2019 EKiMDE HAMILE KALANLAR

Günaydın kızlar,bende ekim bitmeden hamile olduğumu öğrenirim inşallhBata 2gün var,göğüs hassasiyetim ve az kasık ağrım var,bakalım nasip olacak mı bu ay bitmeden

Merhaba arkadaşlar henüz 4+2 haftadayız. Çok yeni. Ama konularda denk gelemedim malesef. Doktor kontrolleri ,kan testleri , kese görme ,kalp atımı, cinsiyet vb konuları paylaşmak için bekliyorum
Iki gün önce idrar testinde pozitif çıktı bugün özel bi hastahaneye gittik. Önce idrar testi yaptılar Sonra da kan aldılar bakalm saat 3 de sonuç çıkacak heyecanla bekliyorum

Iki gün önce idrar testinde pozitif çıktı bugün özel bi hastahaneye gittik. Önce idrar testi yaptılar Sonra da kan aldılar bakalm saat 3 de sonuç çıkacak heyecanla bekliyorum
Ayniyiz canım bende 4+1 ,10 gun sonra kalp atisi icin cagirdi doktorum

Selam kızlar ben de yeni öğrendim hamile olduğumu beta hcg değerim 170 lerde çıktı doktor haftaya keseye bakmak için tekrar çağırdı

Merhaba kızlar bende bugün öğrendim 5 hft lık hamileyim adetim 5 gün gecikince kendim test yaptım pozitif çıktı dr a gittim kanda bhcg 4900 çıktı kesemde görüldü şükür 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem yaşım 41 ilk gebeliğin geç evlendim 4 aydır evliyim çok şükür yaşımdan dolayı korkuyorum paylaşmak istedim

Hamileymişim cuma sağlık ocağında baktırdım 57 çıktı hcg bu 29 Ekim de girdiği için hala bir kadın doğuma gidemedim korkuyorum inşallah kötü bir şey olmaz

Benim dollenme 18 Ekim'de oldu diye tahmin ediyorum sat ise :30 Eylül ...
Beklenmedik gebelikti insalalh sağlıklıdır ...ben adetimden 9 gün önce kanamam oldu 3 damla ..3 gün böyle devam etti kahverengi şeklinde implatasyondan şüphelendim adetime 6 gün kala idrar testi yaptım koyu çift çizgi çıktı saniyeler içinde ..doktora gitmedim 6 hafta 4 günlük felan olmasını bekliyorum folik asit ve B12 birlikte olan ilaç aldım onu kullanmaya başladım 4 gündür.. hayırlısı olsun inşallah kalp atışını sagliklica duyarız bebislerin

Benimkisi daha 3 hafta 5 günlük büyük ihtimalle dollenme tarihine göre ...ama sata göre 4+2

folik asit hariç diğer vitaminleri dr danışın. hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah

Kızlar ben hamile değilmişim adetime 3 gün kala hcg 15 çıkmıştı bugün yani 3 gün sonra tekrar baktırdım 14 çıktı bu dış gebelik yada kist gibi bişeyden ötürü mü olur? Kendi kendime gelin güvey olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…