- 17 Haziran 2014
- 1.654
- 3.136
- 133
Oy yavrum. Allah korusun.Alerji oldugunu sanmiyorum. Hep yedigi seylerdi, elma armut. Bogazina bir parca takildi. Oksure oksure kusturdu kendini.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy yavrum. Allah korusun.Alerji oldugunu sanmiyorum. Hep yedigi seylerdi, elma armut. Bogazina bir parca takildi. Oksure oksure kusturdu kendini.
Amin canim, hepsini.Oy yavrum. Allah korusun.![]()
Ben almadm canim oyun mati aldim..o citleri pek onermiyolar bende bakmadm bile o yuzden bi oku istersen mantgina uygun gelmezse alirsinEmeklemeleri için etrafı kapalı oyun alanı alan var mı?
Bizimkide kucagmdaysa gozleri oraya sabitliyo ve guluuyo cok komik ya..direk anliyorm ne istedigini :)Ya meme gordugunde sevincten ciglik, kahkaha atiyor. Cok komik hallere giriyor. Ama sadece emmek icin degil. Oyun oynuyor, cekistiriyor, dudaklari arasinda kistiriyor, tirnaklarini geciriyor. Acidi yapma deyince gulup yine yapiyor.
Neden öneryorlar?Ben almadm canim oyun mati aldim..o citleri pek onermiyolar bende bakmadm bile o yuzden bi oku istersen mantgina uygun gelmezse alirsin![]()
Etrafını kapatmak mı kötü? Çit mi kötü? Yastıklarla kapatsam diyorumBen almadm canim oyun mati aldim..o citleri pek onermiyolar bende bakmadm bile o yuzden bi oku istersen mantgina uygun gelmezse alirsin![]()
Etrafını kapatmak mı kötü? Çit mi kötü? Yastıklarla kapatsam diyorum
Fazla kafein zararlıymış emzirirken günde 300 mg tüketilebilirmişBen çay kahve tüm günüm öle geçiyor diyebilirim. Uykusuna bir etkisi yok gibi görünüyor.
Üyelik ücretsiz ama kullanamıyorsun her şeye ücret istiyor.Nasıl şey ki bu çözemedim. Hem ücretsiz diyor hem de para iadesi garantili diyorsanırım üyelik ücretsiz ama bilgi alımı ücretli
gerek yok, instagramda bi ton sayfa var, hiç bunlara para vermeyelim
![]()
Sulukla veriyorum. Bizimki de dis kasiyor. Hatta bugun baktim ucunu yirtmis, nasil hincla kasimissa.Ya suyu biberonla mı veriyorsunuz? Bizimki biberonu bilmediğinden onla diş kaşoyor. Hep kaşıkla verdim.
Su içen bebek maşallah diyim nazar değmesin. İçmiyor kaşıkla veriyorum sanırsın ağzına hortumla veriyorum suyu boğulcak gibi öksürmeye başlıyor.Ya suyu biberonla mı veriyorsunuz? Bizimki biberonu bilmediğinden onla diş kaşoyor. Hep kaşıkla verdim.
Ben verirken su diyorum ağzını açıyor. Akşam yine yemiyordu su diye diye kandırdım. Kaşıkla veriyorsan deneyebilirsin diyecektimSulukla veriyorum. Bizimki de dis kasiyor. Hatta bugun baktim ucunu yirtmis, nasil hincla kasimissa.
Yemek yemiyor ama su içiyor. Keşke rolleri değişebilsek bebişimleSu içen bebek maşallah diyim nazar değmesin. İçmiyor kaşıkla veriyorum sanırsın ağzına hortumla veriyorum suyu boğulcak gibi öksürmeye başlıyor.
Ben haftalık programa ücretsiz ulaştım. Primanın uygulamasınfan bu sayfaya yönlendirmişti. Güzel aktiviteler var da gücüm yok hepsineÜyelik ücretsiz ama kullanamıyorsun her şeye ücret istiyor.
Kasikla puskurtuyor. O yuzden corba da icemiyor.Ben verirken su diyorum ağzını açıyor. Akşam yine yemiyordu su diye diye kandırdım. Kaşıkla veriyorsan deneyebilirsin diyecektim
Teşekkür ederim ALLAH bağışlasın evladınızı. Ben doktor kontrolünde dahi veremiyorum ileri seviye de galiba pkos. RABBİM dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bize de inşeALLAHMerhaba, bende de pcos var (kilolu degilim ama) hamile kalmamda bir sorun olmadi. Tanidigim 4 kadindan birinde pcos var zatenpcos ta beslenme cok onemli, sekerli gidalardan ve karbonhidrattan uzak kalmak gerekiyor. Daha cok gencsin, bebek motivasyonuyla, belki de bir dr destegiyle kilo verip sonra bebek calismalari yaparsan hamileligin de saglikli gecer. Umarim en kisa zamanda guzel haberler alirsin.
Cocugun damak tadi var demek ki sevmedi mi onlariE Elwing6 X xxyyzztt bugun sabah 5 bucukta uyandi emzirdim uyudu. Sonra 7 bucukta tamamen uyandi. 8'de emzirmeden kahvalti verdim. Tam yumurta sarisini zorla bitirdi. Lordan hic yemedi. Ustune emzirdim, ona saldirdi gorunce ama yine de cok emmedi. Bence benimkinin mide kapasitesi kucuk. Nasil buyutucem midesini![]()