- Konu Sahibi Beatrice00
-
Mahvolmuştum bende bulantidan kusmadan 1 gece hastahanede yatırdı beni doktor ilaç verdi iyiyim çok şükürKızlar bulantiya çözüm bulan var mı? Hayat zorlaşıyor
Valla sanki hersey yapıyor gibi.Neler yapiyor mesela?
Doktor normal dedi, parlak kirmizi olmadigi muddetce sikinti yokmusBuarada kızlar sümüksü topak halinde akıntım var normal mi ya
teşekkür ederim canım.doğru belki embriyodandır.kalıp gibi gelince tırstım.ama kokusuz Allahtan. ballı süt iç çok iyi geliyo boğazlara. ben de olcak gibi oldum pekmez ballı süt geçti.inşallah olmam ben de.sen de erkenden atltırsın umarımDoktor normal dedi, parlak kirmizi olmadigi muddetce sikinti yokmus
Sua rahmimiz vuducumuzdaki kanin yuzde 20 sini kullaniyormus. Baska hic hir organ bu kadar yuzdeye sahip.degilmis. hem.10. Haftada ambiyo olusuyormus ondan bence o akinti. Gozetim.altinda olmakta fayda var tabi doktoruna sorabilirsin
Benim ikinci olacak Allah izin verirseEvet benim ilk. Peki senin?
Benim de dunden beri ara ara pembe akintim var. Doktora soyledim pek onemsemedi progesteron verdi sabah aksam, persembe randevum var. Ama ilaca basladiktan sonra kesildi benim lekelenmem. Sen nasil oldun?Kızlarr merhaba ben yeni katılıyorum bu gruba. Bugün 5+4 üm geçen pazartesi keseyi gördüm haftaya gel bebişi görelim dedi doktorum. Bu sabah idrarımı yaptıktan sonra peçeteye kahverengi bi leke geldi doktorumu aradım zaten progestan kullanıyodum şimdi vajinadan fitil olarak kullanmaya başladım endişe edecek bir durum var mıdır sizce doktorum sakinlikle karşıladı ilaca devam et devam ederse gel bebege bi bakalım dedi
Bende de var. Doktora soracağım sorulardan birisi bu.Buarada kızlar sümüksü topak halinde akıntım var normal mi ya
Bende 5+6 şuan. Geçen hafta öğrendim doktora gittim direk kese görünüyor dedi tahlildede 1008 çıkmıştı. Kalp atışı için ne zaman gitmeli ben de tam bilmiyorum :)Merhaba arkadaşlar henüz 4+2 haftadayız. Çok yeni. Ama konularda denk gelemedim malesef. Doktor kontrolleri ,kan testleri , kese görme ,kalp atımı, cinsiyet vb konuları paylaşmak için bekliyorum
bendede başagrısı oluyor ama ilaç alacak kadar şiddetlı degıl bası cok ağrıyanların bebeği erkek olurmus:)Arkadaşlar benim başımın sol tarafı çok ağrıyo. Ona baglı olarak midemde bulanıyo her sabah parol icmek zorunda kaliyorum. Benimle ayni durumda olan varmi acaba?
geçmiş olsunnO kadar agriyo ki acildeydim hep yok boyle bi bas agrisi
Tek ayaklar olsa, donuyorummbenim yemeklerden sonra hemen karnım ağrıyor,özellikle akşamları. bi de ayaklarım çok üşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?