- 28 Ocak 2018
- 3.527
- 5.363
- 88
- 42
Salı günü kontrol. Ama zaman geçmek bilmiyor. 2. Gebelik daha bir heyecanlı geldi bize. 1.de cok cahilmisiz.duyarsınız insallah kontrol ne zaman?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salı günü kontrol. Ama zaman geçmek bilmiyor. 2. Gebelik daha bir heyecanlı geldi bize. 1.de cok cahilmisiz.duyarsınız insallah kontrol ne zaman?
geçer geçer bi bakmışsın doğuma gün sayıyosunSalı günü kontrol. Ama zaman geçmek bilmiyor. 2. Gebelik daha bir heyecanlı geldi bize. 1.de cok cahilmisiz.
İlk 6 ay anne sütü dışında su dahil hiçbirşey verilmemeli ben direndim sadece anne sütü verdim. Gayet sağlıklı hasta olmaz kilosu boyu iyi. Emzik biberon bunlar çok kötü alışkanlıklar ama çevre baskısı ile mücadele zordur bilirim herkes anne kesilirBize hemşire mama aldirmisti. bu çoğuk aç kalıp kuvoze girer diye. Hiç her yok bence de hemen mama almaya.
haklısın valla çalışırken hamile olmak zor çok iyi anıyorum seni bende kalp atışını duyana kadar iş yerinde söylemedim kimseye..çalışıyorum canım izin alırsam göze batıcam , erken olduğu için söylemek istemedim kuzum , şuan 5+4 o yüzden bekleyelim dedim , doktorlar zaten değerlere bakıp gününe göre normal olup yada olmadığını söylerler
hayırlı olsun.. inşallah sağlıkla gelir..Merhaba kızlar bugün test yaptım silik çıktı sanırım hamileyim tahminlere göre 28 eylül görünüyor doğum![]()
insşallah benimde geçer ya , korkutuyor beni cidden , acaba bnde mi sorun var demeye başlamıştım sağolasın rahatlattın benicnm ilk zamanlar benimde carpintim oldu. Bu ara olmuyo gecti
iyi bari yalnız değilim , soruyorlar bana sanki bnde tuhaflık varmış herkesin bulantısı olmuşta ben anormalmişim gibi hissettimBenim de yok 5+2 oldum tabi daha erken benim için. İlk defa bugün biraz halsizliğim oldu, koltukta uyuklamışım. Ara ara hafif kasık ağrıları başka bişeyim yok
çok geçmiş olsun canım , kaç haftalıksın acaba? herkes soruyor benm şöyle bulantım oldu vs. diye snde yok mu diyorlar yok diyorum kendimi anormalmişim gbi hissetmeye başladımBulantı ben de fenabugün sadece krakerle portakal yedim afedersiniz 4 defa çıkardım öğleye kadar, öğleden sonra mayi taktırdım
Pazartesiden beri hergün taktırıyorum, sonrasında çok rahatlatıyor yemek yiyebiliyorum
Bulantısı olmayanlar çok şanslı valla hamileliğin tadını çıkarın![]()
6+6 olduk bende hala yokbence fizyolojik bir sey bu. olmasın zaten amaan
çalışmıyorum Allaha şükür rahat geciyor şuannormalse bu tabi olmasın ya , bulantı kusma çok zor cidden, bir de çalışıyorsan eyvah eyvah
ay ne güzel ya , valla çalışmaktan bnde sıkıldım artıkçalışmıyorum Allaha şükür rahat geciyor şuan
Benim bebeğim çok uslu bulandırmıyor midemi de soranlaraiyi bari yalnız değilim , soruyorlar bana sanki bnde tuhaflık varmış herkesin bulantısı olmuşta ben anormalmişim gibi hissettim
Benim de karnım şiş, şişkinlik yaptı biraz, hormonlardan olsa gerekGünaydınnn
Son bikaç gündür hiç kilo almamıs olmama ragmen 3 ayrı kişi hamilemisin diye sordu
Aşırı derecede uyku isteğim var bide yüzümde hafif şişlik hissediyorum varmı benzeri
Hayırlı olsun Hoşgeldinn :)Kızlar bende Eylül annesiyim inşallah
Dün silik çıktı kimseye demedim
Eşimde kimseye söylemeyecek![]()
Teşekkür ederim, 6+3 üm herkes yaşamıyormuş zatençok geçmiş olsun canım , kaç haftalıksın acaba? herkes soruyor benm şöyle bulantım oldu vs. diye snde yok mu diyorlar yok diyorum kendimi anormalmişim gbi hissetmeye başladım