- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
- Konu Sahibi Beatrice00
-
28 haziran gibi benim tahminim kesin tarih söylemedi drCanim bende 7 haftaligim yarin kalp atisi icin gidicem dogumun ne zaman benimki 2 tammuz,☺
Ben limonlu su içiyorum iyi geldi banaKızlar bende hiç bulantı vb etki yok derken, şimdi 7/24 bulantım oluyor.
Su içmekten bile tiksindim, bu konuda etkili çözümü olan var mı ?
Selam hanımlar ilk kan testim çarşamba günü14.17 idi. dün kan verdim 39.80 çıktı artış normal mi yorumlarınızı bekliyorum
ara ara kasık ağrısı oluyor ama her zaman değilBenim bir iki gun kasık batmalarim oluyor, seviniyorum oh ne guzel bebegim kendine yer aciyor diye sonra bi kac gun bir sey yok. Bu sefer de korkuyorum birsey mi oldu diye. Sizin batma agri durumlariniz nasil. 7. Haftanin icindeyim.
Oh iyi bari. Okuduklarim beni hep endiseye dusuruyor. Oldugu zaman endise, olmadigi zaman ayri bir endise.ara ara kasık ağrısı oluyor ama her zaman değil
çok normal merak etme. geçen hafta çok vardı mesela bu hafta pek olmuyor ara ara oluyor. ilk gebeliğin mi?Oh iyi bari. Okuduklarim beni hep endiseye dusuruyor. Oldugu zaman endise, olmadigi zaman ayri bir endise.
Evet benim ilk. Peki senin?çok normal merak etme. geçen hafta çok vardı mesela bu hafta pek olmuyor ara ara oluyor. ilk gebeliğin mi?
Ben de 7. Haftayim. Ve cok gazim var. Cok sanci yapiyor... gaz yapacak seylerde yemiyorum ustelikBenim bir iki gun kasık batmalarim oluyor, seviniyorum oh ne guzel bebegim kendine yer aciyor diye sonra bi kac gun bir sey yok. Bu sefer de korkuyorum birsey mi oldu diye. Sizin batma agri durumlariniz nasil. 7. Haftanin icindeyim.
Bana bugun doktor kesin bisi soylemedi. Cocuk anne bbaanin dogum.kilosundan bile etkileniyormus. Onde gidebilir geriye dusebilir. Cok ciddi bir sorun yoksa onemli degil dedi.28 haziran gibi benim tahminim kesin tarih söylemedi dr
Kıyamam. Tatlı ızdıraplar bunlar. Kucagimiza alalim da yeter kiBen de 7. Haftayim. Ve cok gazim var. Cok sanci yapiyor... gaz yapacak seylerde yemiyorum ustelik
Senin batmaların yada kasik agrin oluyor mu bu hafta?Ben de 7. Haftayim. Ve cok gazim var. Cok sanci yapiyor... gaz yapacak seylerde yemiyorum ustelik
Benim gebeligimi ogrendigim ilk hafta olmustu adet sancisi. Bir daha hic olmadi. Sonralarda hep çekilme hissi gibi bi batma sancisi oldu. O da kesildi iki gundur. Mide bulantim hele hic yok.Regl olacakmış gibi ağrısı olan oluyor mu ? Daha 7+1 haftalık :/
Gaz korkunç derecede var ya .ben de gaz yapcak seyler yemiyorumBen de 7. Haftayim. Ve cok gazim var. Cok sanci yapiyor... gaz yapacak seylerde yemiyorum ustelik
Oluyor, rahmim sizliyor ayni adet.zamanindaki gibi genisliyormus. Doktor ultrasona bakti cidden cok gazin var dedi, goruntu cok net degildi. Bir de ust solunum yolu enfeksiyonu geciriyorum zor donemlerdeyim dua edin kizlar.Senin batmaların yada kasik agrin oluyor mu bu hafta?
Neler yapiyor mesela?Gaz korkunç derecede var ya .ben de gaz yapcak seyler yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?