Kızlar kaan kocatepenin bi videosunu izledim. Video kız bebek anneyi çirkinleştirir mi adında? :))
Dedi ki erkek bebek testosteron üretir kız da östrojen ve bunlar annenin kanına da geçer az miktarda olsa. Testosteron sivilce yapar, östrojen ise cildi gerer güzelleştirir pürüzsüzleştirir. O sebeple ztn bu hurafe çelişkiler içerir. Çünkü normalde olması gereken erkek bebekte annenin sivilceli olmasıdır çirkinleşmemolarak. Kız da güzelleşmesi lazım. İnanmayın dedi. Ama aynı zamanda gerçekten de hormonlar etkiliyor cildi.
Benim gibi sivilcelenenler var mıııı? Çook çirkinleştim ben yaa hiç beğenmiyorum kendimi

Ya bizde calısan bi arkadasın eşinde o virüs cıkmıs baya sıkıntılı bişeymiş hamile oldugumu söylemedigim icin detaylı soramadım neden yapıldı vs diye

Benide kusma mesajları kötü etkiliyor mesela ama napim yani şükrediyorum tam tersine duydukca :)

Gerçekten burada bişey canı cekipte maddi durumu yüzünden alamayan var ise bizim yüzümüzden aşerdiyse üc bes liralık bişeyi hesap numarasını bana göndersin seve seve tüm samimiyetimle söylüyorum maliyetini karsılarım

Ama sizde aman burc konusmayın aman yiyecek ismi söylemeyin :)
Daha kac ay nasipse buralardayız herşeyi konusucaz tabiki
Aynen yaa kasmayalim bu kadar ne güzel benzer duyguları yaşadığımız bissuru arkadaşımız oldu. Doktora sormadan birbirimize danışır olduk. Rahat edelim şu platformda

Bende pek sivilce olmaz zaten ama yok sivilce falan güzelleştinmi dersen oda yok :)

Canım benimde 3.21 çıktı sağlık ocağında yıllar öncede bekarken ilacilaç takvi almıştım hatta şimdi doktoruna attım yüksek ama bı sonraki muayenede tekrar olcelim hatırlatın dedi. Bende aynen dahiliye ye filan yönlendirmeyince endişelendim ama acaba 4-5 uzerini mı hemen yönlendiriyorlar ki diye düşündüm. Devlet Hastanesi'nde kan almada saat sınırı olmuyor ama öğleden önce verirsen o gün iki veya dörtten sonra çıkıyor öğleden sonraya kalırsan ertesi güne sarkiyor. Canım sen gidince yine paylaşır mısın devlet ne diyecek merak ediyorum

Benim cildim suan sivilce dolu. Normalde sadece adete yakin gunlerde bi tane cikardi sadece. Cok uzuluyom bu halime . Kizimda cildim cok guzeldi. Parliyordu resmen. Simdiki bebisimin cinsiyeti ne bekleyip gorcez artik :)

Bak buda erkek ihtimalini doğruluyor bende normalde cildim temizdir şuan sürekli sivilce çıkıyor sanki bı çirkinlik geldi. Bu bebek tahminlerinin hepsinde bende erkek çıktı cinsiyeti öğrenince anliycaz doğruluk payını bakalım hayirlisi

Kızlar kimlern muayeneleri yaklaştı bakiiim? Benimkisi haftaya cuma. Bir hafta kaldı çok heyecanlıyım. Yavaştan tahminleri konuşuruz artık
Ayyy cok heyecanliyim ben de. Kismetse ptesi gorus gunumuz ☺ ve ikili testi yaptiracagiz. Iple cekiyorum o gunu... ptesi 12 haftam bitecek, bi ihtimal cinsiyet konusunda doktorun fikri olabilir. Gitmeden hareketlenmesi icin tok karnina gitmeyi planliyorum. Bir de cikiletaaa yiyecem sen bilirsin canim, portakal da mi hareketlendiriyordu? Oyle bir sey okumustum..

Benim cildim suan sivilce dolu. Normalde sadece adete yakin gunlerde bi tane cikardi sadece. Cok uzuluyom bu halime . Kizimda cildim cok guzeldi. Parliyordu resmen. Simdiki bebisimin cinsiyeti ne bekleyip gorcez artik :)
Ay işte benim de öyle. Sürekli gül sularıyla temizliyorım geçsin diye. Kızımda nasıl güzeldi hem saçlarım hem cildim. Kel kalcam yakında yaa.

Yaa kızlar kalp kırmayalım incitmeyelim herşeyi konuşalım ne olacak yahu bende iki gündür benim merak ettiğim konular ve konuşmalar yok diye dahil olmadım ve okuyamadım çoğunu her zaman benim istediğim şeyler konuşamayız ya sonuçta o arkadasimi da o paylaşmak istediği bisey vardi sanırım yerini bulamayınca böyle bişey söyledi o yüzden kimse kırılmasın küsmesin sarılalım sıkı sıkı :) heh şimdi bişey sorcam size bi kaç gündür üşüttüm ayaklarımdan biliyorum her lavobaya çıktığımda afedersiniz akıntım oluyo normal şeffaf şekilde bu normal mi sizde de oluyor mu

Bende cok gaz vardı gecen gittigimde bir bardak rezene ic öyle gel dedi :)
Cikolatada iyi fikirmiş alayım yanıma

Cok güzel yazmissin canim katiliyorum yazdiklarina burda hersey konusulan bi yer :)

Ay kuzum ben geçen gittim ya aç karnına gitmiştim kızımı götürcem diye erkenden bişi atmadım bile ağzıma. Ama durmuyordu aşırı hareketliydi doktor sürekli kıpırdıyor göremiyorum dedi. Bence yeme yedikçe daha çok oynar sabitleyemiyorlar sonra ahahaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…