Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaş. 29
Kilo.115.
Şehir. Kayseri
Sat. 11.12.2018
T.digum tarihi. 20.09.2019
Şehir. Kayseri
Kaçıncı . İlk vocuk
Tahrip eden hastane. Erciyes üniversitesi Mehmet Dolanbay
Ben dün gittim keseyı gorduk kalp atısını çok yavaş doktor duydu ama ben anlamadım Salı günü tekrar gıdecegımmm. Ama ben çatlatma iğnesiyle hamıle kaldım yumurtamın bırı 8 bucuk cm kist e donusmus gerekırse WC ye bile gitme yerınden kalkma dedı kistin patlamaması için biraz üzüldüm ama napalım:))
Ay liste beni çok heyecanlandırdı
Yaş 29
Kilo 51
Son regl 10.12.2018
Tahmini Doğum 18.09.2019
Şehir İstanbul
Hastane henüz belli değil ilk randevum tedavi olduğum Memorialda
Dediğiniz gibi buradan fikir ediniriz hem
Sağlıkla gelsin kuzularımız
yas 34 Kilo 63 Sehir ankara Sat 5 aralik 2018 T.dogum tarihi 12 eylul 2019 Kacinci cocuk 1 Takip eden hastane baskent universitesi mehmet göğşen önalan
Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı 5+5 günlüğüm. Kalp atışlarını gördük dinletti ama çok zayıf ve derinden geliyor dedi. Sağlıklı gebelik oldugundan emin olunca kan pıhtılaşması için olan iğneye başlayacağız dedi. Şuan coraspin ve folic asit kullanıyorum. Çok korkuyorum sağlıksız gebeliktir diye.sizce bu haftada az duyulması normal değil mi
Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı 5+5 günlüğüm. Kalp atışlarını gördük dinletti ama çok zayıf ve derinden geliyor dedi. Sağlıklı gebelik oldugundan emin olunca kan pıhtılaşması için olan iğneye başlayacağız dedi. Şuan coraspin ve folic asit kullanıyorum. Çok korkuyorum sağlıksız gebeliktir diye.sizce bu haftada az duyulması normal değil mi
Hanımlar herkese günaydın
bişey sormak istiyorum ben de 6+6 yım, birbucuk haftadır fena bulantılarım vardı ama cumartesiden beri hiç bulantı kusma kalmadı biraz da korkmaya başladım içim rahat değil, randevuya da yeni gitmiştim diğerine daha çok var endişeliyim bi şey mi oldu diye
Böyle bi anda kesilir mi acaba
Ben 5+1 de gittim hcg 837 idi. Biraz düşük geldi bana referans aralığı 1000-10000 di. Perşembe yani 6+0 da tekrar gideceğim. Keseyi görürüz dedik. Ne diyorsunuz hcg ye