Basiniz sagolsun zor durum allah yardimcin olsun , agrinda normaldir sıkma canını bi sey yokdur ,kasik agrisi bendede var ara olur diyorlar bnde uzandim ,sende uzan biraz dinlen ,icini ferah tut bebegin seninle

Kızlar kan tahlili sonuçlarımı internet üzerinden aldım yorumlayabilir misiniz?

Eki Görüntüle 2234950
Temiz çıkmış sonuçlar
Bu sonuçlarda sonu ıgg olanlar senin o hastalığı daha önce geçirip geçirmediğini gösteriyor
Geçirmişsin yani şu an vücudun i enfeksiyonlara bağışık
Igm ise o hastalıkları su an geçirip geçirmediğini gösterir ki sen gecirmiyormuşsun :)

Hadi inşallah tatlımm Allah kalbinr göre versin sağlıkla inşallah

Kızlar ikili testte yapılan testlerden biri detaylı ultrason mu oluyor? Yoksa detaylı ultrason ayrı bişey mi? Birisi 12.hafta periontolog da detaylı ultrason oldum yazmış da kafama takıldı. Bu ikili testin ultrasonla olan kısmını normal kadın doğumcu yapmıyor mu? Ayyy tüp bebek, aşılama filan deseniz tez yazarım ama hamilelik konuların da bayağa cahilim

Canim normal kadindogumcu ultrason ile bebegin ense kalinligini ölçüyor. Ve de aynı gün kan veriyorsun. Sonra bu ultrason ve kan sonuçları karsilastirilip herhangibir risk var mi yok mu diye olasılık hesaplanıyor. Atıyorum 10 binde 1 ihtimal down sendromu olabilir vs gibi istatistiksel bilgiler veriyor bu 2li tarama testi. Yani tamamen tarama testi. Tanilama değil. Risk görürlerse 3lu taramada ortaya çıkabiliyor veya çıkmıyor.
Ben yaptıracağım haftaya. Herseye hazirlikli olmak adina. Herhangibir sikinti çıkmaz umarim

Tamam canım ben de öyle biliyordum ama bi arkadaş detaylı ultrason filan deyince kafam karıştı demekki o ayrıyetten detaylı ultrason da yaptırdı. Bende aynı sebeple 2 hafta sonra yaptırıcam devlet hastanesinde inşallah sonuçları iyi çıkar da içimiz rahat olur

Kizlar ben devlette baslamistim ama ozele gidicem hem devlet hem ozelde kafaniz karismiyor mu ? Yoksa oyle mi gitmek lazim ? Surekli surekli ultrasona gitmek ne kadar saglikli

Kizlar ben devlette baslamistim ama ozele gidicem hem devlet hem ozelde kafaniz karismiyor mu ? Yoksa oyle mi gitmek lazim ? Surekli surekli ultrasona gitmek ne kadar saglikli
Canim ekonomik sıkıntım var devlette doğum yapmam gerek. Kendimi çok zorlarsam özel hastanede doğum yapabilirim fakat ozel hastanenin tahlillerine hiç guvenemiyorum. Ozeldeki doktorum çok cok iyi biri. Devletteki doktorum da çok ilgili. Ilk doğumunu farklı bir devlet hastanesinde yaptım ama wc çok kötü ve soğuktu sonrasında çok hasta oldum. Ozel hastanede doğumu sadece odaları tek kişilik ve wc odada diye istiyorum yoksa benim için bir artisi yok.
Şimdilik hem özel hem devlet devam edip bir sıkıntı olmazsa da devlet hastanesinde doğum düşünüyorum. Doğum için hastaneye vereceğim para ile de ücretsiz izin düşünüyorum. Tabi nasıl olur bilemem herşey nasip.
Ultrasonun zararı olup olmadığını bilmiyorum. Ama zararlı olsa normalde de cekmezler diye düşünüyorum.
Bugün bebeği görünce de çok rahatladım. Daha hareket vs hissedemiyoruz ya ister istemez acaba iyimidir sorusu takılıyor kafama. Yüzü ultrasonda baya netti ağzı burnu belirginlesmis. Iyi hissettim görünce.

basıniz sagolsun hiç bir sorun yoktur merak etmeyin

detaylı ult farklı bir şey yanilmiyorsam 20 ya da 24 haftada bakiliyordu

Çok geçmiş olsun. Hastaneden çıkınca da kendini çok yorma. Dinlenmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…