Neden az bişey? Gliserin kansuk ben tamamını koydum, hemen çıktı zaten, az koyunca bir de yapamadıysa içinde kalır daha kötü değil mi?
Doktor bize biraz inceltip koyun demişti ki inceltmişken bile zor giriyor yağ sürüyoruz, kızımın popo deliği çok mu küçük acaba 🤔 içerde eriyormuş o

Kızlar oğlum elini sürekli ağzına götürüyor bu bir süreç diyorum, elini keşfediyor diyorum dokunmuyorum ama bu sefer de parmağını ağzına götürerek öğürüyor müdahale ediyorum. Var mı böyle hareketler sizde de
Vardı ama birazcık azalttı. Bi de dün diş kaşıyıcı verdim eline onunla bayağa oyalandı, elini yemedi

Merhaba arkadaşlar oğlum 28 ağustos doğumlu, 3 ay 14 günlük. Henüz bir şeylere uzanıp almıyor ama gelişim süreçlerinde 3 aylık olduğunda oyuncaklara uzanıp alır dönencesine uzanır falan diyor. Bizimki önünde sallasak da hiç ilgilenmiyor. Doğumum problemli olduğu için ondan sebep mi acaba demekten kendimi alamıyorum. Sizde durumlar nasıl bu konuda?
Her çocuğun gelişi farklı olabiliyor, bazı şeyleri biraz geç yapabiliyorlar. Bizim kızda 28 ağustos doğumlu, bişey uzattığım zaman tutmuyor ama oyun halısında ki oyuncakları tutuyor. Dün eline diş kaşıyıcı tutturdum diğer eliyle de kavrayıp ağzına götürdü, bilinçli olarak tutmayı yeni keşfediyor sanırım.

Çok sağol canım hiç sorma aklım çıkmazmı küçük kızımı emziriyordum ablasıda oyun hamuru oynuyordu plastik bıçağını bulamamış çekmeden kahvaltı bıçağı almış çekmeceyi kapatırken nasıl yaptıysa girmiş gözüne bir çığlık koptu mutfaktan nasıl koştuğumu bilemedim ne oldu annem dedim baktım gözünü tutuyor bıçak bakttı gözüme diyince önce sandım göz kapağına geldi göz kapağı baya kızarmıştı yüzünü yıkadım yavaşça aç gözünü geçer birazdan annem dedim yok açamıyor gözünü elimle göz kapağını kaldırdımki renkli yeri baya çizilmişti ne yapacağımı şaşırdım hemen apar topar hastaneye götürdüm orda da doktorun asistanı ne oldu dedi dedim kahvaltı bıçağı gelmiş gözüne baktı dedi abla neden dikkat etmiyorsun gözü gitmiş dedi öyle diyince dünya yıkıldı başıma doktoru çağırmaya gitti ben zor tuttum kendimi ağlasam kızım daha kötü olacak zaten korkuyor yavrum doktorlara ne dediysr iki doktor birden koşarak geldi hemen bayan doktor cihazla baktı derin bir oh çekti korktuğumız gibi değil dedi sadece zedelenme var dedi diğerine dedi birde sen bak diye oda baktı annesi ucuz atlatmışınız dedi ama benim orda sinirlerin boşaldı Rabbim kimseye yaşatmasın eğer bişey olsaydı yavrunun gözüne bana ömür boyu vicdan azabı olurdu rabbime bir değil bin şükür ki görmesinde sıkıntı olmadı
Ay Allah korusun çok geçmiş olsun ☹️Allah korusun meleklerimizi 🙏

Yok canim ilk 2 hafta kayinvalidem yanimdaydi ama oglumu vermedim hic hep kendim baktim. O zamanlar ev islrrini vs o yapiyordu ama. Simdi de tekim ben yapiyorum hepsini. Ben gormesem ordaki dikis izini ameliyat oldugum aklima bile gelmez. Hatta o kadar unutuyorum ki bazen baya agir seyler kaldiriyorum
BEn ilk zamanlarda unuttum ameliyatlı olduğumu ilk haftadan misafir ağırladım, iki günlükken puseti taşımak zorunda kaldım hastanede hiç unutmuyorum en ağırı o geldi. Maşallah sana. Annem 5 gün yanımdaydı ama bir faydası olmadı sayılır içine kapanık biri, ağladı durdu stres yapmış ben ameliyattayken, gurbetteyim kendi ailemden tek o vardı, sinirleri salındı sanırım o 5 gün boyunca sakinleştirici kullanıyor gibiydi 😑

Ya kizlar sizde de oluyor mu? Ben resmen hamilelik gunlerimi ve oglumun yeni dogan gunlerini cok ozluyorum. Hani imkanim olsa su an bi tane daha cocuk yapicam. O zamanki fotograflarima bakip bakip duruyorum 😂 boyle bir hastalik var mi acaba 😂
Esime dedim zaten bikac sene sonra hemen 2. Yi yapalim diye. Bikac sene sonra diye de utandigim icin soyledim yoksa hemen diyecektim 😂
Hemen yapsan ikisine birden bakabilecek misin, hiç yardım edenim olmayınca benim cesaretim yok iki sene sonra da. Ben bebeği uyuturken şuan eşim içerde mucize dr izleyip çerez yiyor mesela 🙄

