• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaaa sorma, biz de nikaha gitmiştik, baktım yaşlı bir amca oğlumun yanaklarını sıkıyor, eşimin tanıdığı sandım meğer değilmiş gelip izin almış bi maşallah diyebilir miyim diye, e niye izin verdin diyorum, nerden bileyim yanaklarını elleyeceğini diyor.
Aniden yapiyorlar, yapma diyene kadar is isten geciyor.

Bizde de durum tam tersi. Ben baktıklarında sinir oluyorum 🤪 Genelde de büyük oğlum eşimde oluyor kızlar yaklaşınca “hoop noluyor onlar benim “ gibisinden bakış atıyorum 😂
Bebekler çok çabuk nazara geliyor. En basitinden Evden çıkarken 7fatiha, 3ihlas, 3felak, 3nas okuyup “Allahım nazardan kazadan beladan hastalıktan zarardan ziyandan fitne ficir insanın şerrinden kötü gözden kötü sözden sen esirge sen koru evlatlarımı da bizleri de. Amin” diyoruz sağlama alıyoruz. Nazara karşı bir dua daha var ama meşguliyet ezberleyemedim.
Anneler dua ile evlatlarına kalkan oluşturduklarını görselerdi dua etmeyi hiç bırakmazlardı gibi bir söz okumuştum.
Evet bebekler nazar çekermiş 🥺 dua okuyup çıkmak çok mantıklı evet alışkanlık haline getireyim

Eltim de arçelik var şarjlı evet çok çok iyi çekiyor diyemem ama günlük temizlik için iş görüyordu. Dysonlar şahane zaten 😍 yuvarlak temizlik robotunu da ben yıllar evvel Kore dizilerinde görüyordum Türkiye de yoktu o zamandan ahtım var alıcam diye 🤩
Hesabınıbilenanne diye biri var instagramda xiaomi marka aldı anlattıgı kadarıyla cokta memnun aklında olsun

Evet arıyor düşmesi an meselesi kemersiz aslaa dikkat etmek gerek ben ayağımda sallayarak uyutuyorum öyle bir can havli ile kendisini atiyor görsen işkence yapıyorum sanırsın halbuk8 uykusu var diye ağlıyor atıyor kendini bi de beyimi tutuyorum sallama iskenceso yetmiyor gibi. Benimkine de rahat batıyor salıncak hMak gitmiyor ayağımda sallanacak bi ara da poşetten çıkmıyorduk:/
Ya nr güzel işte ayaktada olsa sallanıp uyuyormus benimki memede uyuyor bende sadece eşimin kollarında uyudugu cok ama benim kolumdaysa mutlaka agzında meme olacak emziklerede anında uyanıyor pörsüdü resmen

Eve nem ölçüm cihazı alıcam hepsiburadadan baktım ama 25 liraya da var 120 liraya da emin olamadım fiyatı uygun olanların yorumları baya iyi ama🤔Tavsiyesi olan var mı

Bebek anlamaz dışarıyı fln ne yapacaksınız diyenler var vallahi öyle iyi anliyorlarki arabayı, gezmeyi.Evde hayatta bu pozisyonda durmaz dediğimiz şekilde arabada duruyor.Market bile değişik geliyor.Bizi dışarısı paklar:)
Hiii nasıl anlamaz neredeyse iki aydır kapıya gittigimiz anda aglaması kesilen bi cocugum var
Bir aydırda tulumunu giydirirken cebelleşmiyor susuyor
Bir bende değil ablamda annemdede denedik kızımı aglrken alıp kapıya hadi dısarı cıkıyoruz diye gittiler hopppp sustu 😬
Cok uyanıklar cok
Ama biz max iki günde bir dogurdugumdan beri dısarı cıkıyoruz cıkartıyoruz sürekli ben evcimen biri olmadıgım icin cocuguda benim düzenime alıstırdık

Aynıyız altta kalan kolu kurtsramoyor senle benim ki aynı gündü doğumlar demi 6 eylül tam öyle kendini yuvarlayamıyor hala ayakları kaldırıp ayıyı kendini ben yardımcı oluyorum elimle destekliyorum dikkatini çekecek bişey koyuyorum sagına veya soluna baka baka dönmeye çalışıyor ama altta kalan kolu kurtaramıyor
5 eylül aynı sayılır :)
Ben destek vermiyorum tamamen kendi basına bırakıyorum kendi kendine dönmeye calısıyor dönüyorda ama işte kolu altta kalıp zoruna gidiyor baslıyor aglamaya o zaman yardımcı olup kolunu kurtarıyorum

Disarda avmde hicbir sorun yoktu hatta sonra arkdsa gittik oturduk eve geldik mama verdim yatiricaz besige koyduk yaniii aglamayi duyan cocugu kesiyoruz zanneder..esim besikten aldi kucaginda salliyodu ben aldim kucagima aldigim an sustu..besige yatirdim tekrar inleme aglama..en sonunda esim supurge sesini acsak mi dedi bende etkisini yitirdi artik diye dusunuyorum beyaz gurultuyle aglamasi durdu.saskinim.benim kizim buyudu saniyordum :) hala anne karni sesi rahatlatiyor gerci bi uzman 5 .aya kadr kullanabilrsiniz demisti..

Uykuya gecmek cok sancili oluyo sebebini hala cozemedim..hala derin uykuya dalmadi inliyo..gaz mi acaba uyumak mi istemiyo fazla uyarildigi icin mi atak mi? Huyu suyu degisti 15gundur cocugun 😔😔 Allahtan daldigi zaman uyuyor ama dalana kadar neler neler...
Bizim de hep dışarda olduğumuz günlere denk geldi aynı durum
demek tesadüf değil
Artık ‘acaba ne oldu bir yeri mi ağrıyor ‘ diye düşünmicem
Bence kesin yorgunluktan uykuya geçemiyorlar
Dışarda olduğumuz süreçse uykuları da atlıyoruz vs ya bunlar etkiliyor sanırım

Geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır mutlaka arada sırtını ve göğsünü dinle önlem amaçlı 👍🏻
Ya dinletin hırıltılı ydı acile gittik hemen Dr çiierler temiz dedi birazdan çocuk Dr na götürecrm serum diz. Yapıyorum sürekli inşallah çabucak atlatırız bende grip olck gibiyim babamız bş hasta oldu hepimizi pert etti yaa Bi kar yağsa da şu mikroplar kırılsa

Dişine dolgu yaptıran var mı?
Ben n ağrı vs olıyım diye merek ediyorsan eğer zerre ağrı olmuyo ki benim canım kıymetlidir diş etlerin sebebiyle gitmiştim Dr gelmişken siyahla ma var gel doldu yapalım dedi ilk defa yaptıracak tın bu arada ay nasıl olur ki iğne yapacakmısınız falan derken Bi panik hali zorla tuttu beni ben şok hiç acımadı ağrı da olmadı sadece dişin siyahlıpı temizlerken yontuyıya onun kokusu ve o his içimi Bi değişik yapmıştı onun dışında ağrı yok iğne bile yapmadı gani uyuşturmak için

Back
X