• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muz ve elmayla karıştırdım yedi biraz🙂
Dun ve bugun istahi yok benimkinin. Her seyden ancak bir iki kasik yedi. Bu ek gida olayi beni cok geriyor. Sanki hic bitmeyecek bir donem gibi. Hic ilerlemiyormusuz gibi geliyor. Bir de bazi instagram sayfalarina sinir oluyorum. Millet bebegine neler yediriyor ben beceremiyormusum gibi geliyor. 🙈🤦‍♀️

Dun ve bugun istahi yok benimkinin. Her seyden ancak bir iki kasik yedi. Bu ek gida olayi beni cok geriyor. Sanki hic bitmeyecek bir donem gibi. Hic ilerlemiyormusuz gibi geliyor. Bir de bazi instagram sayfalarina sinir oluyorum. Millet bebegine neler yediriyor ben beceremiyormusum gibi geliyor. 🙈🤦‍♀️
Bizim de değişiyor 1 iyi 1 kötü

kızlar selamlar,
ben bebisin meyve sebzelerini organik olsun diye internetten alıyorum. Almışken de biraz fazlaca oluyor, buzluğa atayım diyorum. mesela ıspanak, kereviz filan buzluğa atılır mı? siz neler yapıyorsunuz?
Ispanak atilmaz diye dusunuyorum. Ama kerevizi attim ben. Dograyip posetledim. Ihtiyac oldukca birkac parca cikarip kullaniyorum. Onun disinda yesil kabak, havuc ve tatli patatesi de dograyip minik posetlere koydum. Tek kullanimlik cikarip purelerinde kullaniyorum. Ama yesil yaprakli sebzeler bozulur gibi geliyor bana.

Bizim de değişiyor 1 iyi 1 kötü
Genel olarak az yiyor zaten benimki. Ama Ozlem Ada Sahin surekli 8 aylik kizina yedirdiklerini paylasiyor. Bana cok garip geliyor. Ben yesem doyarim bebege verdikleriyle. Bu normal mi Allah askina. Surekli karsima cikiyor. Ister istemez kiyasliyorum. Benimki mi anormal, yoksa onunki mi?

Ispanak atilmaz diye dusunuyorum. Ama kerevizi attim ben. Dograyip posetledim. Ihtiyac oldukca birkac parca cikarip kullaniyorum. Onun disinda yesil kabak, havuc ve tatli patatesi de dograyip minik posetlere koydum. Tek kullanimlik cikarip purelerinde kullaniyorum. Ama yesil yaprakli sebzeler bozulur gibi geliyor bana.
Patates buzluga konmaz sogan buzdolabinda saklanmaz bunlari biliyorum

Kızlar benimki 5 günde bir kaka yapıyor ama her kaka yaptığında ıkınarak ağlıyor. Kakası kabız gibi değil. Çok sulu da değil ama eskiye nazaran daha katı. Her kaka yaptığında stres oluyoruz. Bugün 4. Günde yaptı ama sabah kabız olmuş az yaptı. Öğlen normal şekilde yaptı ama nasıl ağladı. Düşünüyorum kabız yapacak hiç bir şey yedirmiyorum. Her sabah yulaf yediriyorum. Bir kez patatesli bir şey yaptım onu da yemedi. Ben az su içiyorum bu aralar, ondan mı acaba diyorum ama suyu çok içtiğimde de kaka yapması gecikiyor.
Bu arada ili gün önceden ilk kez yemeğinde soğan denedim. Patates, soğan, kabak karışımı çorba yaptım giyemedi. Hatta o akşam çok sık kustu.
Canım daha önce de sormuş olabilirim ama devam sütü veriyor musun? Yoğurdunu mutlaka probiyotik maya ile yap ve her gün yedir. Biz çok çektik kakadan ek gıda öncesi. En son çok şey denedik hangisi işe yaradı emin değilim.

Oyle düşünme arkadasim başta bende cok gerildim üzülüyor insan sonra akisina bıraktım
İnatçı bnm kuzum istemeyince asla yetmiyor suan kabizlikta bira z var azicik bile yese zorlanıyorum instadaki sayfaları takibi bıraktım herkesin evladı bir degil
Onlara özenip yavruma yüklenmek istemiyorum :)

Bende organik tarhana var memleketten geldi kayinvalide sagolsun. Bazen biraz fazla geliyor ıstanbul da tanıdığın varsa sana ulastirabilecek gonderebilirm. Çizdiğim bu arada. Teyzem yurt disinda ve buradaki imkanlar orada köy ürünü olarak fazla(te ye has seyler) yok üzülürdüm ona@Nan85
Çizdiğim gonderebilirm :)

Bende organik tarhana var memleketten geldi kayinvalide sagolsun. Bazen biraz fazla geliyor ıstanbul da tanıdığın varsa sana ulastirabilecek gonderebilirm. Çizdiğim bu arada. Teyzem yurt disinda ve buradaki imkanlar orada köy ürünü olarak fazla(te ye has seyler) yok üzülürdüm ona@Nan85
Çizdiğim gonderebilirm :)
Cok tes.ederim suan icin ve ne zaman biter bilemiyorum hastaliktan dolayi kargo yasak ins.bir an once hayat normale doner

Patatesin icindeki nisasta sekere donusuyor buda akrilimanud diye bur kimsayala donusuyor ve vucudu zehirliyor
Normal patatesten bahsediyorsunuz degil mi? Tatli patates farkli yapida. Icinde nisasta yok bildigim kadariyla.

Back
X