- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
Hadi hayırlısıKız gibi sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısıKız gibi sanki
Yaptır canım bakalım bi de devlette. Bir de bu yüksek çıkan değer çok önemli bişey mi acaba araştırdın mı? Senin doktor biraz titiz ya ondan öyle demiş olabilir mi ki?11.haftada yaptirdim tekrarlaticam devlettte de
11 diye olabilir belki ya. Bhcg düşmemiştir belki. Benim 12+2 de yapıldı da 98.7 çıktı senin daha 11. Bir de o test yurtdışına gitse de hastne para alıyordur ondan kesin ztn. Sen devlettekinde bi daha yaptır 12 haftanda11.haftada yaptirdim tekrarlaticam devlettte de
Cok erken yaptırmıssın haftaya devlette yaptır hcg yavas yavas düşüyor 13.haftamda yaptırmıstım ben11.haftada yaptirdim tekrarlaticam devlettte de
Evet bende para aldıgını düşündüm öyle doktorlar öyle hastaneler öyle uyanıklıklar varmıski doktor anlatınca yok artık bu kadarmı olur dedik11 diye olabilir belki ya. Bhcg düşmemiştir belki. Benim 12+2 de yapıldı da 98.7 çıktı senin daha 11. Bir de o test yurtdışına gitse de hastne para alıyordur ondan kesin ztn. Sen devlettekinde bi daha yaptır 12 haftanda
Hastaneden almadım daha sonuçları sadece internetten bakıp gördüğüm sonuçlar bunlarmerhaba hosgeldin sende
Görüntüsünü atsana raporunun ismin vs gözükmeyecek sekilde
Tamam ekranın fotosunu cek o zaman :)Hastaneden almadım daha sonuçları sadece internetten bakıp gördüğüm sonuçlar bunlar
Altın kız çocuğu demek derler canım. Bende kızımda bilezik görmüştüm altın.Kızlar rüyamda mavi şal gördüm başa takılan, birde küçük kızımın kulağında altın küpe gördüm neye gelir bilen var mı
Bebek kapı süsünden sonra simdide sürekli karsıma lohusa gecelikleri sabahlıkları cıkıyor
Efsane modeller var ama görmeden alabilirmiyim emin olamadım![]()
Altın kız çocuğu demek derler canım. Bende kızımda bilezik görmüştüm altın.
Dur bende denk gelmedi. Kizimda 20 benim freebhcg. Şimdi de 18 cıktı. Içime erkek g8bi doğuyor ama kızım gibi olabilir diye kiz olması için umutlaniyorumKızlarda fhcg çok daha fazla salgilanirmis kızıma hamileyken bı ebeden duymuştum. Bı kızım var bı de nasipse oğlum olacak bende tuttu. Çevremde ikili tarama testine baktığım yengelerimin ablalarımin kuzenlerimin arkadaşlarımin dahil hepsininin tuttu yaklaşık 24 kişiye baktim tuttu. Olasılığı yüksek yani henüz tutmayan kimseye denk gelmedim. Olursa arkadaşın ilk olacak :)
Eki Görüntüle 2242424 Eki Görüntüle 2242424 Eki Görüntüle 2242424Tamam ekranın fotosunu cek o zaman :)
Daha net cevap veririz diye dedim
Tamam ekranın fotosunu cek o zaman :)
Tamam ekranın fotosunu cek o zaman :)
Kime guvenicez ya ben anlamadim 12.haftamdayim yarinda devlette yaptirayim 2liyi..anlamadigim bizim bildiklerimizi doktorlar bilmiyormu 11.haftada bu deger boyle cikiyorsa ne diye cagiriyor..2li test yapiyor.inanamiyorum ya..cidden anlamiyorumda cok kotuyum..Evet bende para aldıgını düşündüm öyle doktorlar öyle hastaneler öyle uyanıklıklar varmıski doktor anlatınca yok artık bu kadarmı olur dedik
Merhaba. Kaç günde bir adet oluyordunuz? Benim de SAT'a göre küçük çıkıyor. Merak ettim doğrusu.Selamm kizlar biz ablasiyla kardesini gormeye gittik kipir kioirdi masallah olcunleri yapti ikili test icin kan verdim uc hafta sinra cikacakmis sizinkiler kac haftada cikti 11+2 ultrasona gore adet tarihime gore 12+4 hangisini dikkate almaliyi. Bilemedim gelisimi gayet iyi dedi
Evet kizlar mom degeri 2 olmaliymos benim 5.ve hcg degeri yukseldikce down riski artiyormus..herkesin 80lerde benim 230..cok belliydi bir anormallik oldugu..simdi bir makalede okudum..genetik testi yaptiricam sanirim ama perisan durumdayim..
Bebeğini de kendini de üzme. Ben ilk hamileliğimde bu tarz sıkıntılardan dolayı kafayı yemek üzereydim. Her doktora gidişimde salya sümük ağlıyordum, tansiyon tavan yapıyordu stresten. Hatta küvöze girip haftalarca kalacağına o kadar inanmışım ki bebekten çok kendime kıyafet koymuştum hastane çantsına. Sonuç?!! Sağlıklı bir kızım oldu. Çocuğu direk kucağıma verince bildiğin aptallaşmıştım.Evet kizlar mom degeri 2 olmaliymos benim 5.ve hcg degeri yukseldikce down riski artiyormus..herkesin 80lerde benim 230..cok belliydi bir anormallik oldugu..simdi bir makalede okudum..genetik testi yaptiricam sanirim ama perisan durumdayim..
Artık 11-12 haftada belli oluyor, merak ediyorsan beklemeCinsiyet için 14+5te falan mı gideyim 15+2de falan mı karar veremedim 15 haftani iyice doldur öyle gel kesin olsun dedi Dr meraktan catlayacagim ya 16 sına randevum 15 +2oluyor daha mı erken gitsem ya
Size ne demislerdi ? Evet yanilma oranlaro cok yuksek isyan etmek gibi olmasin ama beni bulmasina uzuldum..onca arkadasim iyi hamilelik gecirdi..Bebeğini de kendini de üzme. Ben ilk hamileliğimde bu tarz sıkıntılardan dolayı kafayı yemek üzereydim. Her doktora gidişimde salya sümük ağlıyordum, tansiyon tavan yapıyordu stresten. Hatta küvöze girip haftalarca kalacağına o kadar inanmışım ki bebekten çok kendime kıyafet koymuştum hastane çantsına. Sonuç?!! Sağlıklı bir kızım oldu. Çocuğu direk kucağıma verince bildiğin aptallaşmıştım.
Ve çevremde bebekte sorun olduğunu söyleyen o kadar yakınım, arkadaşım oldu ki. Hepsi de çok şükür sapa sağlam doğdu. Dua edelim. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım.
Bir de bir tavsiyem olacak. Lütfen Internet'te kendince araştırma yapma. Kendini çok kötü etkiliyorsun. Bu hatayı ilk gebeliğimde ben yapmıştım.
2li testi devlette tekrar ettir. Gerekirse genetik testi de yaptır ama öncelikle sakin ol.