlikli olsunda bebişlerimizYediğinin keyfini çıkar canımhep böyle devam etsin insallah bebişinde sende besleniyorsunuz
canm yaaa cok uzuldum basin sagolsun.Kızlar pzrtesi günü kontrole gittim zaten belirtilerim birden kesilmişti bebeğin kalbi durmuş ve bugün kürtaj oldum ve 1 buçuk yıldır ilk gebeligimdi allah kimseye yasatmasn ve kanama bittikten durulandiktan sonra ilişki oluyor mu yasakmi ve ne kadar korumam gerekiyor bilen varmı
Ben 11+3 te gittim kontrole erkege benziyor %65 dedi pipisini gordum ama kesin konusmak icin 16 haftayi bekleyelim dedi.Merhaba tekrar arkadaslar. Benim ilk gebeligim 11. Haftadayiz haftaya randevumuz var doktor belki cinsiyet icin o zaman tahminde bulunuruz dedi kesin olmamakla birlikte. Sizlerde durumlar nasil doktoru tahminde bulunan var mi?
Bende 1 ay önce öğrendim suan 10 haftalık hamileyim Mayısta tekrar kontrole gidicem hayırlısı cinsiyetide merak ediyom Allah hepizi kurtarsın sağlıkla kucağımıza alalım insallah bebişlerimiziKızlar Merhaba .Bilgi edinmek için ve bebek gelişimlerini takip etmek için bir arada toplanabilecegimiz . Biz anne adaylarının yaşadıklarımızı paylaşarak birbirimize destek olabilecegimiz bir ortam oluşturmak istedim. İnşAllah güzel deneyimlerimiz ve arkadaşlıklarımız olması dileğiyle....
Ben hamileliğimi 3 gün önce öğrendim ya siz???
Başın sağolsun canım inşAllah en kısa zamanda bir daha hamile kalırsın Benim kardeşimde aynısını yaşadı ilk hamileliğinde ve 3 ay korundu ve 5 .syında tekrar hamile kaldıKızlar pzrtesi günü kontrole gittim zaten belirtilerim birden kesilmişti bebeğin kalbi durmuş ve bugün kürtaj oldum ve 1 buçuk yıldır ilk gebeligimdi allah kimseye yasatmasn ve kanama bittikten durulandiktan sonra ilişki oluyor mu yasakmi ve ne kadar korumam gerekiyor bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?