- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
Oyy maşallah kuzucuğa:) ama nun kısmı az yukarı sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gördüm galiba.
Ayyy ben hic anlamiyorum ki canim ama bi pip gordu doktor. Esim bile gormus ben anlamadim. Bugun yine ip aldik. Bizim yelekler yalan oldu. Kiz renkleri almistik. Hatta annem modelli bir yelek oruyordu, bitmek uzere. Artik saklarim. Allahim 2.ye nasip ederse belki kiz olur. Bakalim 1 ay sonra da kiz derse doktor dusup bayiliriz herhalde :))))Oyy maşallah kuzucuğa:) ama nun kısmı az yukarı sanki
Amin hepimizinkileri sag salim kucagimiza alalim insallah canim benim.Ben gördüm galiba.Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin.
Daha dikkat ettim bugün, fırsatını buldukça oturdum. Ve çok ağrım olmadı arada yokladı sadece batmalar.Bende ogretmenim canim bizimkiler özel egitim yalniz..oturur vaziyet cogu zaman..biz de de ileri de bebis korkacak baya..cıglıgı bir basiyor bir ogrencim :) valla en büyük korkum suan..strese girecegi kesin.bugun basim fena olmus gelir gelmez yattim..tüm gün bir çığlık :))) sizin branssa zorluyordur ama yormayin kendinizi o kadar..nacizane tecrubelerimden :) arada masa da kalkin bir sey demeden bakin :))))) cok etkili oluyo :)))))
He kuzum yaaa degisti. Bakalim bi daha degismez herhalde. :)))Pircici erkeğe mi döndünüz kızzz
geçen haftalardaki tahmine pek inanmamak gerekir 15. hafta en doğru sonucu veriyor bence. sağlıkla gelsin![]()
pipiyi gördülerse değişmiyor genelde. çünkü kız olduğunu da pipiyi görememelerinden anlıyorlar :)He kuzum yaaa degisti. Bakalim bi daha degismez herhalde. :)))
Ama anneannemler 5.haftadan sonra erkekse hareketleri hissedilir kafasındaGenellikle anne tarafından bebeğin hareketleri, hamileliğin 16 ila 22. haftaları arasında hissedilir. Ancak ilk defa hamile olan kadınlar için bebeğin hareketlerinin hissedilmesi, 24 ve 25. haftayı bulabilir. Daha önce doğum yapmış tecrübeli anneler ise 13. haftadan itibaren bebeğin hareketini hissetmeye başlayabilir. Demiş internette. Hissediliyor yani 13 itibariyle
Ay evet ebe takvimi. Ya hep doğru çıkıyor o yaa ne ebeymişKuzum o goruntude bebis sag taraftaydi. Kese de gozuktugu uzere yuvarlak. Gordugum ruyalar, cin rus bilmemle takvimi hepsi kiz demisti. Ekstradan bir takvimi olan sen miydin? Sadece o kisi bana erkek demisti. Onun dedigi cikti :))) 7.8.haftalarda goruntu yok canim. Bi de bugunden var. Onu paylasayim ama belli mi burda pipisi bilmiyorum
Heeee o biraz tabi abartı olmuş kesede bebiş bile olmazken ehehehehheAma anneannemler 5.haftadan sonra erkekse hareketleri hissedilir kafasındakırılmasınlar diye bişey demedim artık.
İkinci gebeliği olanlar daha erkende hissedebilirmiş. tepişmelerin tecrübesi :)4 aydan önce hissedilmez derler
ama bilemedim bazı bebişler erken
hareket eder diyen de var benim 13+4
bende hala bişey yok....
İkinci gebeliği olanlar daha erkende hissedebilirmiş. tepişmelerin tecrübesi :)
Kuzu senin için ebe takvimine bakmış mıydım ben? Gebe kaldığın yaş ve ay lazım. Bende kız dior o.Kız nasıl kız yorumu yaptım ki buna bebek ne tarafta ki
Kuzu senin için ebe takvimine bakmış mıydım ben? Gebe kaldığın yaş ve ay lazım. Bende kız dior o.
Gebe takvimi miKuzu senin için ebe takvimine bakmış mıydım ben? Gebe kaldığın yaş ve ay lazım. Bende kız dior o.
Ben söylesem olur mu merak ettim. Muhtemelen en son ben öğrenirim. Yaş 30 ay ocak. Ama yaş konusunda şüphem var 88li olanlar 31 sayılıyor muyuz? Ben yılım 8. Ayında doğdum dacok sevindim gectigine canim hepimiz iyi olalimDaha dikkat ettim bugün, fırsatını buldukça oturdum. Ve çok ağrım olmadı arada yokladı sadece batmalar.
Benim çocukluktan gelen hafif kasık fıtığım var, batmaların solda olması şüphelendiriyor bu sebepten beni.
cok sevindim gectigine canim hepimiz iyi olalim![]()
Sen yine de gardını düşürme sanki kız gibi