- 6 Nisan 2011
- 500
- 870
- 103
bence de bitkisel kullandıktan sonra erken başlamanın zararı olmaz faydası olur :) ama bu çatlak olayı ne kadar kullanırsan kullan genetik sanırım. tabi oranı daha aza indirgeme şansımız var. hangi yağı kullanmayı düsünüyorsunuz?
Ben de hindistancevizi yağı alıp başlayayım o zaman
Hindistan cevizi yağı almayı düşünüyorum ama başka önerisi olan varsa deneyebilirim
Sebamed mustela ve lierac benim ilerde kullanmayı düşündügüm kremlerden
Su asamada gereksiz olabilir tabi
kızlar çatlak işi kesinlikle genetik benim annem de çok çatlamiş bende öyle oldum ilk gebelikte hemde en güvenilir en önerilen jennifer lopezin kullandığı uçuk rakamlı strevectin kullandim üstüne lierac ama bana misin demedi catlayacaksa çatliyor yoksa zaten catlamiyor hiç bir şey sürmeyip bir çatlağı olmayan var benim gibi bir dünya para verip haritaya dönenler var o.yüzden bence çok para vermeden badem hindistan cevizi yağı zeytinyagi gibi sadece nemlendiricileri kullanın diğerleri para tuzagiLierac herkesin önerdigi ancak fiyat olarak biraz pahalı
Birde acaba ne zaman kullanmaya baslamak gerekir tam olarak onu bilmek lazım gec bile kalmıs olabiliriz aslında :/
Aktarlardanda baharat yaglarından karısımlar yaptıranlar varmıs ama ben öyle seylerden haz etmiyorum kullanmam sanırım