2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hadi ya 🥲 yandık valla, herşey paramparça 🫠 Bizim de arkasından bakıyor tekrar istiyor

Evet aynen öyle. Arkasından bakınca tekrar veriyorum bi daha atıyor 😬
Evet. Sonsuz bi döngü. Çok yoruldum ya 🫠 ağlıyor artık istediğini vermediğimde ya da elinden aldığımda. Yoktu bunlar. Yoktu oy 🙂

Evet. Sonsuz bi döngü. Çok yoruldum ya 🫠 ağlıyor artık istediğini vermediğimde ya da elinden aldığımda. Yoktu bunlar. Yoktu oy 🙂
Ben de ya, bu ay tam gaz geldi. Her gün yeni bi güncelleme geliyo ve istediği olmayınca hep ağlıyor 🥲 bi de diş ağrısı eklenince anam ağladı benim bu ay 😣

• Üzgünüm
Reactions: Gao
Ben de ya, bu ay tam gaz geldi. Her gün yeni bi güncelleme geliyo ve istediği olmayınca hep ağlıyor 🥲 bi de diş ağrısı eklenince anam ağladı benim bu ay 😣
Bu istediğin olmayınca çıldıracak kadar ağlama benimkine de geldi. Eliyle gösteriyor vermezsem kıyamet kopuyor. Sürekli bir ağlama hali. Deneyimli anneler var mı, geçer mi bu durum. Yoksa çıldırmama az kaldı.

Ya evet bebeğe salatalık verdim diyenler oluyor ben anlamıyorum nasıl verilir ki? ben ancak rendeliyorum öyle kaşıkla yediriyorum serinler diye. salatalığı kesip eline versem kocaman ısırır bi de onu çiğneyemez Allah korusun
Ben de önce rende veriyordum ama öyle sevmiyor, illa eliyle kendi yiyecek. O yüzden minik minik doğruyorum ağzında eziyor öyle yiyor. Ara ara bi korkuttu beni de ama hep gözüm üstünde, bi de kendi de öğürüyor gibi olunca veriyorum ben 🤔
Kızlar ya ben hamilelikten önce sigara içiyodum ama hamilelik boyunca ve bu aya kadar ağzıma sürmedim tiksiniyodum. Geçenlerde bi canım istedi yaktım bi tane ama büyük bi hata yaptım sanırım kendimi tutamaz oldum🤦‍♀️ her gün olmasa da arada günde bir tane kahveyle içiyorum emzirme sıklığım da azaldı ama bir şey olur mu vicdan yaptım🥺
Canım ne güzel hazır bırakmışken hiç dönme. Üstüne sinen koku bile çocuğa zararmış, kendine zaten zarar. Bi de şuan tam taklit dönemindeler, ilerde görür filan kendini tutabiliyorsan tut ki hiç boşuna kalmasın bilinçaltında 🙏🏻

Ocean microfer kullanan arkadaşlarım kaç damla veriyorsunuz? Biz en son 9.ayda doktora gittik, sormamışım bu detayı.

Kızım el ayak ağız hastalığı oldu 🥹
Geçmiş olsun kzuum da ben bunu bilmiyorum nedir bu nasıl bulaşıyormus belirti nedir ne kullandın
Cuma aksam 38 derece ateş çıktı cumartesi sabah çenesinde su toplamış gibi sivilcemsi bişey çıktı akşam 2 tane oldu pazar sabah 3 4 oldu pazartesi sağlık ocağına gittim uçuk dedi halbuki dilinde ağız içinde vs heryerinde var beslenmesi yok denecek kadar az sadece su içiyor acayip zayıfladı en az 1 kg resim bırakıyorum dun aksam acile gittik idrar çıkışı da yoktu hiç 1 buçuk gün neredeyse hiç yapmadı 3 serum antibiyotik vs yaptılar ağız içi dil dil altı bademcik küçük dil vs heryeri sarmış ama ellerde ve ayaklarında şu anlık yok bişey doktor çıkabilir de çıkmaya bilirde dedi

Eklentiler

• IMG-20250727-WA0004.webp
    IMG-20250727-WA0004.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 12
Geçmiş olsun kzuum da ben bunu bilmiyorum nedir bu nasıl bulaşıyormus belirti nedir ne kullandın
Ha bu arada çevremizde etrafımızda hiç böyle olan yok nereden geldi çıktı bilmiyorum . Ve aşırı bulaşıcı bişey miş doktor evdeki çocuklara ve kendine dikkat et dedi bakalım

Cuma aksam 38 derece ateş çıktı cumartesi sabah çenesinde su toplamış gibi sivilcemsi bişey çıktı akşam 2 tane oldu pazar sabah 3 4 oldu pazartesi sağlık ocağına gittim uçuk dedi halbuki dilinde ağız içinde vs heryerinde var beslenmesi yok denecek kadar az sadece su içiyor acayip zayıfladı en az 1 kg resim bırakıyorum dun aksam acile gittik idrar çıkışı da yoktu hiç 1 buçuk gün neredeyse hiç yapmadı 3 serum antibiyotik vs yaptılar ağız içi dil dil altı bademcik küçük dil vs heryeri sarmış ama ellerde ve ayaklarında şu anlık yok bişey doktor çıkabilir de çıkmaya bilirde dedi
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl? Beslenmesi başldı mı?

Yavrum ya biran önce geçsin hastalığı sağlığına kavuşsun ilaç verdi mi birde çevrede yok demişsin doktor nelerden olabileceğini söyledi mi illaki birşeyden kaptı bunu salgın falan mı var acaba

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Şimdi biraz daha iyi mi?

Back
X