- 17 Temmuz 2018
- 1.900
- 5.896
- 158
Kız cidden nerde börek görsem aklıma düşüyor pufböreğiben özele gidiyorum da testleri yaptırmak için gidicem :)
pıfböreği çekti canım![]()
Bu kıza bi çare bulmamız şart
En mantıklısı canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız cidden nerde börek görsem aklıma düşüyor pufböreğiben özele gidiyorum da testleri yaptırmak için gidicem :)

İyi insan lafının üstüne gelirmişBenim kızım da balıkkk. Çook severim balıklrı
Ahahahah yaaaa 40 yıllık nickimi değiştrceniz banaaa :))ben özele gidiyorum da testleri yaptırmak için gidicem :)
Ahahaha hoşgeldim o zmn :)İyi insan lafının üstüne gelirmiş![]()
Hoşgeldin canım valla yapacak birşey yokAhahaha hoşgeldim o zmn :)
Arkadaşımın doktoru tam bir maldı da ondan kuzum. Onun değeri çok çok yüksekti ztn tedavi görüyordu. Endokrin doktoru ilacını arttırması gerekirken nasıl keser komple sen iyi tutmuşsun bebeğini içerde bu kdr zaman demiş. Yani düşüğe de sebepmiş bu. 32. Haftada doğurduÇok sağol canım sağlık ocağında 5,5 çıkınca bayaa panik olmuştum. Dahiliyeye randevu aldım haftaya bakalım ne diyecek doktor. Kaan Kocatepe de videosunda diyor ki bebeğe zarar verecek olan rakamlar zaten çok yüksek rakamlar, tsh ı o rakamlarda olanlar zaten hamile de kalamaz. Arkadaşının ilacını neden kesti acaba doktor, bir zararı yok diyorlar çünkü. Bende birde toxo IgG 4,4 pozitif çıktı, 3 üzeri bağışıklık kazanmış demekmiş, ben bu virüsü nasıl aldım da atlattım hiç anlamadım, 4,4 çok da yüksek bi bağışıklık değil sanırım, yine de dikkat ediyorum dışarda yeşillik yemiyorum, kediden köpekten korkarım zaten hiç yaklaşmam bile ama almışım demek ki bir ara virüsü.
banane bende çiğköfte yapıcam ismimiKız cidden nerde börek görsem aklıma düşüyor pufböreği
Bu kıza bi çare bulmamız şart
En mantıklısı canım![]()
değiştirirsen vicdan azabından ölürüm beni kimse tutamazAhahahah yaaaa 40 yıllık nickimi değiştrceniz banaaa :))

Yok kuzum ya ben eşim her hapşırdığında yerimden sıçrıyorum. Mübarek ciğerlerini fırlatcak sanki dışarı öyle böyle diil. Bişi olmaz herhaldeGünaydın kızlar, ben bişey soracağım. Gece uyuyorduk bende uyanmıştım, sonra eşim aniden öksürünce ben çok korktum az su içtim. Bu ani korkmalardan bişey olur mu korkuyorum, herhangi kanama yok ama korktum kalbi falan durur mu diye. Sizinde başınıza geldi mi
Yap kız ahahh ya ben bulgurdan tiksindim yiyemiyorum ilginçtr.banane bende çiğköfte yapıcam ismimi
değiştirirsen vicdan azabından ölürüm beni kimse tutamaz![]()
Çok kötü bir his ama:)Yok kuzum ya ben eşim her hapşırdığında yerimden sıçrıyorum. Mübarek ciğerlerini fırlatcak sanki dışarı öyle böyle diil. Bişi olmaz herhalde
Oluyordur belki bilmiyorum valla. Dikkkat edeyim bakiim olursa yazarım. Kız sen bizden tecrübelisim diğerlerindenolmadı mı?Kızlar sizdede oluyor mu, vajinamın iç ve dış kısımlarında saniyelik sancı oluyor kanama yok
sevdiğin ne var onu yapıyım bendeYap kız ahahh ya ben bulgurdan tiksindim yiyemiyorum ilginçtr.
Oluyordur belki bilmiyorum valla. Dikkkat edeyim bakiim olursa yazarım. Kız sen bizden tecrübelisim diğerlerindenolmadı mı?
ben uzun zamandır farmasinin misvaklı olanı kullanıyorum çok memnunum. hem bitkisel :)Günaydin kizlar dismacunu ne kullaniyorsunuz florursuz diye parodantax aldim..arkadas Lr urunlerini yapiyor aloveraliymis macunu o nasil acaba kulllanan var mi?
O da aklimda olsun :)ben uzun zamandır farmasinin misvaklı olanı kullanıyorum çok memnunum. hem bitkisel :)
Bende uzun zamandır farmasinin diş macununu kullanıyorum florürsüz, indirimli zamana denk getirince fiyatı da uygun oluyorGünaydin kizlar dismacunu ne kullaniyorsunuz florursuz diye parodantax aldim..arkadas Lr urunlerini yapiyor aloveraliymis macunu o nasil acaba kulllanan var mi?
Ben urtekram marka naneli kullanıyorum tamamen bitkisel ve organikGünaydin kizlar dismacunu ne kullaniyorsunuz florursuz diye parodantax aldim..arkadas Lr urunlerini yapiyor aloveraliymis macunu o nasil acaba kulllanan var mi?
En iyisinin o olduğunu söylüyorlarBen urtekram marka naneli kullanıyorum tamamen bitkisel ve organik
Evet şampuanını da kullanıyorum memnunum ikisinden deEn iyisinin o olduğunu söylüyorlar