- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
Gitme gitme ben buralardayımBuralar epey sakinleşti. Pek paylaşım olduğu yok. Ben ağustos annelerine gidiyorumherkese sevgiler
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitme gitme ben buralardayımBuralar epey sakinleşti. Pek paylaşım olduğu yok. Ben ağustos annelerine gidiyorumherkese sevgiler
![]()
E aktif olsana o zaman ne güzel birlikte paylaşımlar yapalım, güçlerimizi birleştirelimMerhabalar ben de eylül annesiyim her ne kadar bebeğim acele edip 28 ağustosta doğsa dave hamilelikten bugüne kadar da bu sayfanın sıkı takipçisiyim watsapp gruplarında grubu sessiz takip eden üye gibi
yazmayıp okuyorum
Ancak farkettim ki bikaç gğndğr sanırım farklı bir mecrada arkadaşlar ve çok üzüldüm
Burda ben de sizden duyduklarımla bebeğimi büyütmeye çalışan bir anneyim buraya dönün lütfenya da bizi de alın
Hafif bi karartı var mercimek tanesi kadar o ize mi dönüşecek bilmiyorumKızlar bizim verem aşı izi oluşmadı henüz sizde durum nasıl?
Bizim 5 haftadır filan öyleŞu an bizim de sıkıntımız uyku gece 10 gibi derin uykuya geçen kızım 2-3 haftadır hem daha geç uykuya dalıyor hem de saat başı uyanıp emip çok geç dalıyor bazen uyanma sıklığı yarım saati buluyorNe zaman düzelir korkuyorum buna alışacak diye
O da bişey mi, bugün arkadaşımla konuştum bebeği 16 aylık oldu hala aynı bizim gibiymiş bebeği. Çok zor uyuyor gece sürekli emmeye kalkıyormuşMoral bozmak istemiyorum ama ağustos anneleri grubuna baktım onlar da hala uykudan şikayetçi![]()
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş ama belki sana faydam olur. Gündüz uykuları çok önemliymiş gündüz yorgun olursa vücutta çık fazla adrenalin salgılanıp gece uykusunu sabote ediyormuş. Gündüz en fazla 2 saatte bir 45 dk dan uzun uyumaları gerekliymiş ve bu şekilde 3-4 uyku yapıp 4-5 saat gündüz uyumaları gerekliymiş. Sabah ilk uyandıktan 1.15 dk sonra ilk Gündü uykularına geçmeleri gerekliymiş. Ben bunların çoğuna dikkat ediyorum ama henüz yol kat edemedikNe o hava atar gibi 1.30 :))) bizimki geçen sabah 7.15te uyudu :) delircektim artık. Dün gece 4te uyudu, ondan önce 5.30da. Ama saat başı kalkıyorsa o saatte uyumasının da çok bi olayı olmuyo doğrusu. Şaka bi yana kolay gelsin :)
Hangi eğitmene karar verdin bilmiyorum ama irlandalıanne vardı burda birisi onun hakkında konu açmıştı hiç memnun kalmamış, çok yoğun olduğu için doğru düzgün ilgilenmemiş vs diyeBen bi eğitmende karar kıldım gibi, ağlamak biraz olur elbet, emziği de bıraktıracağım aynı zamanda çünkü, yazarım sürece uyku eğitimi hakkında bilgi isteyenler de faydalanır.
Ya çok da abartıya gerek yokmuş, bize tüp bebek merkezi hediye etmişti bi bebek bakım çantası iyi marka bişey alana kadar onla idare ederim dedim ama gayet işimi gördü. O yüzden bence de pahalı bişey alma.Kizlar bana bebek cantasi onerseniz. Sirt cantasi istiyorim. Kendi cantami kullaniyordum koptu sapi. En iyisi cok gozlu bebek cantasi alayim dedim. Ama fiyati da uygun olsun. Kullananlardan yorum alayim istedim. Yoksa internette bor suri model bakip kafam karisti
İrlandalı Anne (Esra Şimşek) Şikayet bu konuydu söylediğim bi göz at istersenYa ben çok uzun zamandır araştırıyordum zaten, kesin karar verdim. İrlandalı anne den![]()
Nokta gibi çok belli belirsiz oluşmuş canım ben de tutmadı mı acaba dedim ama daha oluşacak demek kiKızlar bizim verem aşı izi oluşmadı henüz sizde durum nasıl?
Ağustos anneleri sikayetciyse öpüp başımıza koyalım ablam iki yaşından sonra düzene girdi diyoMoral bozmak istemiyorum ama ağustos anneleri grubuna baktım onlar da hala uykudan şikayetçi![]()
Fiyat aralıgın ne bilmiyorum ama okeidog aldım asırı memnunumKizlar bana bebek cantasi onerseniz. Sirt cantasi istiyorim. Kendi cantami kullaniyordum koptu sapi. En iyisi cok gozlu bebek cantasi alayim dedim. Ama fiyati da uygun olsun. Kullananlardan yorum alayim istedim. Yoksa internette bor suri model bakip kafam karisti
Kizlar bana bebek cantasi onerseniz. Sirt cantasi istiyorim. Kendi cantami kullaniyordum koptu sapi. En iyisi cok gozlu bebek cantasi alayim dedim. Ama fiyati da uygun olsun. Kullananlardan yorum alayim istedim. Yoksa internette bor suri model bakip kafam karisti
Bizde olustu canimmKızlar bizim verem aşı izi oluşmadı henüz sizde durum nasıl?
Benim ikinci adetim öyle oldu canım. İlki leke şeklindeydi ikincisi çok yoğun kanamalı oldu hatta depent kilot almıştık doğum için ondan kullandım rahat oldu. Bugün 6.günü azaldı çok şükür kanamaKızlar sonunda adet oldum. Ama resmen lohusaliktaki gibi baya ped yetistiremiyorum var mi başına gelen?
Yarın da aşımız var. Bende karın ağrısı oyy korkuyorum inş çok huysuzluk yapmaz
Bir de bunlarda hossKizlar bana bebek cantasi onerseniz. Sirt cantasi istiyorim. Kendi cantami kullaniyordum koptu sapi. En iyisi cok gozlu bebek cantasi alayim dedim. Ama fiyati da uygun olsun. Kullananlardan yorum alayim istedim. Yoksa internette bor suri model bakip kafam karisti
Canim niye gidiyosun ki? O kadar sey ogreniyoruz birbirimizden..haftasonlari hep sessiz oluyordu burasi..orada girgir samata donuyor burasi farkli..yinede sen bilirsin tabiBuralar epey sakinleşti. Pek paylaşım olduğu yok. Ben ağustos annelerine gidiyorumherkese sevgiler
![]()