Aminnn cok sagol cok dusuncelisin ❣ kimseler sevdikleriyle sınanmasin insallah..masallah baya yol kat etmissiniz.bizim 2sincikti ama bugun kuzenini disliyordu hala kasinti huysuzluk devam..is icinde allah yardimcin olsun cok zor.var mi bakacak yakinin?
Eskiler her şeyi veriyormuş. Ona bakarsan emziğe alışsın diye emziği bala batırıp, şekere batırıp vermelerYani yaptıkları her şey doğru diye bir şey değil. Ha biz de belki abartıyoruzdur çoğu zaman ama hamileyken tuzun Benim böbreklerdeki etkisini görünce miniklere zararını düşünemiyorum bile. Bende protein kaçağı vardı hamileyken ve nefrolog bence bebek doğunca da turzsuza alıştır, sebzelerin kendi tuzu var zaten dedi ama onu beceremem. İlerde tuzlu veririm. Aile sofrasındaki yemekler tuzlu çünkü
Aynen canim bende annemin akcigerleri tuz yuzunden 1gecede su topladiinda anlamistim ne illet bir sey oldugunu doktorda bize o zaman ayni aeyi demisti tamamen tuzsuz cunku sebzelerim tuzu var demisti..varsin damak tatlari da eksik olsun kendileri gibi zannediyorlar minicik bebekleri
Biz bir hafta oldu üstte zıbın altta pijama ile yatiyoruz 12 den sonra kollarına dokunuyorum üşümuş gibi oluyo cok ince uzun kollu tişörtü var onu giydiriyorum sabah 4 gibi battaniye de örtuyorum serin oluyo
Kızlar havalar sıcak, gece nasıl yatırıyorsunuz ya bu yaz ayı benim kafamı karıştırdı Eşimin aklına uyup kısa kol t-shirt giydirip yatırdım. Altına ince uzun pijama. Normalde uzun kol tek zıbın alta da ince pijamayla yatırırdım üstüne de müslin ama zaten üstünü açıyor. Şimdi üşür mü diye düşünüyorum gece gece
Bizimkisi hic sevmiyor sicagi gunduz hep kisa kollu ya da askili zibinla.gecede tek kisa kollu alt pijama.ustune cok ince muslin.Ankara sogugunda her gece banyo yapiyorduk hic derece flnda kullanmadim bir kez uyku tulumu giydirdim cocuk sabaha kadr uyumadi onuda bir kenara attim incecik tulumlardan aldim.cartersten hem pamuklu hem incecik..simdilik cibildak cibildak geziyoruz
Kızlar havalar sıcak, gece nasıl yatırıyorsunuz ya bu yaz ayı benim kafamı karıştırdı Eşimin aklına uyup kısa kol t-shirt giydirip yatırdım. Altına ince uzun pijama. Normalde uzun kol tek zıbın alta da ince pijamayla yatırırdım üstüne de müslin ama zaten üstünü açıyor. Şimdi üşür mü diye düşünüyorum gece gece
Maşallah kuzuya aman hasta olmasınlar☺.yorgunluktan bitiyorum ben canım uyuduğunda yemeklerini yapıyorum evi toplamaya çalışıyorum uyanınca onun peşindeyim tutunup kalkıyor.Düşmelerimiz başladı bide bu aralar bana aşırı düşkün gözünün önünden kaybolunca ağlıyo üst dişlerini kaşıyor onlar mı çıkacak ki bugün çok kötüydü pertim çıktı resmen.Rahatlasın diye dışarı çıktık banyo yaptık nafile yarın da böyle olmaz umarım
Bizimkisi hic sevmiyor sicagi gunduz hep kisa kollu ya da askili zibinla.gecede tek kisa kollu alt pijama.ustune cok ince muslin.Ankara sogugunda her gece banyo yapiyorduk hic derece flnda kullanmadim bir kez uyku tulumu giydirdim cocuk sabaha kadr uyumadi onuda bir kenara attim incecik tulumlardan aldim.cartersten hem pamuklu hem incecik..simdilik cibildak cibildak geziyoruz
Ya biz de Ankaradayız, bizimki de sıcağı hiç sevmiyor. Banyoda suyun derecesini baya düşürdük artık öyle ağlamıyor. Dün kusa kollu yatırdım rahat uyudu şükür ama gece emzirirken baktım kolları, göğsü, boynu soğuktu. Ben mi pimpirikleniyorum ki
Yaaaaa ben bunu yerim binnn kere maşallah Benim tosbikime benziyor kollar yanaklar
Gece böyle yatırıyorsa ben abartıyorum o zaman ya. Benimki kısa kollu zıbınla yattı diye göğsünü, boynunu falan yokladım uyandıracaktım çocuğu Ama soğuktu kollar, göğsü falan Sen hangi şehirdeydin, Ankaradan daha sıcak bir yer mi diye merak ettim
Yaaaaa ben bunu yerim binnn kere maşallah Benim tosbikime benziyor kollar yanaklar
Gece böyle yatırıyorsa ben abartıyorum o zaman ya. Benimki kısa kollu zıbınla yattı diye göğsünü, boynunu falan yokladım uyandıracaktım çocuğu Ama soğuktu kollar, göğsü falan Sen hangi şehirdeydin, Ankaradan daha sıcak bir yer mi diye merak ettim
Valla az önce 1 saati doldurmadan uyandı baya terlemiş. Artık aldım ya burdan gazı atlet zıbını giydirdim altına da şort öyle uyuttum bakalım inşallah uyur
Ya biz de Ankaradayız, bizimki de sıcağı hiç sevmiyor. Banyoda suyun derecesini baya düşürdük artık öyle ağlamıyor. Dün kusa kollu yatırdım rahat uyudu şükür ama gece emzirirken baktım kolları, göğsü, boynu soğuktu. Ben mi pimpirikleniyorum ki