- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Zaten iki taraf aynı anda iyi olmuyor kesinlikleMaşallah maşallah diyeyim önce.Ailenin destek olmasi güzel şey.
Benim büyük çocuğa 1 yaşında ise başladım eşim ile dönüşümlü baktık.Sonra hamile kaldım ikinciye.Ikincinin izninde 1.cide braz daha büyümüş oldu.Kizim 9 aylık iken oturup kalktığımız arkadaşım baktı oğlumu yaşı 3 e yakın diye kreşe verdim(bu arada kreş meselesine sonra deginirim) oğlum çok kötü hastalaninca kreşten alıp onu da arkadaşımıza verdim.benim okul yarim gundu. Sabah bırakıp öğlen alıyorduk.
Sonra tayin istedik kv ye 20 km yakın bir köye.Kv bakarım dedi önce sonra kaynima kız bulma telaşına düştü annemi zorla çağırdım ücret karşılığında baktı 1 ay.Sonra bir iki bakıcı ile görüştüm içime sinmedi.2 yıl hafta içi köyde kv ile kalıp esimle gidiş geliş yaptık haftasonu evimize geldik.Sonra çocuklar anaokuluna başladı rahatladık.
Hayatta her zaman herşey dört dörtlük olmuyor bir taraf iyi iken diger tarafta pürüzler çıkabiliyor.ne güzel ailen destekçi ve her daim arkanda boş ver hiç takma kvni
Sizde cok caba vermişsiniz
Ben yasım itibariyle işten cıkarsam yeni iş bulamam geri döndügümde cunku ikini cocukta düşünüyoruz iki yıl sonra :/ onuda büyüt dön derken 40 olurum
Bakıcı mayıs Haziran gibi arasturıcaz kısmet belki içimize sinen buluruzda gönlüm rahat eder