Cok sukur saglikla devam etsin insallah yalniz sizin sat 28 aralik olamaz olmaniz gereken tarih degil en son adet baslangic tarihine sat deniyor o zaman 1 Aralik falanmiydi
kan sulandırıcı doğal olarak takviye al , soğan, sarımsak , kivi, zeytinyağı bunlar kan sulandırma da büyük rol oynuyorlarmış , 2 günde 1 kez kivi yemeye karar verdim bnde
Herkese merhaba gebeliklerimiz hayırlı uğurlu olsun.6. Gebeliğim kısmet olursa Eylül annesi olcam yaşayan çocuğum yok ve uzun uğraşlar sonrası tüp bebekle hamile kalabildim tekrardan bu defa hayırlısıyla kucağıma almayı umuyorum. Kadın doğum hastanesinde bol gebe olan bi serviste ebelik yapıyorum aklınıza takılan sorularınızı seve seve cevaplayacağımı belirterek hep beraber güzel dostluklar kurarak sorunsuz gebelik geçireceğimizi umuyorum. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Biliyorum onemini dun iciyim dedim sabah da ama kusturdu inanin cok.zorlaniyorum az az icebiliyorum kuru ekmekle duruyorum boyle giderse cok zayiflicam
Kesinlikle yenilmemesi gereken diyen kisi Ibrahim Saracogluymus. Benim arastirmalarim sonucunda da su kaniya vardim. Abartmadan mesela sadece nefsi koreltmek amaciyla ceyrek yada yarim nar yenilebilir. Ama nar suyu icmeyi ben tercih etmem sahsen. Nar, kereviz tuketimi fazla oldugunda rahim kasilmasina ve akabinde dusuge yol actigi soyleniyor. Bilimsel boyutlari konusunda bir fikrim yok. O kadar derin incelemedim. Ama ben sahsen tuketmiyorum. Ama canim cekerse de kesinlikle yemem demiyorum. Kararinda yemek lazim. Sen de nar suyu icmek yerine canin cektiginde ceyrek nar soyup yiyebilirsin. Fazla da takilmamak lazim ama pimpirikli bir tipim ben ☺
1.5 senedir folik asit kullaniyorum. Bazen ac bazen tok aldigim oldu. Ama genelde ayni saatte almaya calisiyorum. Yemeklerde sonra alabilirsin. Ayni saatte almaya dikkat et tatlim
Aynen tatlim. Benim boyun 165. Ama kemikli bir hatunum ☺ kas+kemik=58 kg benim... yagsiz vucut agirligim. Kilolu durmuyorum ama bu surecte saglikli beslenme duzenime devam edip bebegin kilo almasindan yanayim. Cift canlisin ye anam ye babam zihniyetinde degilim ☺ Saglikli az az ama sık sık yememiz lazim. Bu ara pek duzenli beslenemiyorum. Canim bir sey istemiyor... en sevdigim sey portakal oldu. Zorla 3 bardak sut, arada ceviz meyve yiyorum. Gecen hafta surekli et tukettim. Normalde haftada 1 yerdim. Ama kendime su an itibariyle soz veriyorum... duzenli beslenme hayatima geri donecegimmmm... siz de sahit olun annelerim ☺☺☺
Kızlar doktordan geldim şimdi. 5+1 karından kese gördük çok şükür. 10 gün sonrası için de randevu verdi kalp atışını duyarız diye.
Mevsim meyve ve sebzesi dışında birşey yeme, bulantı için leblebi ve zencefil tüket, portakal limon ya da mandalina suyu çok faydalı, en önemlisi de bol su tüketimi dedi.
Hepimiz için sağlıklı gebelik olur inşallah
Canim o pis bogazlilik bende gecen hafta oldu. Et yemeyen ben gunde 2 defa et tukettigim oldu. Tatliyla hic aram yok her gun tatli yedim. Ama bu hafta ne olduysa zorla yiyorum. Sadece yemek ve zayif dusmemek icin. Bunyem ac kaldikca kilo almaya musait bir bunye. Yemeden de kilo almak istemiyorum. Bu sebeple sık sık bir seyler atiyorum agzima. Ama sulu salcali soganli yemek gormek istemiyorum. Bakalim hayirlisi. Gecen hafta oyleydi, bu hafta boyle... haftya ne olacak merakla beklemekteyim
Ne guzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. sat neydi sizin? Tranfer tarihi nezaman
Benimde sat 10 aralık, transfer 26 aralık cumartesi gidicem bende umarim görünür.