Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kuzum başın sağolsun niye öyle oldu riskin var mıydıBenim bebeğim melek oldu hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıkla kucaklariniza alım koklayin kuzularinizi
Geç döllenme olmuştu kalp atımı geç duyuldu böyle olunca bu sekilde sonuclanabiliyormusAy kuzum başın sağolsun niye öyle oldu riskin var mıydı
Evet ya uzaylı cüce görünümünden bebeğe transfer olmuştur, heyecanlıyımYok zaten acaba bisey olur mu dye söylemedim Allah korusun bisey olsa dediğin gibi kanaman olur. Biz merakimizdan gidip bakıyoduk bende senin gibi cok evhamli ve pimpirikliyim benimde tehlikem olmamasina ragmen doktorum progestan sabah aksam verdi en basindan beri kullanıyorum. Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi gidiceksin ki kocaman olmus :)
Geç döllenme olmuştu kalp atımı geç duyuldu böyle olunca bu sekilde sonuclanabiliyormus
Benim bebeğim melek oldu hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıkla kucaklariniza alım koklayin kuzularinizi
Demek ki kizin olacak cnm. Ben kizima hamileyken hep kiz goruyordum kizim oldu. Bunda da 3 kere bebek gordum 3u de topac gibi iri bebeklerdi AMA kiz mi erkek mi goremedim Ben de sabirsizlikla bekliyorum
Allah sabir, metanet ve tez zamanda saglikli bir evlat nasip etsin sana canim benimBenim bebeğim melek oldu hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıkla kucaklariniza alım koklayin kuzularinizi
yaaa cok üzüldümBenim bebeğim melek oldu hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıkla kucaklariniza alım koklayin kuzularinizi
Gunaydin :) hayirli saglikli haberlerle gel canim. Bakalim cinsiyet soyleyecekler mi? Hakkinda hayirlisi olsunGunaydin kizlar.. bugun ikili test günümüz.dua edin bizim icin![]()
Allah tez vakitte gönlünüze göre versin canım.Benim bebeğim melek oldu hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıkla kucaklariniza alım koklayin kuzularinizi
Havalianne__ :)))) Gordugum tum ruyalar kizdi. Cok gordum ve 2 kere de kiz emzirdim. Ama oglusum olcakmis. Yani ben de pek tutmadi bu ruya falan :)))
Aminn tatlim..11+1 oldugu icin daha erken sanirim cinsiyet icin :)Gunaydin :) hayirli saglikli haberlerle gel canim. Bakalim cinsiyet soyleyecekler mi? Hakkinda hayirlisi olsun
Ya çok üzüldümBenim bebeğim melek oldu hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıkla kucaklariniza alım koklayin kuzularinizi
Ya çok üzüldümBenim bebeğim melek oldu hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıkla kucaklariniza alım koklayin kuzularinizi
Aaa ben de bugün rüyamda kiz bebek gördüm konuşuyordu emziroyordum süt sağıyordum pembe tulumluydu.Günaydın kızlar, bugün rüyamda kız bebek gördüm benimmiş doğurduğumu görmedim ama, yeni doğanmış kafasına toka takıyordum neye gelir ki
Canım Allah sabır versin inşallah tez zamanda yeniden hamile kalirsin.Benim bebeğim melek oldu hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıkla kucaklariniza alım koklayin kuzularinizi
Benim hafifledi çok şükür. 2-3 hafta çok berbat hale gelmişti 5 gündür filan daha hafif seyrediyor çok şükürArkadaşlar merhaba. Yoğun mide bulantıları geçen var mı
Benim bebeğim melek oldu hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıkla kucaklariniza alım koklayin kuzularinizi