- 25 Eylül 2007
- 130
- 18
- 298
- Konu Sahibi Beatrice00
-
Mesajını yeni okudum çok şükür geçti kanamam lekelenmem yok ama progestana devam ediyorum. Bugün 7+1 Sen nasılsın?Benim de dunden beri ara ara pembe akintim var. Doktora soyledim pek onemsemedi progesteron verdi sabah aksam, persembe randevum var. Ama ilaca basladiktan sonra kesildi benim lekelenmem. Sen nasil oldun?
Ben kurtaj oldum canim, Allah sizlere saglik versin.Mesajını yeni okudum çok şükür geçti kanamam lekelenmem yok ama progestana devam ediyorum. Bugün 7+1 Sen nasılsın?
geçmiş olsun kaç haftalıktı nasıl oldu acabaBen kurtaj oldum canim, Allah sizlere saglik versin.
Merhaba kızlar 8 haftalık hamileyim haftaya gidecem hastahaneye 4 haftalıkken betam 8000 di. 6 haftalıkken tüm kan sonuçlarına baktı herşey çok iyi dedi. 9.haftadayken kalp atışını duyarmıyım.
Sizede hayırlı olsun inşaAllah güzel haberler alırız. Gerçekten zaman geçmiyor hangi ildesiniz özel mi devletöiHayırlı olsun. Duyabılırsınız tabi ki. 7. Haftada kalp atışı duyulabiliyor çünkü. Bende 18inde gidicem kalp atışını duymaya. Okadar heyecanlıyım ki zaman gecmiyor resmen
8 haftalikti, embriyo var fakat gelismemis. Kalp atisi da yoktu, kurtaj oldum 8 haftalikkengeçmiş olsun kaç haftalıktı nasıl oldu acaba
Sizede hayırlı olsun inşaAllah güzel haberler alırız. Gerçekten zaman geçmiyor hangi ildesiniz özel mi devletöi
Sonucunuz ne olduEmin değildi haftaya tekrar gel dedi 5+2ymişim. Dedi korneal gebelik olabilir tüpün ağzımda diyemem ama çıkışın hemen altına yerleşmiş dedi eşimle de konuşamadım daha bir haftalık başka stres. Rabbim sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?