2019 EKiMDE HAMILE KALANLAR

Sizce hamile olabilir miyim adetim geçeli 3.Gün ya da bu çizgi herkeste çıkıyor mu veya ben mi görüyorum sadece

Kizlar benimde daha cok yeni 5 haftalik ama sag ve sol kasigim cok agriyor neden olabilir

Kizlar benimde daha cok yeni 5 haftalik ama sag ve sol kasigim cok agriyor neden olabilir
Normal canım benimde ara sıra oluyor. Rahim gebelikte büyüyüp genislediginden falan oluyormus. Kipkirmizi kan gelmedikce korkma dedi doktor bana

Deger kaçtı keseyi gördüğünde canım ben pazartesi 1885 degerle 4 4 de göremedim keseyi.
Canım değere tekrar baktirmadim ama ultrasondan iki gün once yaptırınca değer 998'di 4+4du benimde ama bazen 5de görünüyor kiminin 6'da görünüyor tamamen farklı

Canım değere tekrar baktirmadim ama ultrasondan iki gün once yaptırınca değer 998'di 4+4du benimde ama bazen 5de görünüyor kiminin 6'da görünüyor tamamen farklı
Sanırım oyle canım yarın gitcem inşallah görürüm

Biz bugün tam 6 haftayı tamamlıyoruz. 5+5 'te keseyi gördük çok şükür kasımın ilk haftası da kalp atışı için gideceğiz . Dr vajinadan baksak kalp atisi duyulur ama bence gerek yok dedi .

Biz bugün tam 6 haftayı tamamlıyoruz. 5+5 'te keseyi gördük çok şükür kasımın ilk haftası da kalp atışı için gideceğiz . Dr vajinadan baksak kalp atisi duyulur ama bence gerek yok dedi .
Bizi haftaya pzt çağırdı kalp atışı için erken mi acaba 6 haftalık oluyo o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…