2019 Ekim Anneleri Burada Toplanalım...

hamileliginizi ilk ne zaman öğrendiniz

• 1hafta önce

OY: 11 22,4%
  • 5 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 3 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 1 gün önce

OY: 5 10,2%
  • Veya burda yazılı olmayan başka bir günde

OY: 21 42,9%

• Ankete Katılan
    49
Sabaha kadar kabuslar gördüm . Sabah eşime dedim bakmaya gidelim . Gittik doktora çok şükür iyiydi . Kendi doktorum değil ama bu haftalarda azalmaya başlar normal dedi. Stresi hayatından uzaklaştır en büyük etken stres dedi . Bidaha ki kontrolüme kadar evham yapıp gitmeyeceğim inş . Bugün ultrasonda 9+5 ölçtü doktor . İlerde minik :) Allah yardımcımız olsun . Şu günleri atlatalım inş .

Benimde azalıyor bu aralar yok gibi Ay Allah korusun bebeklerimizi
Canım sen kaçındasın hamileliğin . Ben bugün evin yakınındaki doktora gittim . Duyduk kalp atışları gayet iyi dedi doktor . Büyümüşte minik . Stres yapma dedi . En büyük olumsuzluk stres dedi . Allah kaldıramayacaklarımızla imtihan etmesin . Çok zor .

Bende 8. Haftadayım 2 hafta sürdü bulantı şimdi azaldı

Kızlar miğde bulantısı için hap kullanan var mı . Ben zofer kullanıyorum mecbur kaldıgımda geçiriyor ama suçlu hissediyorum kendimi bebeğim açısından

Merhaba kızlar bende 5+5 ken keseyi gördük çok şükür bur hafta sonrasina tekrar çağirdi bebeği görmek için inşAllah hepimizin gebeliği sağlikli devam eder bebişlerimize kavuşuruz :) bende göğüs ağrısı oluyor uyku hali var şimdilik ve kesinlikle doyamiyorum kızlar ne yapacağimi bilemedim hep bi açlık hissi

Yediğinin keyfini çıkar canım hep böyle devam etsin insallah bebişinde sende besleniyorsunuz

Merhaba tekrar arkadaslar. Benim ilk gebeligim 11. Haftadayiz haftaya randevumuz var doktor belki cinsiyet icin o zaman tahminde bulunuruz dedi kesin olmamakla birlikte. Sizlerde durumlar nasil doktoru tahminde bulunan var mi?

Merhaba,
Benim daha öncesinden 26 ve 17 haftalardan kayybım var. Sonra kızım oldu 4.5 yaşında.
Romatizma hastalığım. İçin 8 röntgen çektirdim ve ilaç kullanırken hamile olduğumu öğrendim. 7+1 di öğrendiğimde şuan 9+4 üz.
Benden tam 9+0 da peçeteye sürülen kahverengi leke geldi. Peçeteye sürülüyor. 3 gün içinde yok dencek kadar azaldı. Çalışıyorum.

Bugün karnım aşırı şiş gibi geriliyor, kasıklarımda ara sıra ağrı hissediyorrum. Yanma hissi gibi yara var da acıyor gibi ultrasonda bebeğe baktıkları o alt bölge böyle şeyler yaşayan var mı aranızda kızlar

Kızlar kusarken ıkınma yaşıyorum düşüğe sebeb olabilir mi sizce yaaa çok korkuyorum

Kızlar pzrtesi günü kontrole gittim zaten belirtilerim birden kesilmişti bebeğin kalbi durmuş ve bugün kürtaj oldum ve 1 buçuk yıldır ilk gebeligimdi allah kimseye yasatmasn ve kanama bittikten durulandiktan sonra ilişki oluyor mu yasakmi ve ne kadar korumam gerekiyor bilen varmı

Kizlar ya bu aralar hergun başım agrimaya basladi sizde de oluyor mu? Hatta bugun uykudan cok siddetli agriyla uyandm gozume vuruyor gozum zonkluyor. Normal mi acaba? Kan hacminin artmasindan dolayi 11-12.haftada bas agrisi olur demisti doktor ama sizlerde de var mi?

Ay
canm yaaa cok uzuldum basin sagolsun.

Merhaba tekrar arkadaslar. Benim ilk gebeligim 11. Haftadayiz haftaya randevumuz var doktor belki cinsiyet icin o zaman tahminde bulunuruz dedi kesin olmamakla birlikte. Sizlerde durumlar nasil doktoru tahminde bulunan var mi?
Ben 11+3 te gittim kontrole erkege benziyor %65 dedi pipisini gordum ama kesin konusmak icin 16 haftayi bekleyelim dedi.

Bende 1 ay önce öğrendim suan 10 haftalık hamileyim Mayısta tekrar kontrole gidicem hayırlısı cinsiyetide merak ediyom Allah hepizi kurtarsın sağlıkla kucağımıza alalım insallah bebişlerimizi

şuan 13 haftalık hamileyim. dün 2 li test için gittim tahminimi söylim dedi doktor ama netse söyleyin dedim istemedim :)

Başın sağolsun canım inşAllah en kısa zamanda bir daha hamile kalırsın Benim kardeşimde aynısını yaşadı ilk hamileliğinde ve 3 ay korundu ve 5 .syında tekrar hamile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…