- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Biz biraz izole yaşıyoruz sanırım, ilk kez geçen gğn bizim gibi izole yaşayan arkadaşımızla piknik yaptık ama yine uzaktan selamlaştık bebeği sevmediler falan. Anneanne babaanne de görmedi uzakta olduğundan.Biz gittik mecburen esim 1 yildir memleketine gidememisti hastaliktir dogumdur..onun disinda evde izoleydik.orada da sosyal mesafeyi vs koruduk ama tabi cocugu sevdiler bir de bizimkilerde dikkat eden inssnlar eltim fln camasir suyuyula kafayi bulan bi tip o nedenle kısmen iyi hissettim..zaten köye ciktik bi kac gun insanlardn uzak yayla misali :) gülceyede cok iyi geldi kuzenleriyle olmak ama biz buyukler dikkatliydik..disarda gorenlerde dokunmadi sevmedi.. aile icinde iste :) onun disinda parka goturuyorum gülceyi arada uzaktan cocuklari izliyor onlara cirliyor falan..izole sayilmayiz ams cok dikkat ediyoruz..

♀ gerci bizde aile disinda kimseyle gorusmedik gorurusursek uzaktan..yakin cevremizde bilincli hayli ama sokaklar oyle degil maalesef.isim vardi dun ciktim millet alisveriste magazalardaydi..orada calisanlar hergun dolmusla ise gidenler vs..allah yardimcilari olsun.
♀ gerci bizde aile disinda kimseyle gorusmedik gorurusursek uzaktan..yakin cevremizde bilincli hayli ama sokaklar oyle degil maalesef.isim vardi dun ciktim millet alisveriste magazalardaydi..orada calisanlar hergun dolmusla ise gidenler vs..allah yardimcilari olsun. gerci bizde aile disinda kimseyle gorusmedik gorurusursek uzaktan..yakin cevremizde bilincli hayli ama sokaklar oyle degil maalesef.isim vardi dun ciktim millet alisveriste magazalardaydi..orada calisanlar hergun dolmusla ise gidenler vs..allah yardimcilari olsun.
 gerci bizde aile disinda kimseyle gorusmedik gorurusursek uzaktan..yakin cevremizde bilincli hayli ama sokaklar oyle degil maalesef.isim vardi dun ciktim millet alisveriste magazalardaydi..orada calisanlar hergun dolmusla ise gidenler vs..allah yardimcilari olsun.

iyice zillilesti..cok sosyal insanlarla paso konussun :) gecen parka goturup cocuklari izledik uzaktan..ablalari cok seviyor
 iyice zillilesti..cok sosyal insanlarla paso konussun :) gecen parka goturup cocuklari izledik uzaktan..ablalari cok seviyor  kim eglendiriyorsa onun kucagindan bana gelmiyor
 kim eglendiriyorsa onun kucagindan bana gelmiyor 

benim ogretmedgm kesin
 benim ogretmedgm kesin

❣
❣

Tarifini verebilir misin ben de denesem
 Tarifini verebilir misin ben de denesem Yumurtanın tamamını mı kullandın yoksa sarısını mı?
 Yumurtanın tamamını mı kullandın yoksa sarısını mı?

Ama dede bile diyor da hala anne demiyor
 Ama dede bile diyor da hala anne demiyor