• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de o modeli arastirmistim, trifix olan degil mi. Fiyati cok yuksekti. Indirimde bakayim ben de. Tesekkurler.
EVet ama %29 indirimle bi nebze olsun alınabilir diye düşündğm üstelik yatay yapılabiliyo 9 kilodan az daha tam dik oturamayan bebekler için gerçi belkş diğer oto koltukları da öyledir bilmiyorum çok rahat olmadığı için pusette ben de alıp kullanacağım araba içinde

EVet ama %29 indirimle bi nebze olsun alınabilir diye düşündğm üstelik yatay yapılabiliyo 9 kilodan az daha tam dik oturamayan bebekler için gerçi belkş diğer oto koltukları da öyledir bilmiyorum çok rahat olmadığı için pusette ben de alıp kullanacağım araba içinde
Simdi de indirim var ebebekte. %30 indirim gorunuyor.

Ben de uzun zamandir bu markayi arastiriyorum. En guvenli koltuklardanmis. Bi de Alman guvencesi tabi. :)

arkadaşlar bestrol kan damlası kullananlar kaç damla kullanıyorsunuz...
Ya ben de kaynak olayim soruya. Bu kan damlalarini ek gidaya gecince bir seylere karistirip verebilir miyiz? Bizim kan damlasi o kadar igrenc ki bebem artik kasik gorunce agzini kilitliyor. Diger damlalari bile icmek istemiyor. Zaten cogunu da tukuruyor, her yer simsiyah oluyor. 😬

Deneyimli anneler mama termosu almak gerekir mi?

Ben hiç ihtiyaç duymadım, ailecek çok gezerizde belki kullananlar faydasını görenler vardir.5 saat mamasını çorbasını ılık tutabiliyormus eğer çok uzun saatler dışarıda kaliniyorsa olabilir

Canim bizim doktor 7. Ay ilk doz dedi. Aşısız aylara gelen takvim çıkarttı
Evet saglik ocagndaki doktora yaptircaksaniz iletisim halindeolalum asilara denk gelmesin dedi 7.sonraki kacinci ayd?

@Pircici bizim gittiğimiz hastanede menenjit vakası olduğu için sanırım doktorumuz çok önemli ben üç ayda yaptırıyorum dedi ama bizim süre geçtiği için dört buçuk ayda yaptırdık, maşallah ateş bile yapmadı, hafif mırıldandı. Arkadaşımın çocuğuna iki yaşında yaptılar çocuk iki gün yürüyememiş bacak ağrısından, günlerce ateşi çıkmış, bizi de korkutmuşlardı ama anladım ki büyükken daha zor atlatıyorlar. Şimdi emerek çabuk atlatıyorlar, ya da her çocuk farklı neticede. Bebişler daha da tatlış olmuş bu arada 💕 Ben işe başladım mutsuzum çok alışmışım tüm günü oluşumla geçirmeye.
Bizede doktor asilarin cok fazla oldugunu alerjik reaksiyon gosterebikcegni zaten krese vs gitmiyorsa 1yasta onerdigini soyledi hepsi ayri bisey soyluyo

Yarın bizim de 5 ay kontrolümüz var ama babası götürecek sanırım, yeni başladığım için işe rapor almak istemiyorum, programımı istediğim gibi yaptılar bir de. Soracaklarımı liste yaptım. Çocuğun düzeni şaştı, mesela şuan uyuyor, bir saate çıkmam gerekiyor karmakarışık duygular.
Allah yardimciniz olsun canim

Ya ben de kaynak olayim soruya. Bu kan damlalarini ek gidaya gecince bir seylere karistirip verebilir miyiz? Bizim kan damlasi o kadar igrenc ki bebem artik kasik gorunce agzini kilitliyor. Diger damlalari bile icmek istemiyor. Zaten cogunu da tukuruyor, her yer simsiyah oluyor. 😬
koyuluyor canim meyve suyuna

Biz menenjit bexseronun ikinci dozunu vurdurduk bugun 3-5-7-12.aylar diye gidiyor
Diğer tip menenjit aşısı icin 8.ayda vuruluruz deri
Artik hangi tip bilmiyorm ama 1 yasinda yaparsak 1 asi olacak 1asiyla kurtaririz ama erken yaparsak bir kac doz gerekecek dedi aile hekimi 🙄 anlamadim ben de ya

Eklentiler

• 20200205_231211.webp
    20200205_231211.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 19
Evet saglik ocagndaki doktora yaptircaksaniz iletisim halindeolalum asilara denk gelmesin dedi 7.sonraki kacinci ayd?
7, 10, 16 canım. Bir asi daha varmış menenjitle alakalı o da 17 ve 19 sanırım.

arkadaşlar bestrol kan damlası kullananlar kaç damla kullanıyorsunuz...
Bestiron mu? Henüz başlamadım fakat başlarsam bunu almayı düşünüyorum bebeğin kilosu kadarmış ölçü. Bizim iki doktor farklı şeyler diyor. Biri benim değerimi görmek istiyor diğeri kesinlikle başlıyoruz hemen 🤷🏼‍♀️

Merhaba arkadaşlar.. Bugün konuyla çok alakasız bir şey paylaşıcam. Bir nevi içimi dökmek istiyorum. 5 yıldır birlikte çalıştığım, iş arkadaşımdan çok öte, dostum hatt kız kardeşim olarak gördüğüm, dertleştiğim ,hayattaki en yakın arkadasım aradı dün. İşten ayrılıyormuş. Kurum değiştirmiş. Sınava girmiş kazanmış. Biliyorum adıma çok sevineceksin ama çok çok da üzüleceğin için hatta sütün kesilmesin diye sana söylemedim dedi. Boğazım düğümlendi. Biz birbirimize sen olmazsan bu iş yeri çekilmez derdik. Gerçekten o yokken çekilmez. Ben ücretsiz izin alacağım bu sene o da biliyor. Hatta seni orada bıraksam daha çok koyardı ama sen de izindesin en azından böyle düşün dedi. Adına çok sevindim ama çok da üzüldüm. Onu her gün görmeye o kadar alışmıştım ki. İş yerinde birbirimizin gözünden anlardık, bakışarak dahi anlaştığın bir insan düşünün. İşten eve gelir gelmez dedikodularımıza telefon eder evde devam ederdik.Herkes bize kardeş derdi. Dün çok ağladım. Sonra sütüm kesilmesin diye kendimi topladım hemen. Yolu açık olsun.

Bestiron mu? Henüz başlamadım fakat başlarsam bunu almayı düşünüyorum bebeğin kilosu kadarmış ölçü. Bizim iki doktor farklı şeyler diyor. Biri benim değerimi görmek istiyor diğeri kesinlikle başlıyoruz hemen 🤷🏼‍♀️
evet canim yaa klavye😬
evet kiloymuş benim kan iyi ama bebekte eksiliyormus
anneyle alakalı olmadan büyümekten dolayı
ben de kan testi yaptirmak istiyorum ama kim alacak güzelce
kan alınırken çok can acıtıyor lar yipratiyorlar çocukları 😳
devlet hastanesine gitmek lazim onlar güzel aliyor
ama...

Back
X