Akşam 7 de yoğurt veriyorum 12 de uyuyor. Bu ara yemiyor amaKızlar günlük cisli bez miktarını? Ve aksam ogununu uykudan ne kadar önce veriyorsunuz? Ek gıda olarak. Emzirme değil...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam 7 de yoğurt veriyorum 12 de uyuyor. Bu ara yemiyor amaKızlar günlük cisli bez miktarını? Ve aksam ogununu uykudan ne kadar önce veriyorsunuz? Ek gıda olarak. Emzirme değil...
6 gibi yiyor en son. Bazen 7'yi bulabiliyor. 8'e dogru uykuya hazirlik basliyor. 5 civari bez degistiriyoruz ama bu ara artti. Az az kaka yaptigi icin gun icinde daha sık bez degisiyor bu ara.Kızlar günlük cisli bez miktarını? Ve aksam ogununu uykudan ne kadar önce veriyorsunuz? Ek gıda olarak. Emzirme değil...
Uykudan 1,5-2 saat önce veriyorum. Bu aralar uyusun diye geçen maması tarifleri deniyorum.Kızlar günlük cisli bez miktarını? Ve aksam ogununu uykudan ne kadar önce veriyorsunuz? Ek gıda olarak. Emzirme değil...
Ben ilk ay dogum kilolarinin cogunu verdim. +2/3 kilo var, ayni duruyor. Bunlar sporsuz gitmeyecek sanirim. Bi de sezaryen gobegi denen bir gercek var.Bebeğin ek gıdaya geçmesiyle Doğum kiloları verilir diyorlar, kilo veren var mı?
Ne şanslısın benim 10 kilo duruyorBen ilk ay dogum kilolarinin cogunu verdim. +2/3 kilo var, ayni duruyor. Bunlar sporsuz gitmeyecek sanirim. Bi de sezaryen gobegi denen bir gercek var.![]()
Gider canim merak etme. Ben de bebisler yurumeye baslayinca veriliyor diye duymustum.Ne şanslısın benim 10 kilo duruyor![]()
Evet yedigim halde veriyorum 4kilo gitmis ama tabi ben birazda kosturdum :)Bebeğin ek gıdaya geçmesiyle Doğum kiloları verilir diyorlar, kilo veren var mı?
İnşallahGider canim merak etme. Ben de bebisler yurumeye baslayinca veriliyor diye duymustum.peslerinden kosmaktan kilo falan kalmiyormus.
![]()
+9Ne şanslısın benim 10 kilo duruyor![]()
Yakınmış
Tatlı yoksa yüzüm çok asıkYakınmışşu 20 kilo verenler nasıl başarıyor anlamadım. Tatlı olayı beni mahvetti. Alakasız deseler de tecrübeyle sabit, tatlı yemeyince de sütüm azalıyor.
Ben 6. Ay itibariyle hamilelik öncesi kilomdayım ama daha kilolu duruyorum göbeğim var ve omuz kısmım genişlediBebeğin ek gıdaya geçmesiyle Doğum kiloları verilir diyorlar, kilo veren var mı?
Canım bizimki de önceleri 24 te uyurdu sonra 21 de uyumaya başladı, son günlerde de 22.30 gibi uyuyor. Çocuk gelişimiyle ilgili bilgisine çok güvendiğim kendini sürekli geliştiren bir ebe var tanıdığım. Uyku eğitimi diye birşey yoktur çocuk yorulunca uyumak ister, herşeyden öte onun da bir insan olduğunu, zaman zaman uyumak istemeyeceğini bil ve saygı duy der. Bence işe böyle başlamak lazım. 2. Olarak da gece uykusu vaktinin geldiğini çocuğun anlaması için ışıkları loş hale getirme, tv kapama, ninni gibi durumlara başvurup yarim saat yarim saat öne çekmeye çalışabilirsin.Kizlar bisi soracagim, benim bebis neredeyse dogdugundan beri gece 24 gibi uyuyor, sabah 10.30 gibi de uyaniyor (tabi aralarda uyku arasi emziriyorum) gunduzleri de 12.00 ve 16.00 gibi 1 er saat uyuyor. Bir kac gundur uyku saatini 22 ye cekmek istiyorum. Zaten yoruldugu icin uyuyor ama 1 saat sonra uyaniyor. Sonra da 2 ye kadar uyumuyor. Sizce ne yapmaliyim. Hic kasmayip 24 gibi uyusun desem, uzmanlar en gec 20 de uyutun diyor. Valla bilemedim. Ben daha 22 ye cekemiyorum uyku saatini. Sizin duzenler nasil?
Yavas yavas cekebilirsin ama o sekilde gece boyunca uyuyorsa birak o saatte uyusun.Biz 20.30da uyuyoruz fakat genelde 00.00dan sonra surekli bir uyanis hali vardi.uyku egitimine baslamistik ki bugun o da taklaya gelmis gibi gorunuyor kendi kendine uyumaya baslamisti bugun gunduzde hic uyumadi tam ters teptiKizlar bisi soracagim, benim bebis neredeyse dogdugundan beri gece 24 gibi uyuyor, sabah 10.30 gibi de uyaniyor (tabi aralarda uyku arasi emziriyorum) gunduzleri de 12.00 ve 16.00 gibi 1 er saat uyuyor. Bir kac gundur uyku saatini 22 ye cekmek istiyorum. Zaten yoruldugu icin uyuyor ama 1 saat sonra uyaniyor. Sonra da 2 ye kadar uyumuyor. Sizce ne yapmaliyim. Hic kasmayip 24 gibi uyusun desem, uzmanlar en gec 20 de uyutun diyor. Valla bilemedim. Ben daha 22 ye cekemiyorum uyku saatini. Sizin duzenler nasil?
Aynen ben de öyleyimTatlı yoksa yüzüm çok asık![]()
Bi yerde okumustum, uykusuzluk da kilo yapiyormus. Bazi hormonlar yeterince salgilanmadigi icin siskinlik yapiyormus.Aynen ben de öyleyimGece uyumuyorum gündüz de enerjiyi tatlıdan alıyorum
![]()
Kefir aldık bugün mayaladim. Yalnız sabit 25 derecede tutmam imkansızKefir mayasi cok aradim ama bulamadim marketten toz maya aldim mecburen canimama o bile aninda etki etti.1 litre sute mayayi döktüm 22 saat beklettim..azicik verdim ve kaka
![]()
Kefir aldık bugün mayaladim. Yalnız sabit 25 derecede tutmam imkansızmayalanir herhalde. Yarın öğleden sonra hazır olcak inşallah ve umarım içer... Ayrıca kaç günde tüketmek gerek? Bilgin var mı canım?