2019 EKiMDE HAMILE KALANLAR

Merhaba bende büyük ihtimalle Ekim sonu hamile kaldım. Tüp bebek annesi olacağım inşallah. 23 Ekim de transfer oldum 3 Kasım da 997 değer ile pozitif sonucu gördük. 22 Kasım da kalp için gideceğiz

Kızlar bende hiç bulantı vb etki yok derken, şimdi 7/24 bulantım oluyor.
Su içmekten bile tiksindim, bu konuda etkili çözümü olan var mı ?

Benim bir iki gun kasık batmalarim oluyor, seviniyorum oh ne guzel bebegim kendine yer aciyor diye sonra bi kac gun bir sey yok. Bu sefer de korkuyorum birsey mi oldu diye. Sizin batma agri durumlariniz nasil. 7. Haftanin icindeyim.

Benim bir iki gun kasık batmalarim oluyor, seviniyorum oh ne guzel bebegim kendine yer aciyor diye sonra bi kac gun bir sey yok. Bu sefer de korkuyorum birsey mi oldu diye. Sizin batma agri durumlariniz nasil. 7. Haftanin icindeyim.
ara ara kasık ağrısı oluyor ama her zaman değil

Ben de 7. Haftayim. Ve cok gazim var. Cok sanci yapiyor... gaz yapacak seylerde yemiyorum ustelik

Regl olacakmış gibi ağrısı olan oluyor mu ? Daha 7+1 haftalık :/
Benim gebeligimi ogrendigim ilk hafta olmustu adet sancisi. Bir daha hic olmadi. Sonralarda hep çekilme hissi gibi bi batma sancisi oldu. O da kesildi iki gundur. Mide bulantim hele hic yok.

Senin batmaların yada kasik agrin oluyor mu bu hafta?
Oluyor, rahmim sizliyor ayni adet.zamanindaki gibi genisliyormus. Doktor ultrasona bakti cidden cok gazin var dedi, goruntu cok net degildi. Bir de ust solunum yolu enfeksiyonu geciriyorum zor donemlerdeyim dua edin kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…