2019 EKiMDE HAMILE KALANLAR

Merhaba bende 7+3 haftalık gebeyim allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amin...

Bende çok üşüyorum ve midem çok bulanıyor ..çok yoruldum bulantidan siz napiyorsunuz nasıl başa çıkıyorsunuz bulantidan iste yapamıyorum

Benim de dunden beri ara ara pembe akintim var. Doktora soyledim pek onemsemedi progesteron verdi sabah aksam, persembe randevum var. Ama ilaca basladiktan sonra kesildi benim lekelenmem. Sen nasil oldun?
Mesajını yeni okudum çok şükür geçti kanamam lekelenmem yok ama progestana devam ediyorum. Bugün 7+1 Sen nasılsın?

arkadaşlar testte ferrıtınım 7 cıktı doktor daha sonra kan ıgnesine gececegiz.şimdi bebek için zararlı dedi..şuan 10 haftalık hamileyim..ferrıtın düşüklüğünün bebege zararı nedır bilen varmı

Slm kızlar ben 26 ekimde bod gebelik 8 haftalikti kürtaj oldum tekrar adet gormeden hamile kaldım hcg 950 ydi 13 kasimda doktora gitmeye cok korkmuyorum migde bulantim kusmam falan da yok ayni seyi yasarmiyim boyle bisey basina gelmis olan varmı

Merhaba kızlar 8 haftalık hamileyim haftaya gidecem hastahaneye 4 haftalıkken betam 8000 di. 6 haftalıkken tüm kan sonuçlarına baktı herşey çok iyi dedi. 9.haftadayken kalp atışını duyarmıyım.

Merhaba kızlar 8 haftalık hamileyim haftaya gidecem hastahaneye 4 haftalıkken betam 8000 di. 6 haftalıkken tüm kan sonuçlarına baktı herşey çok iyi dedi. 9.haftadayken kalp atışını duyarmıyım.

Hayırlı olsun. Duyabılırsınız tabi ki. 7. Haftada kalp atışı duyulabiliyor çünkü. Bende 18inde gidicem kalp atışını duymaya. Okadar heyecanlıyım ki zaman gecmiyor resmen

Hayırlı olsun. Duyabılırsınız tabi ki. 7. Haftada kalp atışı duyulabiliyor çünkü. Bende 18inde gidicem kalp atışını duymaya. Okadar heyecanlıyım ki zaman gecmiyor resmen
Sizede hayırlı olsun inşaAllah güzel haberler alırız. Gerçekten zaman geçmiyor hangi ildesiniz özel mi devletöi

Sizede hayırlı olsun inşaAllah güzel haberler alırız. Gerçekten zaman geçmiyor hangi ildesiniz özel mi devletöi

Çanakkale Merkez deyim. Aslında bayan olsun daha rahat anlatırım diye önce devlete gitmiştim ama doktor kese yok dış gebelik falan deyince koştur koştur özele gittim. Daha önce yanında çalıştığım doktorumdu zaten. Şimdi oraya devam etmeyi düşünüyorum

ekimde hamile kalan anneler.25 ekimde hamile olfugumu ogrendim.şimdi 15 haftalıgız haftaya cındıyeti ögrenecegiz.öğrenen varmı aranızda.rabbım bebişlerimizi sagsalım dogurmayı nasıp etsin hepiöize...

Bizde 14 haftalığız. Ayın 20sinde cinsiyet öğreneceğim inş. Sürekli rüyalarımda hem Kız hem erkek görüyorum. Önce kız diyorlar sonra erkekmiş diyorlar. Taktım buralar cinsiyete galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…