• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sağol canım sağlık ocağında 5,5 çıkınca bayaa panik olmuştum. Dahiliyeye randevu aldım haftaya bakalım ne diyecek doktor. Kaan Kocatepe de videosunda diyor ki bebeğe zarar verecek olan rakamlar zaten çok yüksek rakamlar, tsh ı o rakamlarda olanlar zaten hamile de kalamaz. Arkadaşının ilacını neden kesti acaba doktor, bir zararı yok diyorlar çünkü. Bende birde toxo IgG 4,4 pozitif çıktı, 3 üzeri bağışıklık kazanmış demekmiş, ben bu virüsü nasıl aldım da atlattım hiç anlamadım, 4,4 çok da yüksek bi bağışıklık değil sanırım, yine de dikkat ediyorum dışarda yeşillik yemiyorum, kediden köpekten korkarım zaten hiç yaklaşmam bile ama almışım demek ki bir ara virüsü.
Arkadaşımın doktoru tam bir maldı da ondan kuzum. Onun değeri çok çok yüksekti ztn tedavi görüyordu. Endokrin doktoru ilacını arttırması gerekirken nasıl keser komple sen iyi tutmuşsun bebeğini içerde bu kdr zaman demiş. Yani düşüğe de sebepmiş bu. 32. Haftada doğurdu :(. Hep beraber her yıl arkasından küfrediyoruz kendisinin

Günaydın kızlar, ben bişey soracağım. Gece uyuyorduk bende uyanmıştım, sonra eşim aniden öksürünce ben çok korktum az su içtim. Bu ani korkmalardan bişey olur mu korkuyorum, herhangi kanama yok ama korktum kalbi falan durur mu diye. Sizinde başınıza geldi mi
Yok kuzum ya ben eşim her hapşırdığında yerimden sıçrıyorum. Mübarek ciğerlerini fırlatcak sanki dışarı öyle böyle diil. Bişi olmaz herhalde

Günaydin kizlar dismacunu ne kullaniyorsunuz florursuz diye parodantax aldim..arkadas Lr urunlerini yapiyor aloveraliymis macunu o nasil acaba kulllanan var mi?

Back
X