Çok sağol canım hiç sorma aklım çıkmazmı küçük kızımı emziriyordum ablasıda oyun hamuru oynuyordu plastik bıçağını bulamamış çekmeden kahvaltı bıçağı almış çekmeceyi kapatırken nasıl yaptıysa girmiş gözüne bir çığlık koptu mutfaktan nasıl koştuğumu bilemedim ne oldu annem dedim baktım gözünü tutuyor bıçak bakttı gözüme diyince önce sandım göz kapağına geldi göz kapağı baya kızarmıştı yüzünü yıkadım yavaşça aç gözünü geçer birazdan annem dedim yok açamıyor gözünü elimle göz kapağını kaldırdımki renkli yeri baya çizilmişti ne yapacağımı şaşırdım hemen apar topar hastaneye götürdüm orda da doktorun asistanı ne oldu dedi dedim kahvaltı bıçağı gelmiş gözüne baktı dedi abla neden dikkat etmiyorsun gözü gitmiş dedi öyle diyince dünya yıkıldı başıma doktoru çağırmaya gitti ben zor tuttum kendimi ağlasam kızım daha kötü olacak zaten korkuyor yavrum doktorlara ne dediysr iki doktor birden koşarak geldi hemen bayan doktor cihazla baktı derin bir oh çekti korktuğumız gibi değil dedi sadece zedelenme var dedi diğerine dedi birde sen bak diye oda baktı annesi ucuz atlatmışınız dedi ama benim orda sinirlerin boşaldı Rabbim kimseye yaşatmasın eğer bişey olsaydı yavrunun gözüne bana ömür boyu vicdan azabı olurdu rabbime bir değil bin şükür ki görmesinde sıkıntı olmadı
Çok ama çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

limelemon limelemon un dedigi gibi kesinin ustunde var bende hissizlik. Hatta gecen pantolonumun lastigini biraz yukari cekeyim dedim meger gobegimi tutuyomusum o kadar hissetmedim😱
E Elwing6 çok şanslısın. P Pekmutlu dr un dediğine göre bir yıl içinde hisler geri gelecekmiş karın kaslarımız kesildiği için öyle oluyormuş ama ben inanmıyorum geri geleceğine.

Doktor bize biraz inceltip koyun demişti ki inceltmişken bile zor giriyor yağ sürüyoruz, kızımın popo deliği çok mu küçük acaba 🤔 içerde eriyormuş o
Bilmiyorum ki ben inceltmeden koydum ve hemen geri çıktı zaten, peşine de yaptı kakasını

E Elwing6 çok şanslısın. P Pekmutlu dr un dediğine göre bir yıl içinde hisler geri gelecekmiş karın kaslarımız kesildiği için öyle oluyormuş ama ben inanmıyorum geri geleceğine.
Geciyor kizlar merak etmeyin benim 1 yila yakin surdu ilk dogumumdan sonra. Cok rahatsiz ediyodu beni o bolgem kasiniyordu mesela kasiyordum ama kasidigimi anlamiyordum cunku hissetmiyordum ve kasinmasi gecmedikce daha bi sinir oluyordum ama sonradan gecti gitti. Simdi yine basa sardik 7 sene sonra bakalim simdi ne kadar surecek bu hissizlik.

bebegine sağdigi sütü ya da mamasini
kaşıkla veren var mi
benim kız emme konusunda çok sorunlu iştahsız bi tip
acaba sagdığım sütü ağzına akitsam ne dersiniz bi yorum yapsaniz kızlar???
doyduğunu anlar mı reddetme ihtimali var mi ???

BEn ilk zamanlarda unuttum ameliyatlı olduğumu ilk haftadan misafir ağırladım, iki günlükken puseti taşımak zorunda kaldım hastanede hiç unutmuyorum en ağırı o geldi. Maşallah sana. Annem 5 gün yanımdaydı ama bir faydası olmadı sayılır içine kapanık biri, ağladı durdu stres yapmış ben ameliyattayken, gurbetteyim kendi ailemden tek o vardı, sinirleri salındı sanırım o 5 gün boyunca sakinleştirici kullanıyor gibiydi 😑
Hadi ya :( o halde daha da zor gelmiştir hem anneni dusun hem cocugunu dusun.. ameliyatli oldugun aklina gelmez tabi.. cok sukur bak bu gunlere geldik sonucta bebislerimizle😊

Geciyor kizlar merak etmeyin benim 1 yila yakin surdu ilk dogumumdan sonra. Cok rahatsiz ediyodu beni o bolgem kasiniyordu mesela kasiyordum ama kasidigimi anlamiyordum cunku hissetmiyordum ve kasinmasi gecmedikce daha bi sinir oluyordum ama sonradan gecti gitti. Simdi yine basa sardik 7 sene sonra bakalim simdi ne kadar surecek bu hissizlik.
Olsun ne guzel sebebi var ama boyle olmamizin 😊 bakalim bana da doktor 5 6 ay demisti ama hic inanmiyorum. Bir de o kaslari guclendirmek icin egzersizler yapnan lazim demisti acaba hissi geri kazanmak icin mi demek istedi ki

Hemen yapsan ikisine birden bakabilecek misin, hiç yardım edenim olmayınca benim cesaretim yok iki sene sonra da. Ben bebeği uyuturken şuan eşim içerde mucize dr izleyip çerez yiyor mesela 🙄
Oglum biraz buyumeden bakamam walla. Insallah buyuyup de akli basinda olursa o zaman anca yoksa tek basima hayatta bakamam

Zor oldu mu 2.sezeryan 🙄 hamilelikte falan sorun oldu mu.
Bir de egzersiz yaptin mi ne zaman basladin spora?

Back
X