Kızlar bisey sorucam lutfen bilen söylesin şimdi sizin mesajlarınızı tek tek okuyunca fark ettim ben 9+6da bi kaç gun once yani doktora gittim salak bi doktordu ilkkez gittim doktor arayışımız olduğu için bebek hareket etse görür muyduk dedim görürdüm ama suan hareket etmiyo uyuyor diye. Bu dönemde bebek uyurmu yani bide uyumasi bana mi denk geldi sizce bi sıkıntı var mıdır ya kalbini dinletti kalbi atıyordu yavrumun ama neden kıpırdamıyordu (((((
Aç gitmiştim ondan belkide bilmiyorum ki ya evham zaten benim göbek adım 5 yıl sonra binbir emek sonunda kavuşunca boyle oluyor heralde Allah'tan sali gunu randevum varda rahatlarım cikolata yiyip gidicem tamam
Aynen canim karindan ultrasondu ama doktor bugun hep sol taraftan bakti usgde hatta bu kese yapisini sordum hic alakasi yok dedi oyle olsa biz dr. Keseyi gorur gormez anlariz dedi sadece erkege benziyor dedi
Aynen canim karindan ultrasondu ama doktor bugun hep sol taraftan bakti usgde hatta bu kese yapisini sordum hic alakasi yok dedi oyle olsa biz dr. Keseyi gorur gormez anlariz dedi sadece erkege benziyor dedi
ama onda da bebe görünmüyo instagramdan birinde ben bu tezi doğrulayacağım demiştim. ilk ultrason fotoğrafı sanıyorum 6 haftalıkken. kese yuvarlak bebek soldaydı. cinsiyet partisi yaptılar ki erkek
oyyy bende çok heyecanlanmıştım kendimi gördüm 2. kontrol kadar zevk veren bişey yok benim doktorum hiçbir şey görünmüyor erkeğe biraz daha fazla benzettim dedi. yine de alışveriş yapmayın yanılma payı var dedi
Mesela canım ben ilk gittiğimde sata göre 5 haftalıktı ama karından görülmemişti, sonra vajinal bakıldı kese görüldü yuvarlaktı oda sayılmıyor o zaman demi. Sonraki gittiğimde 6+2 dedi gördüğün gibi kese fasulye gibi ve sola yapışık. 7+4 gittiğimde ondada sola yapışıktı
Mesela canım ben ilk gittiğimde sata göre 5 haftalıktı ama karından görülmemişti, sonra vajinal bakıldı kese görüldü yuvarlaktı oda sayılmıyor o zaman demi. Sonraki gittiğimde 6+2 dedi gördüğün gibi kese fasulye gibi ve sola yapışık. 7+4 gittiğimde ondada sola yapışıktı