- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
- 448
- Konu Sahibi Beatrice00
-
Günde 1sefer yeterli doktorunuz farklı şekilde önermediyseArkadaslar gunde kac tane folik asit iciyorsunuz?
Iki gün önce idrar testinde pozitif çıktı bugün özel bi hastahaneye gittik. Önce idrar testi yaptılar Sonra da kan aldılar bakalm saat 3 de sonuç çıkacak heyecanla bekliyorumMerhaba arkadaşlar henüz 4+2 haftadayız. Çok yeni. Ama konularda denk gelemedim malesef. Doktor kontrolleri ,kan testleri , kese görme ,kalp atımı, cinsiyet vb konuları paylaşmak için bekliyorum
Kızlar hamileyim değerim 600 lerde iki gün sonra yine kan vericekmisiz bakalmIki gün önce idrar testinde pozitif çıktı bugün özel bi hastahaneye gittik. Önce idrar testi yaptılar Sonra da kan aldılar bakalm saat 3 de sonuç çıkacak heyecanla bekliyorum
Ayniyiz canımIki gün önce idrar testinde pozitif çıktı bugün özel bi hastahaneye gittik. Önce idrar testi yaptılar Sonra da kan aldılar bakalm saat 3 de sonuç çıkacak heyecanla bekliyorum
Hcg değerin kaç cıktı canım seninAyniyiz canımbende 4+1 ,10 gun sonra kalp atisi icin cagirdi doktorum
Geç gördüm hemen çıkmadı ama bugün bida yaptım daha belirgin dünkünden Eki Görüntüle 2547725 Eki Görüntüle 2547725
Evet cnımSağlık ocağında sonuç ertesi gün mü çıkıyor ?
Ben sabah 9 buçukta vermiştim akşam 4ü Geçerekten gittim çıkmıştı sonuç bana 5e doğru çıkar demiştiSağlık ocağında sonuç ertesi gün mü çıkıyor ?
Amin cümlemize hayırdır inşallahHayırlı olsun arkadaşlar
folik asit hariç diğer vitaminleri dr danışın. hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahBenim dollenme 18 Ekim'de oldu diye tahmin ediyorum sat ise :30 Eylül ...
Beklenmedik gebelikti insalalh sağlıklıdır ...ben adetimden 9 gün önce kanamam oldu 3 damla ..3 gün böyle devam etti kahverengi şeklinde implatasyondan şüphelendim adetime 6 gün kala idrar testi yaptım koyu çift çizgi çıktı saniyeler içinde ..doktora gitmedim 6 hafta 4 günlük felan olmasını bekliyorum folik asit ve B12 birlikte olan ilaç aldım onu kullanmaya başladım 4 gündür.. hayırlısı olsun inşallah kalp atışını sagliklica duyarız bebislerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?