Diş yokken bile memeyi koparıp yüzüme bakıp ben acı çekince gülüyorsa diş olunca napcağız acaba?Hayirli olsun.Bizde hala yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diş yokken bile memeyi koparıp yüzüme bakıp ben acı çekince gülüyorsa diş olunca napcağız acaba?Hayirli olsun.Bizde hala yok.
Oda yasak vermeyin diyor doktorlarBebe bisküvisi veren var mı? Şeker yasaksa bisküvi nasıl serbest?
Ayni sey benimkinde de var.Diş yokken bile memeyi koparıp yüzüme bakıp ben acı çekince gülüyorsa diş olunca napcağız acaba?
Kendin yapacaksin. Hazir paket olanlar verimemeli. Nette bir suru tarif var, kendin kolayca yapabilirsin. Icinde rafine seker yok.Bebe bisküvisi veren var mı? Şeker yasaksa bisküvi nasıl serbest?
Bebe bisküvisi yerine yulaf veriyorum. Hem faydalı hem de katkısız. Bebe bisküvisi veren anneleri anlamıyorum. Tamamen tembellikten. Burada veren ve bu yazdığımı okuyan varsa da tekrar ediyorum. Tembelsiniz.Bebe bisküvisi veren var mı? Şeker yasaksa bisküvi nasıl serbest?
Drun listesinde vardı ama hiç denemeyim o zaman. Tembelim gerçiBebe bisküvisi yerine yulaf veriyorum. Hem faydalı hem de katkısız. Bebe bisküvisi veren anneleri anlamıyorum. Tamamen tembellikten. Burada veren ve bu yazdığımı okuyan varsa da tekrar ediyorum. Tembelsiniz.![]()
Canım Çaylı pansuman yapıyor musun? Daha önce de demiştim. Her gün ara vermeden hep Çaylı pansuman yapmayı denesen?Kızlar bir yardım edin çapağı devam eden var mı? Aynı gözde sulanma da oluyor. Dr masaj yap dedi. Yaptırtmıyor çok az yapabildim geçmiyor. Virüs korkusundan doktora da gidemiyoruz
HahahhahaDrun listesinde vardı ama hiç denemeyim o zaman. Tembelim gerçiama kıyamamamm
Pilates iyi oluyor gerçekten, evlenmeden önce 1 yok düzenli yapmıştım güzel vücut yapıyorBenim de 10 kilo. Dün pilatese başladım. Tabi sonrasında deli gibi yiyorum![]()
Ben vermiyorum şeker olduğu için.Bebe bisküvisi veren var mı? Şeker yasaksa bisküvi nasıl serbest?
Pekmezi nerden alıyorsun? Bir de bunlar tanecikli değil ya çiğneme refleksi gelişmiyor ama bugün senin kahvaltı menünü yaptım. Tüm kaseyi yedi. TeşekkürlerHahahhahadürüstlüğüne hayranım...
Ben biraz daha büyüdüğünde yulafli muzlu pekmezli, ceviz, fındık vs un haline getirip öyle yapacağım. Burada pekmez çok önemli. Şeker katkısız ve soğuk sıkım olmalı. O da sık sık vermemek şartıyla. Rafine şekerli hiçbir şeyi ve hazır meyve pureleri falan vermeyi düşünmüyorum. Aklımdan bile geçmiyor. İlk 2 yıl düzgün beslenme ömür boyu bağışıklığıni etkiliyormus. En azından 2 yaşları bitene kadar şeker, tuz vs hazır gıda kullanmayalım.
Bugün tekrardan çay pansumanına başlıyoruzCanım Çaylı pansuman yapıyor musun? Daha önce de demiştim. Her gün ara vermeden hep Çaylı pansuman yapmayı denesen?
Geç çıksa daha iyi değil mi?Disi cikmayanlardan kim kaldi?hayirli olsun, darisi basimiza insallah
![]()
Bizimde çıkmadıDisi cikmayanlardan kim kaldi?hayirli olsun, darisi basimiza insallah
![]()