Benim başıma geldi ilk gebeliğimde. 8.haftamdı galiba. Ne yediğimi yazmayayım canı çeken olur. Biraz acılıydı. Ertesi akşam tuvalette şok oldum. Bayaa da fazla kan geldi. Baktım arkadan. Halbuki dediğin gibi zorlamadım da. Devamı gelmedi. Ama sonrasında kabızlık başladı. Birkaç ay yulaf kayısıyla geçti hamilelik. Acılı bişey yedin mi
Burda yazmıştı arkadaşlar kesenin solundaysa erkekti sanırım sagindaysa kız . Arkadaşın biri eski geleneksel bı takvimden bakmıştı oda öyle demişti. Dun gecede rüyamda muz gördüm oda erkek bebekmis. Ki hiç de düşünmüyorum normalde cinsiyetini filan ama işaretler o şekilde bakalım rabbim hayırlı sağlıklısini nasip etsin inşallah. Zaten ilk çocuk ikisinind hasretle bekliuorum
Arkadaşlar bir bileklikten bahsetmiştiniz
Aradım mesajı bulamadım
Nasıl memnun musunuz
Benim bulantılar arttı bileklik geldi aklıma yardımcı olacak var mı
Ben ilk hamileligimde hamile kalmadan önce kiz cocuk görmüştüm rüyamda. 3 4 yaşlarında. Kizim 4 yaşındayken ruyamdaki kiz gibiydi.
Bu hamilelikte öyle bebek rüyaları görmüyorum. Ama cok renkli rüyalarım var
Aradım mesajı bulamadım
Nasıl memnun musunuz
Aradım mesajı bulamadım
Nasıl memnun musunuz
Aradım mesajı bulamadım
Nasıl memnun musunuz
O benim tatlım yaa maalesef ilk gün harikaydım dedim mucize gibi bişi hemen sizlere yzdım. Su içemeyen ben üç bardak arka arkaya fln içtim aöa ertesi gün bana mısın demedi daha çok kusmaya başladım ne yzıkki. Kenarda duruyor boşa para vermişim. Almayın almak isteyene de mani olun bence