Tesekkrlrt tyzesi sizde oylerr ❤Yaaaa ama çok tatlı olmuş Gülce![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkrlrt tyzesi sizde oylerr ❤Yaaaa ama çok tatlı olmuş Gülce![]()
Katiliyorun once suzgecten gecirmek gerekiyo soylenen her seyi..bende kilo basina 1 damla diye okudum nette ama doktorunuz oylr mi onerdiSağlık ocağı doktorları şans işi canım sen takma. Benim hamileyken progestan ve kısa bir süre de endol fitil kullanmam gerekiyordu özelde doktorum reçete etti ama o sıra alamadım evde de vardı. Derken reçetenin süresi geçti bende sağlık ocağından yazdırayım dedim. Doktor yarım saat hamilenin parol dışında ilaç kullanması sakıncalı. Yok bebekte ani kalp gelişimi yapar ilerde anormallik oluşur. Kanıtlanmış faydaları yok bu ilaçların falan filan. E zaten ilaçların fazda zarar maliyetine göre kullanıyoruz bunu biliyor herkes. Ben istiyorum lütfen yazın dedim. Başka doktora git ben yazmıyorum dedi. Gittim dışardan aldım ilaçları.
çok geçmedi o doktor değişti zaten. İlk gebeliğimde de aynı ilaçları kullanıyordum. aile Hekimi riskim var tekrar tekrar gelmeyeyim diye 8 kutu birden yazıyordu.
Ben daha önce de yazdım. Özelin en baba doktoru dahi olsa biz en doğrusu nedir araştırıcaz. Heleki çocuk doktorlarını güven olmuyor. Onlar açısından da bakıyorum olaya. hergün 10dk da bir hasta bakıyorlar. Karşılarında derdini anlatamayan yavru, bizden daha iyi mi tanıyacak. O gün gününde değildir, kafası karışıktır, ailevi problemi olabilir vs insan neticede. Ben 9ay karnımda özenle taşımışım doktorun ağzından bikaç saniyede çıkan söze güvenemem.
microferi ben şimdilik 0.5 ml veriyorum. Kapağındaki damlalıkta işareti var
Ay cok gecmiş olsun iyi bari bişey olmamısKizlaar herkese bebisleriyle beraber ailesiyle beraber saglikli ve mutlu bir yil diliyorum
ben yine okuyamadim hicbir sey
wa ta mi ig da mi bulusulacak ben de varim
31 aralik aksami benim oglum dustu yaev tipi anakucagini goturmustuk arkadaslara. Ben tam acamamisim ayağının kilidi yerine oturmamis. Oglumu tam oturttum, anakucaginin ayagi kapandi oglum da anakucagiyla beraber yarim metre asagi indi
kafasi carpti mi bilemedim hemen acile goturduk cok sukur bir sey cikmadi. Tum gece kontrol ettim ama. Allah kimseye yasatmasin.
![]()
Çok geçmiş olsun cnm Allah korusun.Kizlaar herkese bebisleriyle beraber ailesiyle beraber saglikli ve mutlu bir yil diliyorum
31 aralik aksami benim oglum dustu yaev tipi anakucagini goturmustuk arkadaslara. Ben tam acamamisim ayağının kilidi yerine oturmamis. Oglumu tam oturttum, anakucaginin ayagi kapandi oglum da anakucagiyla beraber yarim metre asagi indi
kafasi carpti mi bilemedim hemen acile goturduk cok sukur bir sey cikmadi. Tum gece kontrol ettim ama. Allah kimseye yasatmasin.
![]()
Evet ya hic aklıma gelmemisti benim deAy cok gecmiş olsun iyi bari bişey olmamıs
Pusetlerden cok korkuyorum kollarından tam kapanmadı mı düşme riski cok fazla
Cok gecmis olsun. Ben de korkuyorum evdekinden. Ayagi hep kapaniyor, bebis de hareketlendigi icin icinde kayiyor. Kullanim sureleri doldu artik galiba.Kizlaar herkese bebisleriyle beraber ailesiyle beraber saglikli ve mutlu bir yil diliyorum![]()
ben yine okuyamadim hicbir sey![]()
![]()
Sagol canim size de cok gecmis olsunÇok geçmiş olsun cnm Allah korusun.
Bizimki de benzer şekilde düştü.Kafasi ymusak geldi bizimkinin halıya ama dediğin gibi çok çok korktum.Artik hiç güvenmiyorum anakucaginin koluna
Tesekkur ederim canimCok gecmis olsun. Ben de korkuyorum evdekinden. Ayagi hep kapaniyor, bebis de hareketlendigi icin icinde kayiyor. Kullanim sureleri doldu artik galiba.
hadi ya. onu bilmiyordum sorryKafalar artık o kadar büyümüyor olması lazım![]()
oh ne güzel masallah. sen rahat ol annesi6.250 iste gelisimi iyi dedi bilmiyormki
Ateş yok huzursuzluk varsa yarım cay kasıgı ates varsa 4 saatte bir bir cay kasıgıKizlar, calpol yarim cay kasigi mi bir cay kasigi mi veriyorduk?
Kac kiloydu bebisin? Olcu kasigi varsa bizimki 5 kiloyken 2.5 ml veriyordukKizlar, calpol yarim cay kasigi mi bir cay kasigi mi veriyorduk?
Ay Allah muhafaza yaKızlar eşim gösterdi 7 aylık bebek naylon poşet yutup hayatini kaybetmiş. Artık yavaş yavaş hareketlenmeye başladılar çok dikkatli olmak gerekiyor.
Evi bebislere göre düzenlemeliyiz.Sizin gormediklerinizi onlar görüp hop ağza atacak.
Özellikle baharda kaloriferler sönünce ortaya çıkan bi böcek türü var onlara dikkat .Arkadaşımın bebeği onları yemeye çalışıyordu.Bizimkilerde baharda tam iyice meraklı olacaklar
7 kilo bugunku olcume gore. Hemsire soyledi aslinda ama bebis o kadar agliyordu ki aklimda tutamamisim.Kac kiloydu bebisin? Olcu kasigi varsa bizimki 5 kiloyken 2.5 ml veriyorduk
Benim kardesim de bocek yemeye calisiyorduKızlar eşim gösterdi 7 aylık bebek naylon poşet yutup hayatini kaybetmiş. Artık yavaş yavaş hareketlenmeye başladılar çok dikkatli olmak gerekiyor.
Evi bebislere göre düzenlemeliyiz.Sizin gormediklerinizi onlar görüp hop ağza atacak.
Özellikle baharda kaloriferler sönünce ortaya çıkan bi böcek türü var onlara dikkat .Arkadaşımın bebeği onları yemeye çalışıyordu.Bizimkilerde baharda tam iyice meraklı olacaklar
Cok gecmis olsun canim benim.pusette bizimkide popisini kaydiriyo..tinylovei sevmiodu sms guvenli koyuyorum icine mutfaga falan gidiyorum rahatta artik koltukta falanfa birakilmazKizlaar herkese bebisleriyle beraber ailesiyle beraber saglikli ve mutlu bir yil diliyorum
![]()
Sagol canim.Cok takmiyorum kafama ya cok sisko olmasinada gerek yok sagligi iyi gorunuyo..gunde 2 3 kez mama vericem..az once verdim aglamalari durdu yavrumun