- 16 Ağustos 2013
- 767
- 846
- 123
Başın sağolsun canım inşallah Rabbim tez zamanda gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin çok üzüldümBenim bebeğim melek oldu hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıkla kucaklariniza alım koklayin kuzularinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başın sağolsun canım inşallah Rabbim tez zamanda gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin çok üzüldümBenim bebeğim melek oldu hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıkla kucaklariniza alım koklayin kuzularinizi
Bana eşim eczaneden rastgele garmastan diye krem almıştı renki mavi vazelin gibi yoğun birşey.H honey bunch onları alıp doğumdan önce kullanınca yara olmama ihtimali varmış ve göğüs kalkanı ve kremi kullanmaya da gerek olmuyormuş sanırım. Denemeyi düşünüyorum o günlere erersek Allah'ın izniyle.
Yok cnm daha doktora gitmedim.Senin cinsiyeti belli mi
Gümüş pedlere onkadar para vermeye gerek yok mu yaniBana eşim eczaneden rastgele garmastan diye krem almıştı renki mavi vazelin gibi yoğun birşey.
Ve çatlaklar hemen iyilesmisti 1 haftanın sonunda. Sadece 1 hafta zorlanmistim. Yine o kremden alırım diye düşünüyorum.
Bak canim
Bal çörek otu geç değil genelde erkene çeker
Periyot 28 se yumy 14
Periyot 29 sa yumy 15
30 sa 16
31 se 17
32 ise 18
Bu durumda 4 ocak imkansız
22 aralik daha 10. Gun
24 aralık belki (çörek otu dediğin için
14.haftaya girdik bugün büyüyor kuzular bu haftanın sonuna doğru hissedebilirsiniz yazıyor inşallahSeninle aynı gün görünüyor doğumlar. Yormayayım bari kuzucumu.
Benim bebeğim melek oldu hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıkla kucaklariniza alım koklayin kuzularinizi
Evet banu çiftçi de 15 16 da kesinleşir demiş en iyisi 15 artı da gitmekNe kadar gec o kadar iyi valla. Tecrube edinmis oldum ben. 15 de git canim. Kesin olur :)
2.bebekte 16. Haftada hissedilirmis yalnız ilk gebelikse 20.haftalarda hissediliyor14.haftaya girdik bugün büyüyor kuzular bu haftanın sonuna doğru hissedebilirsiniz yazıyor inşallah
Emzirirken gögüste yara oluyormus yaHiç duymadım o nedir ne ise yarar?
Ya evet onları bende okudum ama bosada almak istemiyorum kullanıp memnun kalan gercek birilerini arıyorum ünlüler bloggerlar haric :)H honey bunch onları alıp doğumdan önce kullanınca yara olmama ihtimali varmış ve göğüs kalkanı ve kremi kullanmaya da gerek olmuyormuş sanırım. Denemeyi düşünüyorum o günlere erersek Allah'ın izniyle.
Bulantım olmadıgı icin bu yola normal kilolarımla baslıyorum resmen haksızlık :)
hatta 14haftamda +1 kilomla merhaba 56kg diyorum :)
Gebelik org da Kaan kocatepeyi okudum canım orda öyle yazıyordu ama tabi kişiden kişiye degisiyor2.bebekte 16. Haftada hissedilirmis yalnız ilk gebelikse 20.haftalarda hissediliyor
Hep tersi çıktı bende ya rüyada ne gördüysem tersi oldu hayırlısı insallahAaa ben de bugün rüyamda kiz bebek gördüm konuşuyordu emziroyordum süt sağıyordum pembe tulumluydu.
Ben cocuklugumdan beri mide sorunları yasadıgım icin bulantıya alıskınım cocuklugumun özellikle bi dönemi yanımda kovayla uyuyarak gecti yazları özellikle her sabah bulantı yasardım taki hamile kalana kadar :)Iyikide olmamis bulantin çok zor o şekilde kilo vermeyi hiç istemezdim,3 gun lokma girmedi ağzıma, küçük bir haşlanmış patatesle gunu bitirdim enerji yok çok şükür tabi. Şuan eksi 6 kilodayım bakalim nezaman almaya başlıycam bende merak ediyorum
Anladım cnm belkide öyledirGebelik org da Kaan kocatepeyi okudum canım orda öyle yazıyordu ama tabi kişiden kişiye degisiyor
Doktor yapiyor mu acaba :) biz burda kendi aramizda yapiyorduk amaBu haftaki ultrason görüntülerinde genital nub teorisiyle tahmin yapılabiliyor