- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
- Konu Sahibi Beatrice00
-
6 haftalik bugun yarin kalp atislarinabakmaya gidecez hala 2 tanelerse duymayi diliyorum 2 sini de ❤
Hadi bakalim hayırlısı olsun insallah biz kese gördük kalp atışı duymadık henüz dr erken dedi
silik gibi var sanki kan testi verin derimSizce hamile olabilir miyim adetim geçeli 3.Gün ya da bu çizgi herkeste çıkıyor mu veya ben mi görüyorum sadeceEki Görüntüle 2547428
Gittim sağlık ocağına biraz daha bekleyelim dedisilik gibi var sanki kan testi verin derim
yanlış ümit vermek istemem ama bence hamilesinizGittim sağlık ocağına biraz daha bekleyelim dedi
Ne kadarsüre sonra belirdi buçizgi?Sizce hamile olabilir miyim adetim geçeli 3.Gün ya da bu çizgi herkeste çıkıyor mu veya ben mi görüyorum sadeceEki Görüntüle 2547428
Geç gördüm hemen çıkmadı ama bugün bida yaptım daha belirgin dünkündenNe kadarsüre sonra belirdi buçizgi?
Merhabaa bizde bugün 4+6 olduk keseyi 2 gün once gördük siz neler yaptınızMerhaba arkadaşlar henüz 4+2 haftadayız. Çok yeni. Ama konularda denk gelemedim malesef. Doktor kontrolleri ,kan testleri , kese görme ,kalp atımı, cinsiyet vb konuları paylaşmak için bekliyorum
Deger kaçtı keseyi gördüğünde canım ben pazartesi 1885 degerle 4 4 de göremedim keseyi.Merhabaa bizde bugün 4+6 olduk keseyi 2 gün once gördük siz neler yaptınız
Normal canım benimde ara sıra oluyor. Rahim gebelikte büyüyüp genislediginden falan oluyormus. Kipkirmizi kan gelmedikce korkma dedi doktor banaKizlar benimde daha cok yeni 5 haftalik ama sag ve sol kasigim cok agriyor neden olabilir
Tamam canim cok sagolNormal canım benimde ara sıra oluyor. Rahim gebelikte büyüyüp genislediginden falan oluyormus. Kipkirmizi kan gelmedikce korkma dedi doktor bana
Canım değere tekrar baktirmadim ama ultrasondan iki gün once yaptırınca değer 998'di 4+4du benimde ama bazen 5de görünüyor kiminin 6'da görünüyor tamamen farklıDeger kaçtı keseyi gördüğünde canım ben pazartesi 1885 degerle 4 4 de göremedim keseyi.
Sanırım oyle canım yarın gitcem inşallah görürümCanım değere tekrar baktirmadim ama ultrasondan iki gün once yaptırınca değer 998'di 4+4du benimde ama bazen 5de görünüyor kiminin 6'da görünüyor tamamen farklı
Biz bugün tam 6 haftayı tamamlıyoruz. 5+5 'te keseyi gördük çok şükür kasımın ilk haftası da kalp atışı için gideceğiz . Dr vajinadan baksak kalp atisi duyulur ama bence gerek yok dedi .Canım değere tekrar baktirmadim ama ultrasondan iki gün once yaptırınca değer 998'di 4+4du benimde ama bazen 5de görünüyor kiminin 6'da görünüyor tamamen farklı
Bizi haftaya pzt çağırdı kalp atışı için erken mi acaba 6 haftalık oluyo o zamanBiz bugün tam 6 haftayı tamamlıyoruz. 5+5 'te keseyi gördük çok şükür kasımın ilk haftası da kalp atışı için gideceğiz . Dr vajinadan baksak kalp atisi duyulur ama bence gerek yok dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?