2019 EKiMDE HAMILE KALANLAR

Bende 4+3, bi kaç gün önce idrarda cıktı sonra kan testine gittim 920 cıktı ultrasona girdim daha çok çok yeni dedi haftaya keseye gideceğim inşallah sen de durumlar nasıl gittin mi dr a

Ben adetten 6 gun once 4.28 cikmisti . 4 gun sonra yani adetten 1 gun önce verdim 78.28 çıktı. 4 gün sonra tekrar verip ondan sonra dr ye gitmeyi düşünüyorum :) ama şuan çok heyecanliyim ilk gebeliğim

Bende 4+3, bi kaç gün önce idrarda cıktı sonra kan testine gittim 920 cıktı ultrasona girdim daha çok çok yeni dedi haftaya keseye gideceğim inşallah sen de durumlar nasıl gittin mi dr a
siz keseyi gördünüz mü doktora gittinizmi

Yok daha yapmadım korkuyorum negatif olacak diye yine ve daha erken diyolar doktora gittim erken daha anlayamayız dedi idrar ve kanda.. değişiklikler hissediyorum ama belki psikoloji
ŞÖYLE Kİ ULTRASON İÇİN ERKEN ZATEN BEN 5 GÜN ÖNCE İDRAR TESTİ YAPMIŞTIM SİLİK ÇIKMIŞTI KAN VERMİŞTİM 4,28 ÇIKMIŞTI SONRA KATLADI DEĞER

Merhaba; geçen çarşamba adetime 3 gün varken ev tipi testde çok silik çift çizgi gördüm. Perşembe günü beta hcg 29 çıktı. Pazartesi tekrar kan vereceğim. İnşallah yükseliyordur

canim benim kan degerim 5 cikdi, benimkide katlanirmi daha ? adetime daha 3 gün var
tabiki canım katlar allahın izniyle pazartesi kan ver tekrar bak bakalım . tıbben 5 ve altı hamile kabul etmiyorlar ama normal zaman 0 küsür çıkıyor hamile olmayınca

Merhaba , en meraksiz ve rahat benim galiba adet tarihim geçtikten 3 gün sonra, yani geçen pazar günü idrar testi yaptım , pozitif çıktı .Kan testi yaptirmadim , doktora da henüz gitmedim. Sanırım buna ikinci hamilelik rahatlığı diyorlar 11 yaşında bir oğlum var

Sizin ikinci çocuk yine ben kendime şaşırıyorum 5 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk için denemediğimz şey kalmadı. Adetim bir gün bile geçmez normalde tam gününde olurum ben 4 gün geçince kan tahlili verdim sonuç ertesi gün çıkacaktı 5.gün sabah gebelik testi çift çizgi çıktı ben şok hiç beklemiyordum çünkü eşim tedavi oluyordu kasımda prof a gidecektik ona modlamıştım kendimi hiç beklemiyordum. Fast foodlar kola fantalar sucuk sosisler en zararlı beslendiğim ay olabilr son 2 yılda çünkü hiç ümidim yoktu Allahtan başka. Çok şükür Rabbim nasip etti. Ben de hala doktora gitmedim haftaya cumartesi gideceğim inş kan tahlillerimi yaptırıp hem keseyi hem kalp atışını duyaym diye aynı anda görüp duymak istiyorum. Normalde aşırı sabırsız bir insanım kendime şaşırıyorum naısl bekliyorum diye ve hala eşimle benden başka kimse bilmiyor kalp atışını duyunca söylemek istiyorum

Mrb kizlar ben uzun zamandir takip ediyorum bu gune nasil yazma cunku artik kafayi yiycem okuya okuya hic kimseylede paylasmiyorum ben 7 aydir evliyim ve hic korunmadim doktora v.s de gittik kolimen verdi 1 ay kullandim sadece onuda ve artik birakmistim kiii adetime 6 gun falan vardiki sabah ogurerek uyandim ve esim ne oliyo diye geldi agliyodum midem bulaniyo ama kusamiyodum smdi 4 gun kaldiii cok umutluyum ama korkularimda var test yapsam mii

Merhabalar ben 5haftalık hamileyim geçen cuma keseyi gördük 11mm ayın 30unda kalp atışı için gidicem heyecan korku sevinç herşey karışık inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…