2019 EKiMDE HAMILE KALANLAR

Bende henuz mide bulantisi yok daha yeni belki ondandr diyorum sadece koku hassiyetim var

Buarada kızlar sümüksü topak halinde akıntım var normal mi ya
Doktor normal dedi, parlak kirmizi olmadigi muddetce sikinti yokmus
Sua rahmimiz vuducumuzdaki kanin yuzde 20 sini kullaniyormus. Baska hic hir organ bu kadar yuzdeye sahip.degilmis. hem.10. Haftada ambiyo olusuyormus ondan bence o akinti. Gozetim.altinda olmakta fayda var tabi doktoruna sorabilirsin

Gunaydin kizlar, ust solunum yolu enfeksiyonu geciriyorum. Surekli hapsirma oksurme. Cok tedirginimm.. ilac kullanmiyorum

teşekkür ederim canım.doğru belki embriyodandır.kalıp gibi gelince tırstım.ama kokusuz Allahtan. ballı süt iç çok iyi geliyo boğazlara. ben de olcak gibi oldum pekmez ballı süt geçti.inşallah olmam ben de.sen de erkenden atltırsın umarım

Kızlar benim idrar yolları enfeksiyonu geçmemiş dr antibiyotik verdi zimax onu kullanıcam bol su için sizde inşallah geçer

Kızlarr merhaba ben yeni katılıyorum bu gruba. Bugün 5+4 üm geçen pazartesi keseyi gördüm haftaya gel bebişi görelim dedi doktorum. Bu sabah idrarımı yaptıktan sonra peçeteye kahverengi bi leke geldi doktorumu aradım zaten progestan kullanıyodum şimdi vajinadan fitil olarak kullanmaya başladım endişe edecek bir durum var mıdır sizce doktorum sakinlikle karşıladı ilaca devam et devam ederse gel bebege bi bakalım dedi

Benim de dunden beri ara ara pembe akintim var. Doktora soyledim pek onemsemedi progesteron verdi sabah aksam, persembe randevum var. Ama ilaca basladiktan sonra kesildi benim lekelenmem. Sen nasil oldun?

Merhaba arkadaşlar henüz 4+2 haftadayız. Çok yeni. Ama konularda denk gelemedim malesef. Doktor kontrolleri ,kan testleri , kese görme ,kalp atımı, cinsiyet vb konuları paylaşmak için bekliyorum
Bende 5+6 şuan. Geçen hafta öğrendim doktora gittim direk kese görünüyor dedi tahlildede 1008 çıkmıştı. Kalp atışı için ne zaman gitmeli ben de tam bilmiyorum :)

Arkadaşlar benim başımın sol tarafı çok ağrıyo. Ona baglı olarak midemde bulanıyo her sabah parol icmek zorunda kaliyorum. Benimle ayni durumda olan varmi acaba?

Arkadaşlar benim başımın sol tarafı çok ağrıyo. Ona baglı olarak midemde bulanıyo her sabah parol icmek zorunda kaliyorum. Benimle ayni durumda olan varmi acaba?
bendede başagrısı oluyor ama ilaç alacak kadar şiddetlı degıl bası cok ağrıyanların bebeği erkek olurmus:)

benim yemeklerden sonra hemen karnım ağrıyor,özellikle akşamları. bi de ayaklarım çok üşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…