2019 Ekim Anneleri Burada Toplanalım...

hamileliginizi ilk ne zaman öğrendiniz

• 1hafta önce

OY: 11 22,4%
  • 5 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 3 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 1 gün önce

OY: 5 10,2%
  • Veya burda yazılı olmayan başka bir günde

OY: 21 42,9%

• Ankete Katılan
    49
Kızlar mide bulantısı yada başka bir hamilelik durumu yaşıyan varmı bende hiçbir değişiklik yok henüz
Bende 2 gun oldu hatta bulantidan suphelenip test yaptm ama bugun hic bsi yok durgunluk var boyle uykum gelmis yorgunmusum gbi .

Kızlar reglin neden ilk gününden hesaplama yapıyoruz ki sonunda yapılması gerekmez mi?

Kızlar reglin neden ilk gününden hesaplama yapıyoruz ki sonunda yapılması gerekmez mi?
Yumurta gelişimi adetin atılmasiyla başlıyor canım ilk günü başlıyor ben öyle biliyorum oyüzden ilk güne göre hesaplanıyor gebelik

Yumurta gelişimi adetin atılmasiyla başlıyor canım ilk günü başlıyor ben öyle biliyorum oyüzden ilk güne göre hesaplanıyor gebelik
Bazen geç döllenme olabiliyor ya yinede aynı günden hesaplayınca haftalar tutmuyor gibi oluyor kafam karıştı biraz :)

İnşallah hayırlı bir şekilde yükselir değerler :)
Zaten geç döllenme ise hiç kafana takma inşallah yükselecektir, önemli olan zaten çok yüksek bir sayı olması değil düzenli bir şekilde artması. Sonucu yaz inşallah bebiş geliyordur.

Zaten geç döllenme ise hiç kafana takma inşallah yükselecektir, önemli olan zaten çok yüksek bir sayı olması değil düzenli bir şekilde artması. Sonucu yaz inşallah bebiş geliyordur.

Gecen persembeden hesapladim hergun iki kati artmis Allaha sukur yarin kontrolum var insallah guzel sonuclar alirim:)

Kizlar aranizda varmi gec dollenme yaşayan
Bennnn canım hatta ilk tırstım bebek henüz yok deyince 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık. Doktor cok pozitif konuştu normal böyle şeyler kendine sıkı tı yapma haftaya gel bebegi de kalp atışınıda duyarız dedi.

Merhabalar. Ben de ekim annesi olacagim ekimde dogmus biri olarak :) Allah hayirlisiyla ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Bu haftalarda neler yasiyorsunuz bulantisi olan var mi?

Merhabalar. Ben de ekim annesi olacagim ekimde dogmus biri olarak :) Allah hayirlisiyla ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Bu haftalarda neler yasiyorsunuz bulantisi olan var mi?
Benim gibi ekimde doğan ekim annesi :) göğüs ve kasık ağrım dışında şikayetim yok benim. Çarşamba devlet hastanesine gitmiştik keseyi görmüş oldum ama yarın eşimle kendi doktoruma gidip detaylı göreceğiz kısmetse.

Kızlar ben daha keseyi goremedim degerim dün 1062 olmus ne kadar yukselirse gorurum

Saglikla kalp atisini da duyarsiniz insallah

Merhabalar benim bulantm çok ya sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…