- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Bende 2 gun oldu hatta bulantidan suphelenip test yaptm ama bugun hic bsi yok durgunluk var boyle uykum gelmis yorgunmusum gbi .Kızlar mide bulantısı yada başka bir hamilelik durumu yaşıyan varmı bende hiçbir değişiklik yok henüz
Yumurta gelişimi adetin atılmasiyla başlıyor canım ilk günü başlıyor ben öyle biliyorum oyüzden ilk güne göre hesaplanıyor gebelikKızlar reglin neden ilk gününden hesaplama yapıyoruz ki sonunda yapılması gerekmez mi?
Bazen geç döllenme olabiliyor ya yinede aynı günden hesaplayınca haftalar tutmuyor gibi oluyor kafam karıştı biraz :)Yumurta gelişimi adetin atılmasiyla başlıyor canım ilk günü başlıyor ben öyle biliyorum oyüzden ilk güne göre hesaplanıyor gebelik
Hayırlı olsun canım, kaç haftalık, keseyi falan gördünüz mü?Bende yeniyim kizlarAllah saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin
Hayırlı olsun canım, kaç haftalık, keseyi falan gördünüz mü?
İnşallah hayırlı bir şekilde yükselir değerler :)Yok tatlim gec dollenme yasadim ve gebeliğimi dusuk bi hcg degeriyle ogrendim suan yukseliyo bekliyorum iyiyi dusunmeye calisiyorum insallah hayir olur saglikli olur
İnşallah hayırlı bir şekilde yükselir değerler :)
Zaten geç döllenme ise hiç kafana takma inşallah yükselecektir, önemli olan zaten çok yüksek bir sayı olması değil düzenli bir şekilde artması. Sonucu yaz inşallah bebiş geliyordur.İnşallah hayırlı bir şekilde yükselir değerler :)
Zaten geç döllenme ise hiç kafana takma inşallah yükselecektir, önemli olan zaten çok yüksek bir sayı olması değil düzenli bir şekilde artması. Sonucu yaz inşallah bebiş geliyordur.
Bennnn canım hatta ilk tırstım bebek henüz yok deyince 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık. Doktor cok pozitif konuştu normal böyle şeyler kendine sıkı tı yapma haftaya gel bebegi de kalp atışınıda duyarız dedi.Kizlar aranizda varmi gec dollenme yaşayan
Benim gibi ekimde doğan ekim annesi :) göğüs ve kasık ağrım dışında şikayetim yok benim. Çarşamba devlet hastanesine gitmiştik keseyi görmüş oldum ama yarın eşimle kendi doktoruma gidip detaylı göreceğiz kısmetse.Merhabalar. Ben de ekim annesi olacagim ekimde dogmus biri olarak :) Allah hayirlisiyla ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Bu haftalarda neler yasiyorsunuz bulantisi olan var mi?
Benim gibi ekimde doğan ekim annesi :) göğüs ve kasık ağrım dışında şikayetim yok benim. Çarşamba devlet hastanesine gitmiştik keseyi görmüş oldum ama yarın eşimle kendi doktoruma gidip detaylı göreceğiz kısmetse.
Merhabalar benim bulantm çok ya sizinMerhabalar. Ben de ekim annesi olacagim ekimde dogmus biri olarak :) Allah hayirlisiyla ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Bu haftalarda neler yasiyorsunuz bulantisi olan var mi?
Haftaya kaldı kalp atışıSaglikla kalp atisini da duyarsiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?